- 8 Eylül 2016
- 103.341
- 438.224
- 898
- 36
Iyiyim canim sen nasilsinFıstıklar naber![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim sen nasilsinFıstıklar naber![]()
İyiyim canım çok şükürIyiyim canim sen nasilsin![]()
Afiyet olsun tatlımMerhabalar
İf diyetine devam
Giriş
1 servis kaşığı pilav 2 serviş kaşığı dünden kalan et sote 1 bardak ayran
Gelişme
1 kahve yanına 2 kare çikilata
Sonuç
1 biber 2 patlıcan 2 sarma 1 bardak ayran
3 litre su
15 dk zumba
Eki Görüntüle 3147932
pastelfit
Zipzip-
sara_28
![]()
Teşekkür ederim. En rahat yaptığım diyet diyebilirim. Bünyene göre belirli saatleri var. Hatta uygulaması da var. Ben 18-6 yapıyorum .dilersen bu değişiyor. Zaten öğlene kadar koşturmaktan acıktığımı fark etmiyorumAfiyet olsun tatlım
Diyetlerin isimlerini ben hiç bilmiyorum yaif diyeti nasıl birşey kolay yapabiliyor musun canım
Ben hep duyuyordum ama içeriğini bilmiyorum biraz araştırayım merak ettim valla![]()
Eğer yapabilme imkanın varsa tavsiye ederimD u t İf diyeti aralıklı oruçmuş yaaaa
anammmm ben onu biliyormuşummm öyle havalı isim kullanınca merak ettiydimmmm
![]()
Evet ya rahat oluyor canım ben bu metodu bilmeden uyguluyormuşum onu anladımTeşekkür ederim. En rahat yaptığım diyet diyebilirim. Bünyene göre belirli saatleri var. Hatta uygulaması da var. Ben 18-6 yapıyorum .dilersen bu değişiyor. Zaten öğlene kadar koşturmaktan acıktığımı fark etmiyorum![]()
Benim yaptığımın adı if miş yaaaaEğer yapabilme imkanın varsa tavsiye ederim![]()
Benim yaptığımın adı if miş yaaaahahaaa ne güldüm valla bende genelde bu tarz ortaya karışık şeyler yapıyordum
![]()
Mutlu olduğun programda devam et kuzumbende . Bünye alışık olduğu için zorlamıyo beni.
Mutlu olduğun programda devam et kuzumzaten çok bi fazlan yok inşallah en güzel zamanda istediğin kiloya tatlı tatlı inersin
![]()
inşallah canım. Hedefim 65 . İnşallah hepimiz çok hırpalanmadan hemen zayıflarız
inşAllah bebişim
![]()
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık canımMerhabalar
İf diyetine devam
Giriş
1 servis kaşığı pilav 2 serviş kaşığı dünden kalan et sote 1 bardak ayran
Gelişme
1 kahve yanına 2 kare çikilata
Sonuç
1 biber 2 patlıcan 2 sarma 1 bardak ayran
3 litre su