- Emoji Skoru
- 16.195
- Puanlar
- 158
Saçlarımı kestirdim canım, bağlanabilecek kadar uzunbwn 8 yıldır gitmiyorum
saçlarimi da kendim kesiyorum hep.
eşinin yardimiyla traş makina ile düz kesebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarımı kestirdim canım, bağlanabilecek kadar uzunbwn 8 yıldır gitmiyorum
saçlarimi da kendim kesiyorum hep.
eşinin yardimiyla traş makina ile düz kesebilirsin.
bak orası doğru ben bugünde doktorun ne söyleyecegi unuttum işten çıkış belgeyi istedilerdi almadim akıl gidiyor..Hadi bakalım , sana önerim yaşadığın sıkıntıları not alman uzun değil ama kısa kısa yazmalısın. hastanede unutabilirsin ve psikolog yönlendirmesi de işte

bende yapayım dedim 1000 den aşagi yok ombre istiyorum mesela. çok istediğim bişi .gerçi çok pahalıSaçlarımı kestirdim canım, bağlanabilecek kadar uzunomzuma değmiyor bile. Renk değişikliği istiyorum ama cesaret edemiyorum
Geçmiş olsun canımSelamın hellolar canlar şimdi geldim,hazirana MR randevusu aldım,kemik taramasıda yapılacak,yarın sabahta kan ,için gene gidecem aç karnına .
Yoruldum havada sıcak bugün.
güle güle git gel mommy :) izmir sana iyi gelecek:)Teşekkür ederim şirammm![]()
![]()
Teşekkür ederim bal migimgüle güle git gel mommy :) izmir sana iyi gelecek:)
sagol kuzumm:)Teşekkür ederim bal migiminşallah kuzum
sende ben gelene kadar çok çok iyi ol olur mu
![]()
Bin TL de az değil canım. Ona verene kadar bebeğime bez mama alırım. Sen de çalışıyorsun, kolay kazanmıyorsun ki parayı . Gidip de bin TL verene kadar, marketten 2-3 kutu boya alıp , saç boyamak bu dönemde daha mantıklıbende yapayım dedim 1000 den aşagi yok ombre istiyorum mesela. çok istediğim bişi .gerçi çok pahalı![]()
Kendi saç renginse değiştirme bebişim beyazın falan yoktur bence o yüzden hiç girme kuzumSaçlarımı kestirdim canım, bağlanabilecek kadar uzunomzuma değmiyor bile. Renk değişikliği istiyorum ama cesaret edemiyorum
Sorma ya bi saç olmuş 1000 TL vay halimizebende yapayım dedim 1000 den aşagi yok ombre istiyorum mesela. çok istediğim bişi .gerçi çok pahalı![]()
evet geçen görümceme boyattırdım 4 kutuyu neredeyse 200 lira verdim.. bal köpügü rengi oldu tam istediğim renkti :) para kazanmak kolay degil valla wasayı 20 lira verirken acidimBin TL de az değil canım. Ona verene kadar bebeğime bez mama alırım. Sen de çalışıyorsun, kolay kazanmıyorsun ki parayı . Gidip de bin TL verene kadar, marketten 2-3 kutu boya alıp , saç boyamak bu dönemde daha mantıklı
Zamanında fiyatlar uygundu. Eryamanda okyanus plazadaki kuaförde ombre yaptırıyordum ama işte her zaman Ankara’ya gidemiyorum . Evlilik hamilelik derken bi baktım boyalı kısım tamamen gitmiş , kendi saçım kalmış.Beyaz fazla yok , bu şekilde kullanılabilir yani. Hele bi bakalım canım, olsa da olur olmasa daKendi saç renginse değiştirme bebişim beyazın falan yoktur bence o yüzden hiç girme kuzum
Ben ombre yaptırıyorum ama dip istiyor sürekli boya da öyle sürekli bakım dip boya vs zamanın varsa güzel ama diğer türlü hem zaman konusunda hemde maddi olarak sıkıntı
Alt rengin ombremiydi canım onun üstüne mi yaptınız boyayı turunculuk oldu mu ben turuncu olacak korkusuna boya alıp evde yapmaya cesaret edemiyorum şeytan diyor git siyah boya Al boya gitsinevet geçen görümceme boyattırdım 4 kutuyu neredeyse 200 lira verdim.. bal köpügü rengi oldu tam istediğim renkti :) para kazanmak kolay degil valla wasayı 20 lira verirken acidim![]()
wasayı da hergün 1 tane ye migi. Bi kutu sunta 20 tl olmuşevet geçen görümceme boyattırdım 4 kutuyu neredeyse 200 lira verdim.. bal köpügü rengi oldu tam istediğim renkti :) para kazanmak kolay degil valla wasayı 20 lira verirken acidim![]()
Aman sakın yapma siyahı. Sonra açık renge dönüş çok zor oluyor . Kestane bile yapma. 8.0 ya da 7.0 numara yap ki sıkıldığında dönebilesinAlt rengin ombremiydi canım onun üstüne mi yaptınız boyayı turunculuk oldu mu ben turuncu olacak korkusuna boya alıp evde yapmaya cesaret edemiyorum şeytan diyor git siyah boya Al boya gitsin![]()
Sağol canım benim aynen dediğin gibi tüm ömrün bebeklerini büyütmekle geçiyorÇok gençsin canım, ilerleyen yaşlarda daha ağır geliyorEvet diş çıkarma dönemleri kabus gibi . Eşime hep diyorum , çocuk istemek delilik diye
tüm hayatın bebeğin oluyor . Rabbim canlarını sağ etsin, güzel bir ömür versin inşallah
Biliyorum canım orayı en son devrediyordu benim arkadaş gidiyordu orayaZamanında fiyatlar uygundu. Eryamanda okyanus plazadaki kuaförde ombre yaptırıyordum ama işte her zaman Ankara’ya gidemiyorum . Evlilik hamilelik derken bi baktım boyalı kısım tamamen gitmiş , kendi saçım kalmış.Beyaz fazla yok , bu şekilde kullanılabilir yani. Hele bi bakalım canım, olsa da olur olmasa da![]()
bugün bi tane yedim öğle yemegi için .wasayı da hergün 1 tane ye migi. Bi kutu sunta 20 tl olmuş![]()
Omg bende 63 üm bu cuma yine bir liste cikarcm tekrar zayıflamak için bu sefer hedefim 57 falan65-66 arası![]()