Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım geldiğim gün banyoda ayarı bozuk tartıya çıktım. yanlış o.
kendi tartımla tartılmadım. hatta tartılmayalı 1 ay oldu. sabah bakarım ama salı günü baksam daha iyi olur. çünkü cuma yoldaydım oturdum. 2 gündür de evdeydim. ayrıca regl gelmedi. yarın işe gideceğim. azcık hareket etmiş olurum gereksiz ödemim gider. sonraki gün tartıya çıksam daha iyi olur.

bu arada bu ay sanki reglim gecikecek gibi. günü geçti :KK51:
Ben de yarın tekrar başlamayı denicem weight watchers a 😊
Sen de bişeylere başla kuzum en azından 1küçük hedefle başlamalı 😘

canım geldiğim gün banyoda ayarı bozuk tartıya çıktım. yanlış o.
kendi tartımla tartılmadım. hatta tartılmayalı 1 ay oldu. sabah bakarım ama salı günü baksam daha iyi olur. çünkü cuma yoldaydım oturdum. 2 gündür de evdeydim. ayrıca regl gelmedi. yarın işe gideceğim. azcık hareket etmiş olurum gereksiz ödemim gider. sonraki gün tartıya çıksam daha iyi olur.

bu arada bu ay sanki reglim gecikecek gibi. günü geçti :KK51:
Ufff regl ile ilgili her şeye gıcığım. Tamam canım salı günü yazarsın tartıyı

Zipzip- Zipzip-

16683904362624365534974829332257.webp

Allah şifa cersin
Sık mr girmekte iyi deyilmiş
Şok sağol fezacım sağol,mecbur mr oldu eskisiyle karşılaştırcak doktor.
Selam kızlar, nasılsınız?
Benim diz hala ağrıyor, hareketlerim yavaş, bugün çok yürüdüm desem en fazla gün içinde 6000 oluyor. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum, hiçte boş durmuyorum. Sanki boş kalırsam, oturursam bir daha hiç kalkamayacakmışım gibi hissediyorum, korkuyorum.
Dün dr gittim, mr sonucunu gösterdim, dizde sıvı birikmiş, onu çekmeleri gerekiyormuş yada diz protezi takılacakmış ki o en son çare.
Birde Türkiye de doktora gidip gösteriyim diye şimdilik uzatıyorum
Sanada çok geçmişler olsun,dize protez takılınca daha iyi olacaksın aslında.

Günaydınlar hanımlar cuma günü dişimdeki implant düştü,2 farklı doktor baktı başka başka şeyler dediler.
Kemik erimesi iğnesi oluyorum ya aralıkta gene gidecem kemik taramam yapılacak sonuca göre tedavi başlayacak dişte.
Birde ağzım burnum fena öksürükte başladı.
Çok geçmiş olsun ablacım

Günaydınlar hanımlar cuma günü dişimdeki implant düştü,2 farklı doktor baktı başka başka şeyler dediler.
Kemik erimesi iğnesi oluyorum ya aralıkta gene gidecem kemik taramam yapılacak sonuca göre tedavi başlayacak dişte.
Birde ağzım burnum fena öksürükte başladı.
Geçmiş olsun abla. Fena salgın var. Kızımla 3 haftadır kendimize gelemedik. Dikkat et. Hemen geçmiyor. Çok farklı sürüyor.

Back
X