Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya geçmiş olsun. İnşallah kistler erir kendiliğinden. Benim de vardı yumurtalıkta 5 cm 2 defa oluştu ama eridi d.kontrol hapı ile..
İnsilün direnci hapı bana pek etki etmedi. Pazartesiye farklı bir dahiliyeden randevu aldım bakalım.
Evet sürekli oluşuyor.
Teşekkür ederim
Tesekkur ederim 🥰🥰 maalesef dün kötü oldu 😔 Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin. Amine Busra Amine Busra sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.
Asıl sen bana karşı onyargilisin sebebini anlamadım. Başta seni secmeyeceğimi soyledin sonra ben seçimlere bile katilamadim öyle bir yogunlugum var. Sizi gaza getirmek kendimi gaza getirebilmek için kaptan olmayı da ben istedim. Ama görüyorum ki çok yanlış yapmışım. İnsan yerine koymuyormuşum ben birde, öyle birşey asla yok. Herkesin menüsüne yorum yapamadım. Beğenmeye çalışıp okuduğumu belli ettim. Dün mthn83 e de yorum yaptım ona da kötü birşeyde demedim, sana da demedim

Ben hevesimi kaybettim. Kaptanlığı devam edemeyeceğim üzgünüm. En kirildigim şey yapmadigim birşeyle itham edilmek. İnsan ayırdığım ya da işime geldiği gibi davrandığım falan yok. Sadece vakitsizlikten hiç birşeye yetişemiyorum. çok üzülerek topiğe veda ediyorum. Mavi takıma kabul ederse Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kaptanlık yapmasını rica ediyorum

İnşallah canım. Olmazsa ona da bir enerji çalışması yaparız 🤣🤣
Yapalım tatlış 😍
erenmothers erenmothers masterfitten bekleniyorsunuz 🥳

Çok sağolun çok iyisiniz. Muhteşemsiniz. ♥️♥️
Sen de 😍

Canım dünyada en akıllı kedi seçilse emin ol yarışmada ilklere girer öyle bir kedi. Yakalamak gerçekten çok zor olacak Arabanın altından öbür arabanın altına oradan arka bahçeye geçiyor üstelik de bunu bu yaralı haliyle yapıyor. Yaralı haliyle bile nasıl bir hayat mücadelesi yapıyor bilmiyorum 5 gündür delirmiştim zaten çünkü benim kapimdan bir buçuk yıldır ayrılmadı. Çok dua ettim Allah'ım ne olur güç ver iyi olsun eğer birinin evinde değilse iyi durumda değilse bulayım onu diye çok dua ettim ama şimdi bulmuşken kaybettim gibi oldu. 😭
Neden olumsuz düşünüyorsun tatlım
Aslında belediye ekibinin kepçesi oluyor ama tabi yaklaşması lazım biraz
Ne güzel bulmuşsun sana gelmiş yine üzülme 😍
Peki şu karton evlerden koysan? Kötü şeyler yaşamış alışma sürecini orda geçirebilir

Ben hevesimi kaybettim. Kaptanlığı devam edemeyeceğim üzgünüm. En kirildigim şey yapmadigim birşeyle itham edilmek. İnsan ayırdığım ya da işime geldiği gibi davrandığım falan yok. Sadece vakitsizlikten hiç birşeye yetişemiyorum. çok üzülerek topiğe veda ediyorum. Mavi takıma kabul ederse Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kaptanlık yapmasını rica ediyorum
Canım akşam o da gelince çözülür bence 🥰 lütfen ayrılma kuzum
Kaptanlık senin hakkın bu hafta, sana da güzel bir başlangıç oldu lütfen ara verme 😘

Tatlım tamamen yanlış anlaşilmalardan kaynaklı gidersen önce kendimi sonra seni öldürürüm :KK62:bir ara ben de sana aynı mevzudan kırılmıştım durumu izah ettin sorun çözülmüştü. Ben kabul etmiyorum bu tür gidişleri :sinirli:

Tatlım tamamen yanlış anlaşilmalardan kaynaklı gidersen önce kendimi sonra seni öldürürüm :KK62:bir ara ben de sana aynı mevzudan kırılmıştım durumu izah ettin sorun çözülmüştü. Ben kabul etmiyorum bu tür gidişleri :sinirli:
Abla ben kimi neye göre ayirayim burda. Anlamıyorum ki bildirimlere bile bakıyorum alıntılara dönmeye çalışıyorum sadece. Etiketlerde gözden kaçıyor zaten 20-30 bildirim gelmiş oluyor bazen...

Abla ben kimi neye göre ayirayim burda. Anlamıyorum ki bildirimlere bile bakıyorum alıntılara dönmeye çalışıyorum sadece. Etiketlerde gözden kaçıyor zaten 20-30 bildirim gelmiş oluyor bazen...
Yavrum her şey yoluna girecek boziş seni tam tanımıyor iyi niyetli olduğunu anlayacak. Nolur sakin ol bitanemmm 💋

Back
X