Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

300 gr vermişim dünden çok şükür 🙏
Bugün planım 1.200 kalori ve düşük karbonhidrat😍😘😘😘
Sizin planınız nedir canlar
harika bir eksi olmuş:) cumaya dek artılarin gider.. devam et böle.:)
bugün anneme gidicem öğlen..
akşam izgara tavuk düşünüyorum.

Yok ablacim yemediginde yağ yakiyorsun özellikle Ayşegül coruhlu gece açlığına çok önem veriyor . Ama son yapılan çalışmalarda ife kadınlarda çok sıcak bakmamaya başladılar puff her şey sıkıntı valla en güzeli yiyin gobegimizle mutlu olalaim ahaha
peki tüm bunun sonunda bağlama şeklin :D :D :D :D :D

Daha da imrenmen için fotoğraf atarim bebem :süslü::süslü:
abla musallat olurum sana :D

Seni tanıdığım güne şükürler olsun HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir :dua: uzaktan severdim hep seni mesajlarını okur keyif alırdım şimdi ekürim diyorum ve çok mutluyum. :KK60:
İyi ki gelmişsin dünyaya. Doğum günün kutlu olsun. :KK200:
Hocam ne güzel sözler öyle,ne mutlu bana ki bunları duydukça çok mutlu oluyorum çok sağol çıtırım benim :KK60: :KK74:
Çok teşekkür ederim hep berabercene yıllarca inşallah hocam sağol varol :KK74:

Hocam ne güzel sözler öyle,ne mutlu bana ki bunları duydukça çok mutlu oluyorum çok sağol çıtırım benim :KK60: :KK74:
Çok teşekkür ederim hep berabercene yıllarca inşallah hocam sağol varol :KK74:
Sağlıkla yaş al biz seninle çok mutluyuz. Takım olarak bizim şansimizsin. :KK36: :KK36: 🧿🧿🧿🧿🧿

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

diyetlerin prensesiiiiiiiiiiiiiiii

iyi ki doğdun nice mutlu yılların olsun :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Çok sağol bi tanem teşekkürler,hep berabercene inşallah yıllar boyunca :KK74: :KK200:
Yok ablacim yemediginde yağ yakiyorsun özellikle Ayşegül coruhlu gece açlığına çok önem veriyor . Ama son yapılan çalışmalarda ife kadınlarda çok sıcak bakmamaya başladılar puff her şey sıkıntı valla en güzeli yiyin gobegimizle mutlu olalaim ahaha
Gece açlığı değil dediğim ortim,gün içinde yememek benim dediğim
Sende sağol canımcım :KK200:
doğum günün kutlu olsun ablacimm iyiki varsin iyiki doğmuşssun :) seni çok seviyorum:)
Çok teşekkür ederim canımcım sağol,bende seni seviyorum canısı :KK200::KK60:

Sağlıkla yaş al biz seninle çok mutluyuz. Takım olarak bizim şansimizsin. :KK36: :KK36: 🧿🧿🧿🧿🧿
Bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma çok güzel kardeşlerim arkadaşlarım oldu burada,iyiki varsınız sizlerde :KK60::KK200:
Bişiler verebildiysem ne mutlu bana o zaman,çok şeylerdeöğrendim sizlwrden :KK200::KK60:

Motivasyon kaybetmek yok tatlım. :KK60:
Bu sabah yine sabit geldim. Siz varsınız diye toparladım hemen kendimi. Gelmeyenler kendilerine zarar veriyor.
Ozaman bireysel sadece günlük adı altında burda motive olamaya çalışalım sadece sorumluluğumuz kendimize olsun ablacım .Takım da ve yarışmada isen diğer arkadaşlarınin da vebaline giriyosun .Beni yarışmak ve kazanma hırsı motive ettiği için burdayım zaten tek yapabilsem yarışa katılmadan vermeye çalışırım yarış dizginliyor .Benim gibi arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum .Kilo bildirimi olmayınca yarismada olup da aktif olmayınca takimin da olmanın bı numarisi yok yani
Teklif ediyorum @Zipzip_Canim diyet gruplarındaki kuralları uygulumays alalım gerekçesiz bildirim yapmiyan diskalifiye olsun ve deneme süresi olsun gb

Bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma çok güzel kardeşlerim arkadaşlarım oldu burada,iyiki varsınız sizlerde :KK60::KK200:
Bişiler verebildiysem ne mutlu bana o zaman,çok şeylerdeöğrendim sizlwrden :KK200::KK60:
İyki doğdun ablacım daha nice nice yaşları birlikte kutlamak nasip olsun;)

Yarın etlik tarafında şehir hastanesi açılıyormuş,dışarlarda bir yerde herhalde.
Keçiören çok değişti çok büyüdü artık.
Aylardır titizlikle çalıştıklarını biliyorum .Vatana millete hayırlı olsun ne diyelim ☺️

Back
X