- 20 Mart 2008
- 141.963
- 213.920
- 1.423
- 60
Çok sağol kuzum sonunda oldu çok şükürHayırlı sabahlar gezegenim
Merhaba canim Allah kolaylik versin islerinde
Gözünüz aydin ablacim cok sevindim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol kuzum sonunda oldu çok şükürHayırlı sabahlar gezegenim
Merhaba canim Allah kolaylik versin islerinde
Gözünüz aydin ablacim cok sevindim![]()
Canım yaptım da sistemde gözükmüyor. Neyse çok kişide bu sorun çıkmış tekrar başvuru hakkı verdiler. Bu sefer ekran görüntüsünü aldım sorun çözülecek inşallahNoldu canım ben kaçırdım yapmıştın sanki
Gözünüz aydınKızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .
Hayırdır ne oldu öyle.Canım yaptım da sistemde gözükmüyor. Neyse çok kişide bu sorun çıkmış tekrar başvuru hakkı verdiler. Bu sefer ekran görüntüsünü aldım sorun çözülecek inşallah
Çok sağol canımGözünüz aydın![]()
Tamam canımCanım yaptım da sistemde gözükmüyor. Neyse çok kişide bu sorun çıkmış tekrar başvuru hakkı verdiler. Bu sefer ekran görüntüsünü aldım sorun çözülecek inşallah
Sizin içinde hayırlısı olsunHayırlısı olsun,demek ki kısmet değilmiş,diğer gideceğin yerde inşallah güzel geçer görüşmende.
Çok sağol canım,amerika'ya gidecekler iş yerinden birde başka ilden firmalar gidiyor.
Hayırlısı olur inşallah
Çok sağol canım benimSizin içinde hayırlısı olsunteşekkür ederim
Ben diyetteyken tatlı krizim gelirse bitterli yulaf bar yiyorum canım.tatlı krizlerinde neler yapıyorsunuz hanımlar? diyetin ilk günü malum, normalde de bu vakitlerde bişiler yeme isteği oluşuyor bende. eve gidince bişilere saldırmak istemiyorum ya![]()
Aslında en güzeli o ilk birkaç gün dişi sıkıp tatlı tadını unutmaya çalışmaktatlı krizlerinde neler yapıyorsunuz hanımlar? diyetin ilk günü malum, normalde de bu vakitlerde bişiler yeme isteği oluşuyor bende. eve gidince bişilere saldırmak istemiyorum ya![]()
Bende bugün öyle yaptımBen diyetteyken tatlı krizim gelirse bitterli yulaf bar yiyorum canım.
Hoşgeldintatlı krizlerinde neler yapıyorsunuz hanımlar? diyetin ilk günü malum, normalde de bu vakitlerde bişiler yeme isteği oluşuyor bende. eve gidince bişilere saldırmak istemiyorum ya![]()
Aşkomm
NbrAşkomm![]()
İyilik senden naber
AA ne güzel ablacım:)Çok sağol canımcım
İş için gidiyorlar ortim 5 gün filan kalacaklar herhalde.
Bugün çok kötü şeyler yedimNeyse iki günden beri kafamı verememiştim buraya. Hadi kendimize gelelim
sara_28
minerva1988
Zuzushh
erenmothers
Kinoalihatun
_ASTRAL_ menülere dikkat bol adım bol su canlarım. Cumaya bir sürü eksi görelim inşallah
![]()
Afiyet olsun canımBende bugün öyle yaptım![]()