Dimi yaaa biz bize ne güzelizAşkilopumun varlığı içime huzur veriyor.![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi yaaa biz bize ne güzelizAşkilopumun varlığı içime huzur veriyor.![]()
![]()
AşkitomAşkilopumun varlığı içime huzur veriyor.![]()
![]()
Niye kızayım hayatım estağfurullah, ben de yiyiyorum arada. Hepimiz insanızTesekkur ederimmaalesef dün kötü oldu
Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin. @Aijoo sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.
Geçmiş olsun ilaçlarıda içince daha da toparlar annesi.Şimdi geldik doktordan. Boğazı kızarıkmış, ilaçları ve raporu aldım girdik evimize çok şükür![]()
İnsanın bazen seni de yiyesi geliyorAşkitom
Niye kızayım hayatım estağfurullah, ben de yiyiyorum arada. Hepimiz insanız![]()
İnşallah ablacım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun ilaçlarıda içince daha da toparlar annesi.
Rica ederim canımcım,evlatlarımız hasta olmasa keşke.İnşallah ablacım çok teşekkür ederim![]()
Keşke ablacım işte böyle böyle büyüyorlarRica ederim canımcım,evlatlarımız hasta olmasa keşke.![]()
![]()
Kolay gelsinMarkete gidip gelecem hemen.
Kaptanım hoş geldinYoklama vakti
@Elhan
pastelfit
@60kiloyum
@Aijoo
@Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
Hedef60kgolmak
_ASTRAL_
@Beth18
@DombiliKus
@askrhpozitif
@North River
@minerva1988
@Kendinin en iyi hali ol
@sara_28
@karamelllim
@madamhd
@Mefkurem
@kackaloribu
@Zeynep_Nihal
Unuttuklarım kızacak kesin![]()
Selammmm![]()
AleykümselammmmmmCordis geldi senin nick değişmiş![]()
Resmen enerjiyle çağırdık yaAleykümselammmmmmkraliçemiz gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş
hepimiz çağırdık enerjimizi gördün geldin valla sevgimizle
![]()
Canım sen de başla da ver yavaştan hadiSağlık sorunum var canım
Diyet filan yapamıyorum
80 üstüyüm![]()
Canım fezacim önce sağlık. Ama en azından çok gereksiz tatlıyı hamur işini bile çıkarmak bir başlangıçtır diye düşünüyorumSağlık sorunum var canım
Diyet filan yapamıyorum
80 üstüyüm![]()
Kuzum böyle bir menüye hangi kaptan afiyet olsun diyebilirTesekkur ederimmaalesef dün kötü oldu
Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin. @Aijoo sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.
İyi bari canımDün bir kere gittim bakici varken ama oglum uyanip aglayinca beni aradi,kosturarak geri dondum. Gunde yarim saat ayiramiyorumsaglik olsun. Spor salonu cok guzeldi. Fotograf atarim.
Şimdiii kilo vermeme üzülen bir arkadaşa ben de alınayım mı ne dersin :)
Oh şükür canım geçmiş olsunŞimdi geldik doktordan. Boğazı kızarıkmış, ilaçları ve raporu aldım girdik evimize çok şükür![]()
Kesinlikle büyürkende nele ryaşıyorlar böyle.Keşke ablacım işte böyle böyle büyüyorlar
Sağol canısı şimdi geldimKolay gelsin![]()
Ohhhh mis keyfini çıkar güzelceneBugün 8 dersim üstüne de toplantim vardı rapor çok iyi geldi şimdi kahvaltımı yaptım oturuyorum ben kalp ev![]()
Teşekkür ederim kekimOh şükür canım geçmiş olsun![]()