Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin bebeğim cuma başlayacağız
hoşbuldum canım sınavında başarılar dilerim
Teşekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin
Bugun çıktı patoloji sonucum bir sıkıntı yok cok şükür mr sonucu bekliyorum😊😊
çok şükür canım Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah
Diyetisyenden randevu aldim. Cuma gideceğim ama diyete pazartesi başlayacağım hadi bismillah
hadi hayırlısı canım benimde yeniden başlamam lazım diyetisyene

Sağlığı nasıl düzeldimi biraz daha,keyifli gezmelerinizolsun nerede buluşacaksınız hemen geleyim bende,meşhur yeni karamürsel kapısımı gerçi orasıda mazi olduda. :KK200:
Daha iyi şükür 😍 görüşünce de konuşuruz 😘 çok çok sağolasın inşallah 🙏
Gel tabi 😍
Ykm boyner oldu sonra o da kapandı
Colins duruyor alttaki ☺
Eşiyle bizim mahalleye gelicekler kısmetse, burdan da Kızılay a bırakıcak bizi 😘 ilkin bi yerde çay kahve içeriz sanırım 💖

Daha iyi şükür 😍 görüşünce de konuşuruz 😘 çok çok sağolasın inşallah 🙏
Gel tabi 😍
Ykm boyner oldu sonra o da kapandı
Colins duruyor alttaki ☺
Eşiyle bizim mahalleye gelicekler kısmetse, burdan da Kızılay a bırakıcak bizi 😘 ilkin bi yerde çay kahve içeriz sanırım 💖
Çok sevindim buluşacağınız için :KK200:
En son colins'ti demi bende öyle biliyorum orayı,mazidir oralar buluşma yeriydi yıllarca.
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacım geçmiş olsun bu arada😐 inşallah çabucak kurtulursun dertlerinden 🙏
Çok teşekkürler cnım benm sağol,beklemedeyim hala,kemik taramam var aralıkta ona göre tedavi olacak bakalım.

Ben pztsi başlıyorum inşallah cicikuşum. Sen ne zaman düşünüyorsun? Grup şu an dinlenmede cuma başlayacak birkaç kişi
Bende Cuma başlarım canım. Artık biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Ailem benimle beraber, malum yeni bir düzen kuruluyor. Evimizde devam ediyoruz ama yine de gidenler kalanlar derken hep beraber uğraşıyoruz. Cuma itibariyle herkes normal hayatına dönecek, bende bir azimle başlayacağım bakalım.

Bende Cuma başlarım canım. Artık biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Ailem benimle beraber, malum yeni bir düzen kuruluyor. Evimizde devam ediyoruz ama yine de gidenler kalanlar derken hep beraber uğraşıyoruz. Cuma itibariyle herkes normal hayatına dönecek, bende bir azimle başlayacağım bakalım.
Harekete geçtin bile demek, tebrik ederim cicikuşum ❤️ sana mutluluklar diliyorum yeni hayatında

Allah şifa versin canım 😔
Teşekkür ederim canim ♥️
Kuzum gözünüz aydın olsun,sonuçların temiz çıkmış çok sevimdim,darısıda mr sonucuna olsun :KK200:
Teşekkür ederim ablacim bugunde Mr sonucum çıktı onda da bir sorun görünmüyor sadece kistin boyutu yaziyor
çok şükür canım Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah
Teşekkür ederim canim insallah ♥️
Sağlık ocağından sonuçlarımı aldım kansızlık çıkmadı hayatımda ilk defa. İlaç da kullanmıyordum aslında ama neyse :) tiroid hapına devam sadece
Gecmis olsun canim 🥰

Ben cumaya randevu aldım diyetisyene gidicem bakalım uyabilecek miyim
hadi inşallah sana uygun eklemeler de yapar canm 😊

Sağlık ocağından sonuçlarımı aldım kansızlık çıkmadı hayatımda ilk defa. İlaç da kullanmıyordum aslında ama neyse :) tiroid hapına devam sadece
hadi gözün aydın canım

Back
X