Ben de sufle yiyemiyorum. Kekin içi çiğ kalmış gibi bir his var.Bir kere pizzacida yemiştim belki de onlar yapamadı bilmiyorum ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sufle yiyemiyorum. Kekin içi çiğ kalmış gibi bir his var.Bir kere pizzacida yemiştim belki de onlar yapamadı bilmiyorum ki![]()
Bu hafta hep sabah yürüdüm bugun oglen yürüyeceğim bakalim kac adim olacakBakalım gün sonu kaç olacak adımlarımız, özlemişim senle kapışmayi :)
Günaydın canimGünaydın kızlarr![]()
Afiyet olsun canimBu arada eksik bildirimimi de yapayım,
23 eylül cuma menüler
Sabah 09.30
Yarım avokado,
1 salatalık, 1 domates,
2 haşlanmış yumurta,
6 zeytin.
Öğlen 12.00
3 çatal şehriye pilavı,
3 çatal hünkar beğendi,
Yarım kase buğdaylı tavuk çorbası.
Ara 14.30
1 nektarin, 6 çiğ badem.
Akşam 17.30
1,5 kase şehriyeli tavuk çorbası (çocuk hasta olunca, yaptığımda mis gibi kokunca)
Su:2 ltWilma11
Ben de sevemedim biricikimBen de sufle yiyemiyorum. Kekin içi çiğ kalmış gibi bir his var.![]()
Günaydın canımGünaydın beybiler![]()
Ben çok severim annem ona takmis yazın sürekli yapıyordu, anam anam canım anamBen de sufle yiyemiyorum. Kekin içi çiğ kalmış gibi bir his var.![]()
Kacamaksız ve Aralikli orucla beslenen vucud yağlarını yakmaya tartıda eksilemeye mahkumdur applaammSenin vücut bu hafta yeni kilona alışmaya çalışacak bunu da hesapladin inşallah
Bir dost![]()
Akşamı salata ve sebze yemekleri ile geçirirsin cnm ozaman dengelerin isteBen eliminasyon diyetine başlamayı aklıma koydum ama hep bir yokuş, hep bir oyunay sonuna kadar iş yerinde yemekhane ücretini ödemiştim. Dün sabah herşey iyiyken, yemekte onu yemem bunu yerim diye planlar yaparken menüye bakın şimdi,
Buğdaylı tavuk çorba,
Hünkar beğendi,
Şehriye pilavı,
Sütlü tatlı…
Önümüzdeki hafta yemek parasını yakmak istemiyorum o nedenle sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine nispeten tok giderek elimden geldiğince az karb almayı, akşamda bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi planlıyorum. Dün bahsettiğim gibi vücut yağ, su, kas oranlarımı aldım. Önümüzdeki hafta bakalım bakalım ne oluyor. Önümüzdeki ay tamamen bu beslenmeye geçmiş olacağım. Hem bana alıştırma olsun![]()
Çok şükürÖyle kuzum, kaygim yok denecek kadar az, sadece bikaç tedbir almakta fayda var.
Amin canım sağol
Diz ağrım baya azaldı, bikac gündür ilaç içmiyorum. Salı günü randevum var, bakalım ne diyecek
Kim evleniyorAmin saracığım
Dizim eskiye göre gayet iyi, ağrı var lakin ilaç içecek kadar deyil.
Bugün kınamız var, haftaya düğün, düğünden sonra nasip olursa aranıza katılırım.
Burda düğünler biraz şatafatlı ve uzun sürüyor, düzenimiz olmuyor, uzaktan misafir filan geliyor.
Birazdan torunlar bana gelecek, kızım kuaföre gidecek, bir kahve içtim sakince, birazdan kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini kaldırmam lazım
3 cimcime, 3 erkek, 1 ben anca yetişiriz.
Burda düğünler 5 te başlıyor, 12 de bitiyor, çok yorucu oluyor
Canım tam yapman çok zor o yüzden biraz esnet derim hünkar beğendi güzel mesela, iş yerinde proteinli yemekleri yiyip yanında salata götürebilirsinBen eliminasyon diyetine başlamayı aklıma koydum ama hep bir yokuş, hep bir oyunay sonuna kadar iş yerinde yemekhane ücretini ödemiştim. Dün sabah herşey iyiyken, yemekte onu yemem bunu yerim diye planlar yaparken menüye bakın şimdi,
Buğdaylı tavuk çorba,
Hünkar beğendi,
Şehriye pilavı,
Sütlü tatlı…
Önümüzdeki hafta yemek parasını yakmak istemiyorum o nedenle sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine nispeten tok giderek elimden geldiğince az karb almayı, akşamda bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi planlıyorum. Dün bahsettiğim gibi vücut yağ, su, kas oranlarımı aldım. Önümüzdeki hafta bakalım bakalım ne oluyor. Önümüzdeki ay tamamen bu beslenmeye geçmiş olacağım. Hem bana alıştırma olsun![]()
Günaydın canımGünaydın beybiler![]()
Bende geçen fark ettim ama üşendim sormadımNiye bazılarınızın nicki altında hayvancıklar var?
4ooo kız uyandı anca bukadar oldu devamı akşam yutuyuste inşallah
Evin içinde rahat 1000 olmuştur da teli elime alamadım. Bugün çarşı pazar işlerim var tamamlarım adımı kaptanım4ooo kız uyandı anca bukadar oldu devamı akşam yutuyuste inşallah![]()
Aksama bamya salata düşünüyorum temizlensin bağırsaklar
Benim kızlar siz ne yiyceksiniz şimdiden diyverinde cisli karbonlu yiyeceklerse yol yakınken acamda kollarımı durdurayim sizi
sara_28
pastelfit
Tutku44
North River
Kinoalihatun
Bal0ncuk
fesang