- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.941
- 1.423
- 60
Günaydınlar canısı oğlun nasıl oldu düştümü ateşi.Günaydın herkese. Bugün çok güzel olacak belli olduCordelia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar canısı oğlun nasıl oldu düştümü ateşi.Günaydın herkese. Bugün çok güzel olacak belli olduCordelia
Gece çıktı yine şu an iyi. Saat 10da hastaneye götürücemGünaydınlar canısı oğlun nasıl oldu düştümü ateşi.
Boza ben.Canım hoş geldin, sefalar getirdin .Güzeller güzeli arkadaşim geldim. Hiç konuşmak istemediğim konular oldu hala devam ediyor. Kendimi kaybettim ama yine de çok şükür. Her gün hep.aklimdasiniz.![]()
Hoşbulduk kuzucum. Hiç anlatmasam daha iyi. Hala devam ediyor süreç. Zamanla konuşurum mutlaka. Nasılsın sen?Boza ben.Canım hoş geldin, sefalar getirdin .Kendini kaybedecek kadar ne oldu ki? Anlatir misin? Bu kadar uzun süre buraya giresin gelemeyecek kadar??
En güzel şekilde tamamlansın süreç inşallah bebeğimHoşbulduk kuzucum. Hiç anlatmasam daha iyi. Hala devam ediyor süreç. Zamanla konuşurum mutlaka. Nasılsın sen?
Ben iyiyim sukur ,beni bosver. Uzuldum ve merak ediyorum. Tamam canim.Hoşbulduk kuzucum. Hiç anlatmasam daha iyi. Hala devam ediyor süreç. Zamanla konuşurum mutlaka. Nasılsın sen?
İyi haberleri alalımda,tekrardan geçmişler olsun.Gece çıktı yine şu an iyi. Saat 10da hastaneye götürücem
Yaaaaa nerelerdeydinnnn özledik gel artikGeldim bebeğim ne çok etiketin var. Canım benim.![]()
Az yiyorum. Aslında en güzel karabuğday ekmegiAfiyet olsun kuzum. Ben wasa yemiyorum ne zamandır
Çavdar diyorum ben deAz yiyorum. Aslında en güzel karabuğday ekmegi
Sen bizi unutmazsin biliyordum.Yoklama vakti
Elhan
pastelfit
60kiloyum
@Aijoo
@Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
@SebastianCheesecake
@_ASTRAL_
Beth18
@DombiliKus
@askrhpozitif
@North River
@minerva1988
@Kendinin en iyi hali ol
@sara_28
@karamelllim
@madamhd
@Mefkurem
@kackaloribu
@Zeynep_Nihal
Unuttuklarım kızacak kesin![]()
Günaydın kaptanım.Günaydınlar![]()
Hoşgeldin fitkaptanım çok özledikHoşbulduk kuzucum. Hiç anlatmasam daha iyi. Hala devam ediyor süreç. Zamanla konuşurum mutlaka. Nasılsın sen?
Sağlık sorunum var canım
BurdaaaaYoklama vakti
Elhan
pastelfit
60kiloyum
@Aijoo
@Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
@SebastianCheesecake
@_ASTRAL_
Beth18
@DombiliKus
@askrhpozitif
@North River
@minerva1988
@Kendinin en iyi hali ol
@sara_28
@karamelllim
@madamhd
@Mefkurem
@kackaloribu
@Zeynep_Nihal
Unuttuklarım kızacak kesin![]()
İnşallahHerkes nerde acaba? Takımca spordayız inşallah![]()