Evet sürekli oluşuyor.Ya geçmiş olsun. İnşallah kistler erir kendiliğinden. Benim de vardı yumurtalıkta 5 cm 2 defa oluştu ama eridi d.kontrol hapı ile..
İnsilün direnci hapı bana pek etki etmedi. Pazartesiye farklı bir dahiliyeden randevu aldım bakalım.
Teşekkür ederimİyi gezmeler![]()
Asıl sen bana karşı onyargilisin sebebini anlamadım. Başta seni secmeyeceğimi soyledin sonra ben seçimlere bile katilamadim öyle bir yogunlugum var. Sizi gaza getirmek kendimi gaza getirebilmek için kaptan olmayı da ben istedim. Ama görüyorum ki çok yanlış yapmışım. İnsan yerine koymuyormuşum ben birde, öyle birşey asla yok. Herkesin menüsüne yorum yapamadım. Beğenmeye çalışıp okuduğumu belli ettim. Dün mthn83 e de yorum yaptım ona da kötü birşeyde demedim, sana da demedimTesekkur ederimmaalesef dün kötü oldu
Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin.
Amine Busra sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.