- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.380
- 138
Spora başlıcam o zaman ben de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spora başlıcam o zaman ben de
O nedir öyleCloe tink yaptım sadece 15 dk![]()
Ben de birazdan insaallah. WcdeyimSağlıklı kahvaltımı hazırladım geldim okula
Bu bi isaret miSpora başlıcam o zaman ben debu etiketlerin bi anlamı olmalı
Canım bende tam haberini aldığın gün ve benim gittiğim gün görmüştüm. Ben çok zor atlattım büyüklerimin ölümünü. Düşününce ‘Allah bize de o kadar ömür versin, sıralı ölümler nasip etsin’ diyorum ama hala dedemden, büyükannelerimden bahsederken burnumun direği sızlıyor. Mekanı cennet olsun inşallahTeşekkür ederim canim Allah razi olsun bugun 1 ay olmus zaman geçiyor![]()
Ben lisanslı bir pilates eğitmeninden (akın saatçi) bu kadının hareketlerinin analizini dinlemiştim ve kemik ve omurga sağlığı açısından ne kadar tehlikeli hareketler yaptığını söylemişti. O gün bu gündür yapmıyorum bu hareketleri. Aynı hoca, bir zamanlar burda sıkça bahsettiğimiz growwithjo’yu baya övmüştü. Hem çok eğlenceli videoları, isteyen bir baksınGevur gacı duramıyorr yerindeeee![]()
Yatıp kalkmalı hareketler herhalde,zaten bende çok uğraşamam riskli ise helede benim için olmaz.Ben lisanslı bir pilates eğitmeninden (akın saatçi) bu kadının hareketlerinin analizini dinlemiştim ve kemik ve omurga sağlığı açısından ne kadar tehlikeli hareketler yaptığını söylemişti. O gün bu gündür yapmıyorum bu hareketleri. Aynı hoca, bir zamanlar burda sıkça bahsettiğimiz growwithjo’yu baya övmüştü. Hem çok eğlenceli videoları, isteyen bir baksın![]()
Ablacığım, kemik sıkıntısıyla da uğraştığın bir dönem geçirdin, azıcık kuvvetlendir vücudunu yormadan bence. 1 mil bile olsa harekette bereket vardırYatıp kalkmalı hareketler herhalde,zaten bende çok uğraşamam riskli ise helede benim için olmaz.
Benim için en güzeli leslie varya onlar,çok keyifliydi onu yapmak gerçi çok ara verdim aslında gene yapsam süper olacakta.
Aynen yapmam lazım aslında,diyete devam ederken ne güzel yapıyordum,aralıkta giddecem fizik tedaviye soracam doktora bunu.Ablacığım, kemik sıkıntısıyla da uğraştığın bir dönem geçirdin, azıcık kuvvetlendir vücudunu yormadan bence. 1 mil bile olsa harekette bereket vardır![]()
Evett gel kardeş sebastianSpora başlıcam o zaman ben debu etiketlerin bi anlamı olmalı
Bizi de durdurmuyoGevur gacı duramıyorr yerindeeee![]()
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canım![]()
Durmak yok yaniBizi de durdurmuyo![]()
Yok ablam yok bu sefer 65 i görmeden bırakmamDurmak yok yani![]()
Aferin sana helal olsun verirsin o kiloyuda,bak ben 16 kilo verdim 7 ayda gerçişu anda 3 kiloya yakına aldımda oda yaz tatilinin suçu yaniYok ablam yok bu sefer 65 i görmeden bırakmam![]()
16 kilo vermişsinAferin sana helal olsun verirsin o kiloyuda,bak ben 16 kilo verdim 7 ayda gerçişu anda 3 kiloya yakına aldımda oda yaz tatilinin suçu yani![]()
Oda olmasaydı iyiydi aslında,bunada şükür yani.16 kilo vermişsin3 kilocuk ne ki