- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper yapmisisn ben de bayadir yağlamadimsaçları da yumurtalayıp yağladım. bakım lazım arada.
Açım aç :) yarın tartı var hayırlısı kuzum :)menü şahaneymiş![]()
Ya yakın bı arkadaşım bı gun oleceksin mantar aşkından dolayı diyor asdff :) birazdan yurucem inşallahMantar kadın yaafiyet olsun kalk yürü şimdi
BüşramSelam , yeni haftaya merhaba derken şekersiz 21 güne başlamaya karar verdimbeni ancak o paklayacak.
Niyet ederek başlayacağım sonucunun da iyi olacağına inanıyorum![]()
Kahvalti menusu9 Ekim Pazar
Sabah 11.00
İki küçük dilim kıymalı börek
1 falafel
Birkaç patates kızartması
Bir kaşık köz patlıcan salatasi
1 dilim incecik tam buğday ev yapımı ekmek
16.00
Orta şekerli türk kahvesi
1 küçük lokum
Akşam 18.00
Küçük çeyrek ekmek içine et
Üç parça turşu
5 fındık
Zipzip-
60kiloyum
minerva1988
haftada bir düzenli yapınca çok iyi oluyor. saçta boya olunca veya dökülme, kuruluk, matlık vs olunca çok faydası oluyor.Süper yapmisisn ben de bayadir yağlamadim
kız akşam 2 adet yumurtayla mantar yemişin. mis gibi tok tutar o. nasıl açsın ahsjgdAçım aç :) yarın tartı var hayırlısı kuzum :)
gelecek canım. minik kedileri şu an elinde. sahiplendiriyor. bazı işleri de var. rahatlayınca gelecek.
yalnız menü şahaneeee tam benlik9 Ekim Pazar
Sabah 11.00
İki küçük dilim kıymalı börek
1 falafel
Birkaç patates kızartması
Bir kaşık köz patlıcan salatasi
1 dilim incecik tam buğday ev yapımı ekmek
16.00
Orta şekerli türk kahvesi
1 küçük lokum
Akşam 18.00
Küçük çeyrek ekmek içine et
Üç parça turşu
5 fındık
Zipzip-
60kiloyum
minerva1988
yaa hep sevdiğimiz şeyler. dayanamıyoruz. biz de içli köfte yapacaktık ayıptır söylemesi. yok dedim bu hafta kaptanımVallahi akşam yemeyecektim görümceme geldim et yapmış turşu yapmış dayanamadım![]()
çok sevindim canım. şekersiz 21 gün sana çok iyi geliyor.Selam , yeni haftaya merhaba derken şekersiz 21 güne başlamaya karar verdimbeni ancak o paklayacak.
Niyet ederek başlayacağım sonucunun da iyi olacağına inanıyorum![]()