- 3 Ocak 2020
- 6.090
- 33.430
- 548

Su 1.2lt

su 1.5 lt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah zihin açıklığı versin canımyarin sinavım var ve bugunluk cok yogun gecti saat oldu 1 artik yatmam lazim umarim sabah hersey yolunda gider![]()
Allah razı olsun canımAllah zihin açıklığı versin canım
Nerde yaşıyorsun
duygularını ta yürekten anliyorum inşa Rabbim dualarımıza hayırla cevap verirsayfanın altında bebeklerle ilgili reklamlar çıkıyor onları gördükçe kucaklayıp bağrıma basasım geliyor kokularına içime çeksem yavrum desem.............................. içimdeki bu evlat hasreti hiç bitmeyecek bu ateş hiç sönmeyecek bu istek hiç geçmeyecek![]()
mavi kelebek cocegi çayı ne5 ekim çarşamba
Okunacak 5 sayfam kaldı, gözlerim kapanıyor
14:30
1 kâse yeşil mercimek çorbası
Balık
Kremalı patates
2 çeşit salata
3 parça çiko
19:00
Yarım acıbadem kurabiyesi
1,5 lt ye yakın su
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 kupa zencefil çayı
1 kupa mavi kelebek çiçeği çayı
1 kupa lahana suyu( hafif tuzlu)
Arkadaşa lahana sarması yaptık
Spor yok
Zipzip-
Günaydın sınavında başarılar. Bana bir kere arkadaşım ikram etmişti. Bir bitki çayı mavi çay da diyen var. Rengi masmavi oluyor cadı iksiri gibi çok güzel. Tadı bitki çayı gibi çok farklı bir tadı yoktu.mavi kelebek cocegi çayı ne![]()
Arada 1 saat olmasından farkettim, ben de almanyaAllah razı olsun canımBelçika
Bu sene Türkiye'de tanıştım, çeşitli otlar var, adaçayı, tarcın, kantaron çiçeği gibi sarı birşey ve hatmi çiçeğine benzer, çaya mavi rengini veren bir bitki.mavi kelebek cocegi çayı ne![]()
Aynen böyleGünaydın sınavında başarılar. Bana bir kere arkadaşım ikram etmişti. Bir bitki çayı mavi çay da diyen var. Rengi masmavi oluyor cadı iksiri gibi çok güzel. Tadı bitki çayı gibi çok farklı bir tadı yoktu.
İyi gecelerHaydi kızlar, bana iyi geceler![]()
Çok sağol kuzumGecmis olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canim boynumda bir sislik vardi ve genel kan degerlerime baktirdim![]()
Çok sağol fezacımGeçmiş olsun![]()