Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aşkilopumun varlığı içime huzur veriyor. :KK68: :KK60:
Aşkitom:KK74:
Tesekkur ederim 🥰🥰 maalesef dün kötü oldu 😔 Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin. @Aijoo sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.
Niye kızayım hayatım estağfurullah, ben de yiyiyorum arada. Hepimiz insanız 🙏

Tesekkur ederim 🥰🥰 maalesef dün kötü oldu 😔 Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin. @Aijoo sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.
Kuzum böyle bir menüye hangi kaptan afiyet olsun diyebilir 😊
Sen asla tam yazmadım menünü burda, kendi sayfanda da miktarı vermeden yazıyordun hatırlatırım kuzum 😊
Yani ilk oluyor.

Dün bir kere gittim bakici varken ama oglum uyanip aglayinca beni aradi,kosturarak geri dondum. Gunde yarim saat ayiramiyorum🙈 saglik olsun. Spor salonu cok guzeldi. Fotograf atarim.
İyi bari canım 😊 1 saati kendine çok görme :)

Eline saglik. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak en cok sen vermissin dimi, 600 gram? Tebrikler dostum. Dur beni geçme😠
Şimdiii kilo vermeme üzülen bir arkadaşa ben de alınayım mı ne dersin :)
Yani kendin 60lara indin bana 74ü çok mu gördün :cry:

Back
X