Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu arada eksik bildirimimi de yapayım,
23 eylül cuma menüler

Sabah 09.30
Yarım avokado,
1 salatalık, 1 domates,
2 haşlanmış yumurta,
6 zeytin.

Öğlen 12.00
3 çatal şehriye pilavı,
3 çatal hünkar beğendi,
Yarım kase buğdaylı tavuk çorbası.

Ara 14.30
1 nektarin, 6 çiğ badem.

Akşam 17.30
1,5 kase şehriyeli tavuk çorbası (çocuk hasta olunca, yaptığımda mis gibi kokunca 😒)

Su:2 lt Wilma11 Wilma11

Bu arada eksik bildirimimi de yapayım,
23 eylül cuma menüler

Sabah 09.30
Yarım avokado,
1 salatalık, 1 domates,
2 haşlanmış yumurta,
6 zeytin.

Öğlen 12.00
3 çatal şehriye pilavı,
3 çatal hünkar beğendi,
Yarım kase buğdaylı tavuk çorbası.

Ara 14.30
1 nektarin, 6 çiğ badem.

Akşam 17.30
1,5 kase şehriyeli tavuk çorbası (çocuk hasta olunca, yaptığımda mis gibi kokunca 😒)

Su:2 lt Wilma11 Wilma11
Afiyet olsun canim ♥️

Ben eliminasyon diyetine başlamayı aklıma koydum ama hep bir yokuş, hep bir oyun 🥹 ay sonuna kadar iş yerinde yemekhane ücretini ödemiştim. Dün sabah herşey iyiyken, yemekte onu yemem bunu yerim diye planlar yaparken menüye bakın şimdi,
Buğdaylı tavuk çorba,
Hünkar beğendi,
Şehriye pilavı,
Sütlü tatlı…
Önümüzdeki hafta yemek parasını yakmak istemiyorum o nedenle sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine nispeten tok giderek elimden geldiğince az karb almayı, akşamda bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi planlıyorum. Dün bahsettiğim gibi vücut yağ, su, kas oranlarımı aldım. Önümüzdeki hafta bakalım bakalım ne oluyor. Önümüzdeki ay tamamen bu beslenmeye geçmiş olacağım. Hem bana alıştırma olsun 😌
Akşamı salata ve sebze yemekleri ile geçirirsin cnm ozaman dengelerin iste

Öyle kuzum, kaygim yok denecek kadar az, sadece bikaç tedbir almakta fayda var 🥰.

Amin canım sağol 🥰

Diz ağrım baya azaldı, bikac gündür ilaç içmiyorum. Salı günü randevum var, bakalım ne diyecek
Çok şükür 😍 tamam bekliyoruz biz de sonuçlarını 😘

Amin saracığım
Dizim eskiye göre gayet iyi, ağrı var lakin ilaç içecek kadar deyil.
Bugün kınamız var, haftaya düğün, düğünden sonra nasip olursa aranıza katılırım 🥰.
Burda düğünler biraz şatafatlı ve uzun sürüyor, düzenimiz olmuyor, uzaktan misafir filan geliyor.
Birazdan torunlar bana gelecek, kızım kuaföre gidecek, bir kahve içtim sakince, birazdan kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini kaldırmam lazım
3 cimcime, 3 erkek, 1 ben anca yetişiriz.
Burda düğünler 5 te başlıyor, 12 de bitiyor, çok yorucu oluyor
Kim evleniyor 😍
Allah kolaylıklar versin çabucak güzelce hallolsun bütün işleriniz 😘

Ben eliminasyon diyetine başlamayı aklıma koydum ama hep bir yokuş, hep bir oyun 🥹 ay sonuna kadar iş yerinde yemekhane ücretini ödemiştim. Dün sabah herşey iyiyken, yemekte onu yemem bunu yerim diye planlar yaparken menüye bakın şimdi,
Buğdaylı tavuk çorba,
Hünkar beğendi,
Şehriye pilavı,
Sütlü tatlı…
Önümüzdeki hafta yemek parasını yakmak istemiyorum o nedenle sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine nispeten tok giderek elimden geldiğince az karb almayı, akşamda bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi planlıyorum. Dün bahsettiğim gibi vücut yağ, su, kas oranlarımı aldım. Önümüzdeki hafta bakalım bakalım ne oluyor. Önümüzdeki ay tamamen bu beslenmeye geçmiş olacağım. Hem bana alıştırma olsun 😌
Canım tam yapman çok zor o yüzden biraz esnet derim hünkar beğendi güzel mesela, iş yerinde proteinli yemekleri yiyip yanında salata götürebilirsin ;)
diğer yemekleri de eve getirme imkanın var mı 🙂

Back
X