Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım fezacim önce sağlık. Ama en azından çok gereksiz tatlıyı hamur işini bile çıkarmak bir başlangıçtır diye düşünüyorum
Çok haklısın bitanem. Biliyorum da uygulamada sorun var, cumartesi doğum günü kutlaması var, pazartesiye kadar zihnime format atıp aranıza gelebilirim, yani inşallah

Hayırlı günler nasılsıniz arkadaşlar
Depremden sonra hiç yazamadım çok korkutucuydu hala tam etkisini üstümüzden atmış değiliz Allah birdaha yaşatmasın. Benim mutfak dolap içleri hep düşüp kırıldı 3 gün sadece mutfakla uğraştım ruh halim elverdikçe tabi.olsun hamdolsun cana gelmesin ne yapalım. Ama heran deprem olcak hissi var hala hep tedirgin yatıp tedirgin kalkıyoruz inşallah birdaha olmaz.menu paylaşma isteği hiç yok bu aralar bende birkac gün sonra döneceğim yine inşallah 🌼
Gelmiş geçmiş olsun canım
Rabbim bir daha yaşatmasın

Canım çok iyi haberim yok benim bir kedim vardı evdeki kedilerimin annesi smokin kedi belki hatırlarsınız 5 gündür kayıptı her yere baktım aradım bulamamıştım bugün gelmiş yan bahçeye yaralı barınaktan aradım götürelim diye ben yakalayamadım onlar da yakalayamadı sabahtan beri onunla uğraşıyorum ne olur dua edin
Oy kuzum, inşallah bulunur, benim oğlan bu saatte mutfakta takır tukur top oynuyor

Bi aklım başla diyor, diğeri caydırıyor
Başla başla, bir yandan da ev işlerini ailene dağıtmaya başla 😘

Çok haklısın bitanem. Biliyorum da uygulamada sorun var, cumartesi doğum günü kutlaması var, pazartesiye kadar zihnime format atıp aranıza gelebilirim, yani inşallah
Menü yazmaya başla ablacım,cuma da katıl ;)
cumartesi kutlamada ye iç ama günü erken kapat yoluna devam et 🙏

Kaça boluncegimi şaşırdım. Bir sürü şey yapmak istiyorum hiç birşey yapamıyorum. Yarın part time iş için görüşmeye cagirildim annem gak guk yapıyor. Gitme gidip napcan diyor. Sanki keyfinden gidiyorum. Hem geçen sene onca okudun çalışamıyosun diyodu hem böyle yapıyor. Neden, çunku çocuklara bakmak çok zor...
Namazlarımi bile düzene koyamiyorum. Anca farzları kilabiliyorum.
Eve zaten yetişemiyorum günlük işler bile zor yetişiyor.

Kitap okumak, film izlemek istiyorum hiç yok...
DGS hazirlancam sözde bir adım yok....
Hepimiz aynıyız kuzum, olduğu kadar, önemli olan çocukları ihmal etme😍, bak bunu ben diyorum, herşey mükemmel olmalı diyen ben😱

Başla başla, bir yandan da ev işlerini ailene dağıtmaya başla 😘

Menü yazmaya başla ablacım,cuma da katıl :KK66:
cumartesi kutlamada ye iç ama günü erken kapat yoluna devam et 🙏
3 erkek, 3 kediyle yaşıyorum, oğlanlar sağolsun yardımcı olur, eşim dağıtmasın kafi😂😂

Tmm kuzum başlayım inşallah 🥰🥰🥰

Aklım sendeydi bakim gruba dedim sen gelmişsin 😍
Uyutmadı danalar, 3. kediyi aşırı kıskandı, asla benimle yatmasına izin vermiyor, yanıma aldım, beraber yatalım diye, saldırıp kaçırdı, hırsını alamadı ötekine saldırdı, sonra gitmiş mutfakta top oynuyor, haliyle uykum kaçtı
Neyse 2 saat sonra oğlanları kaldıracağım, biraz uyusam iyi olur
Hayırlı geceler 🥰

29 Kasım Salı
Sabah
1 pogaca:ıslık:

Öğle 12.30
1 kase hindi suyuyla kaynamış buğday çorbası
1 patatesliborek
Yarım kase patates salatası

Ara
Etigong

Akşam 18.30
1 köfte
4 5 tane sarma
Biraz brokoli
2 kaşık yesil fasulye
Bol salata

Çocuklar uyudu benim yine tatlı krizim tuttu
Muz, kakao, bal ve h.cevizini karıştırdım yedim :işsiz:
@Nau Nau
Afiyet olsun canım. 😘 Yediklerin biraz karbonhidratlı olmuş. Sende farkındasın. Biraz değil bol brokolili menüler bekliyoruz senden.

Amine Busra Amine Busra sabahları sadece duru suyla yüzümü yıkıyorum.

Akşam önce temizleme jeli ile yıkıyorum sonra dermoskin marka alkollü bir tonik ile siliyorum. Maske günümse maske yapıyorum 10 dk bekletip ılık suyla yıkıyorum. Sonra göz kremi ve ardından yüzümün geri kalanına nemlendirici
Harikasın 😌

Back
X