Darısı benim başıma300 gr vermişim dünden çok şükür
Bugün planım 1.200 kalori ve düşük karbonhidrat
Sizin planınız nedir canlar

Menüler beni kurtarmıyor bol hareketli bir planım var bebeğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı benim başıma300 gr vermişim dünden çok şükür
doğum günün kutlu olsun ablacimm iyiki varsin iyiki doğmuşssun :) seni çok seviyorum:)Aynısını kızımdanda duymuştum diyetisyene gidiyordu bir dönem.
Daha da imrenmen için fotoğraf atarim bebemyk abla o zamanda ters teper
Yaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrr
aşırı imrendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
harika bir eksi olmuş:) cumaya dek artılarin gider.. devam et böle.:)300 gr vermişim dünden çok şükür
peki tüm bunun sonunda bağlama şeklinYok ablacim yemediginde yağ yakiyorsun özellikle Ayşegül coruhlu gece açlığına çok önem veriyor . Ama son yapılan çalışmalarda ife kadınlarda çok sıcak bakmamaya başladılar puff her şey sıkıntı valla en güzeli yiyin gobegimizle mutlu olalaim ahaha
abla musallat olurum sanaDaha da imrenmen için fotoğraf atarim bebem![]()
Canımsın istediğini olpeki tüm bunun sonunda bağlama şeklin![]()
![]()
![]()
![]()
abla musallat olurum sana![]()
haah çok güzel baglarim bebeğim ahahapeki tüm bunun sonunda bağlama şeklin![]()
![]()
![]()
![]()
abla musallat olurum sana![]()
Hocam ne güzel sözler öyle,ne mutlu bana ki bunları duydukça çok mutlu oluyorum çok sağol çıtırım benimSeni tanıdığım güne şükürler olsunHanimKelesimiGetir
uzaktan severdim hep seni mesajlarını okur keyif alırdım şimdi ekürim diyorum ve çok mutluyum.
İyi ki gelmişsin dünyaya. Doğum günün kutlu olsun.![]()
Sağlıkla yaş al biz seninle çok mutluyuz. Takım olarak bizim şansimizsin.Hocam ne güzel sözler öyle,ne mutlu bana ki bunları duydukça çok mutlu oluyorum çok sağol çıtırım benim![]()
Çok teşekkür ederim hep berabercene yıllarca inşallah hocam sağol varol![]()
Çok sağol bi tanem teşekkürler,hep berabercene inşallah yıllar boyuncaHanimKelesimiGetir ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diyetlerin prensesiiiiiiiiiiiiiiii
iyi ki doğdun nice mutlu yılların olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gece açlığı değil dediğim ortim,gün içinde yememek benim dediğimYok ablacim yemediginde yağ yakiyorsun özellikle Ayşegül coruhlu gece açlığına çok önem veriyor . Ama son yapılan çalışmalarda ife kadınlarda çok sıcak bakmamaya başladılar puff her şey sıkıntı valla en güzeli yiyin gobegimizle mutlu olalaim ahaha
Sende sağol canımcımSağ ol bitanem![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canımcım sağol,bende seni seviyorum canısıdoğum günün kutlu olsun ablacimm iyiki varsin iyiki doğmuşssun :) seni çok seviyorum:)
Bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma çok güzel kardeşlerim arkadaşlarım oldu burada,iyiki varsınız sizlerdeSağlıkla yaş al biz seninle çok mutluyuz. Takım olarak bizim şansimizsin.![]()
![]()
![]()
Ozaman bireysel sadece günlük adı altında burda motive olamaya çalışalım sadece sorumluluğumuz kendimize olsun ablacım .Takım da ve yarışmada isen diğer arkadaşlarınin da vebaline giriyosun .Beni yarışmak ve kazanma hırsı motive ettiği için burdayım zaten tek yapabilsem yarışa katılmadan vermeye çalışırım yarış dizginliyor .Benim gibi arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum .Kilo bildirimi olmayınca yarismada olup da aktif olmayınca takimin da olmanın bı numarisi yok yaniMotivasyon kaybetmek yok tatlım.![]()
Bu sabah yine sabit geldim. Siz varsınız diye toparladım hemen kendimi. Gelmeyenler kendilerine zarar veriyor.
İyki doğdun ablacım daha nice nice yaşları birlikte kutlamak nasip olsunBende çok mutluyum sizleri tanıdığıma çok güzel kardeşlerim arkadaşlarım oldu burada,iyiki varsınız sizlerde
Bişiler verebildiysem ne mutlu bana o zaman,çok şeylerdeöğrendim sizlwrden![]()
Çok teşekkürler canım benim sağol,amin inşallah hep beraberce kutlayalımİyki doğdun ablacım daha nice nice yaşları birlikte kutlamak nasip olsun![]()
Aylardır titizlikle çalıştıklarını biliyorum .Vatana millete hayırlı olsun ne diyelimYarın etlik tarafında şehir hastanesi açılıyormuş,dışarlarda bir yerde herhalde.
Keçiören çok değişti çok büyüdü artık.