- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun, çok zor süreç, eşim yaptırdı ordan biliyorum. Sonuç güzel olur inşallahSorma fezacım dişler implant yapılacak 6 tane,7 tanede çekim olacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun, çok zor süreç, eşim yaptırdı ordan biliyorum. Sonuç güzel olur inşallahSorma fezacım dişler implant yapılacak 6 tane,7 tanede çekim olacak.
Allah şifa versin kuzuyaŞimdi geldik doktordan. Boğazı kızarıkmış, ilaçları ve raporu aldım girdik evimize çok şükür![]()
Bi aklım başla diyor, diğeri caydırıyorCanım sen de başla da ver yavaştan hadi![]()
Çok haklısın bitanem. Biliyorum da uygulamada sorun var, cumartesi doğum günü kutlaması var, pazartesiye kadar zihnime format atıp aranıza gelebilirim, yani inşallahCanım fezacim önce sağlık. Ama en azından çok gereksiz tatlıyı hamur işini bile çıkarmak bir başlangıçtır diye düşünüyorum
Hayırdır? Ufukta düğün mü varHaklisin katılıyorum seneye dinlenmek icin vaktim olmayabilir![]()
Gelmiş geçmiş olsun canımHayırlı günler nasılsıniz arkadaşlar
Depremden sonra hiç yazamadım çok korkutucuydu hala tam etkisini üstümüzden atmış değiliz Allah birdaha yaşatmasın. Benim mutfak dolap içleri hep düşüp kırıldı 3 gün sadece mutfakla uğraştım ruh halim elverdikçe tabi.olsun hamdolsun cana gelmesin ne yapalım. Ama heran deprem olcak hissi var hala hep tedirgin yatıp tedirgin kalkıyoruz inşallah birdaha olmaz.menu paylaşma isteği hiç yok bu aralar bende birkac gün sonra döneceğim yine inşallah![]()
Oy kuzum, inşallah bulunur, benim oğlan bu saatte mutfakta takır tukur top oynuyorCanım çok iyi haberim yok benim bir kedim vardı evdeki kedilerimin annesi smokin kedi belki hatırlarsınız 5 gündür kayıptı her yere baktım aradım bulamamıştım bugün gelmiş yan bahçeye yaralı barınaktan aradım götürelim diye ben yakalayamadım onlar da yakalayamadı sabahtan beri onunla uğraşıyorum ne olur dua edin
Başla başla, bir yandan da ev işlerini ailene dağıtmaya başlaBi aklım başla diyor, diğeri caydırıyor
Menü yazmaya başla ablacım,cuma da katılÇok haklısın bitanem. Biliyorum da uygulamada sorun var, cumartesi doğum günü kutlaması var, pazartesiye kadar zihnime format atıp aranıza gelebilirim, yani inşallah
Hepimiz aynıyız kuzum, olduğu kadar, önemli olan çocukları ihmal etmeKaça boluncegimi şaşırdım. Bir sürü şey yapmak istiyorum hiç birşey yapamıyorum. Yarın part time iş için görüşmeye cagirildim annem gak guk yapıyor. Gitme gidip napcan diyor. Sanki keyfinden gidiyorum. Hem geçen sene onca okudun çalışamıyosun diyodu hem böyle yapıyor. Neden, çunku çocuklara bakmak çok zor...
Namazlarımi bile düzene koyamiyorum. Anca farzları kilabiliyorum.
Eve zaten yetişemiyorum günlük işler bile zor yetişiyor.
Kitap okumak, film izlemek istiyorum hiç yok...
DGS hazirlancam sözde bir adım yok....
Ben operadan giriyorum, yine reklam var, oysa eski telefonda gelmiyor duNeden opera indirmiyorsun canim![]()
3 erkek, 3 kediyle yaşıyorum, oğlanlar sağolsun yardımcı olur, eşim dağıtmasın kafiBaşla başla, bir yandan da ev işlerini ailene dağıtmaya başla
Menü yazmaya başla ablacım,cuma da katıl
cumartesi kutlamada ye iç ama günü erken kapat yoluna devam et![]()
Uyutmadı danalar, 3. kediyi aşırı kıskandı, asla benimle yatmasına izin vermiyor, yanıma aldım, beraber yatalım diye, saldırıp kaçırdı, hırsını alamadı ötekine saldırdı, sonra gitmiş mutfakta top oynuyor, haliyle uykum kaçtıAklım sendeydi bakim gruba dedim sen gelmişsin![]()
Teşekkür ederimMenüyü çok beğendim afiyet olsun .![]()
Herkesin sevdiği şeyler farklı işteGerçekten yıllarca yemesem asla aramam. Arada eşim zorla yediriyor
Afiyet olsun canım.29 Kasım Salı
Sabah
1 pogaca
Öğle 12.30
1 kase hindi suyuyla kaynamış buğday çorbası
1 patatesliborek
Yarım kase patates salatası
Ara
Etigong
Akşam 18.30
1 köfte
4 5 tane sarma
Biraz brokoli
2 kaşık yesil fasulye
Bol salata
Çocuklar uyudu benim yine tatlı krizim tuttu
Muz, kakao, bal ve h.cevizini karıştırdım yedim
@Nau Nau
Aaa günaydın tatlım. NasılsınGeçmiş olsun, çok zor süreç, eşim yaptırdı ordan biliyorum. Sonuç güzel olur inşallah![]()
Ayy inşallah vardır. Hayırlısi ise tabi.Hayırdır? Ufukta düğün mü var![]()
HarikasınAmine Busra sabahları sadece duru suyla yüzümü yıkıyorum.
Akşam önce temizleme jeli ile yıkıyorum sonra dermoskin marka alkollü bir tonik ile siliyorum. Maske günümse maske yapıyorum 10 dk bekletip ılık suyla yıkıyorum. Sonra göz kremi ve ardından yüzümün geri kalanına nemlendirici