Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşbulduk. Ben cordelia 30 kilodan fazla verdim. 1 yıl SONRA hızla geri aldim. Evli mutsuz çocuksuz bir kadınım.😉 diyet döneminde bol spor yaptığım ve spor listelerini tuttuğum için spor kraliçesi derlerdi. Şimdi külkedisiyim ama boşver sen kraliçe bil. ♥️♥️♥️ Seni tanıyabilir miyim?
Sayende çok güzel spor yapıyorduk, hadi yine yapalım🥰

Yok geçmedi hala, Türkiye de göstereceğim
Kardeşim yarın randevu alacak benim için, burda başka doktora gidiyim desem 2, 3 aya randevu verirler. 2 aya nasipse Türkiye de olacağım
İyi bir doktor bulman lazım fezacım,çok geçmşler olsun.
Geçmiş olsun, çok zor süreç, eşim yaptırdı ordan biliyorum. Sonuç güzel olur inşallah 🥰
Çok sağol fezacım sıkıntılı durumalrda atlatacam kısmetse.

Resmen beynim yandı😄
Önce mor sebze ne ola ki, radika mı acaba derken…
Maş çorbası nasıl oluyo acaba diye düşünmeye başlayıp…
Türkiye’nin doğusu ve batısı arasındaki saat farkını hesaplamaya başlamak 😂😂😂
Afiyet olsun canım🥰
Lahana gibi dedigim dogruymus😇 mor lahanaymis ama baska bir sey diyen de vardi sanki. Çorbayi karistirma:oha: adımı tamamladigimda obur gune gecti saat. Haksizlik olmasin dedim ama farzetki daha batidayim, yani 00:00 ı gecmemis oluyor. Tesekkurler👍
images (18).webp

Çok teşekkür ederim 😘

Sağol canım. 🥰

🥰 Teşekkür ederim

Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım ❤️

🥰🥰🥰

Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur 🥰😘
Güzelim yaa.. olur mu öyle? Ben de bir sene önce aynen kurulu düzen üstüne gelmiştim ve kendimi çok yabancı hissetmiştim ama bak şimdi her lafa atlayan gevezenin teki oldum çıktım 🙈 sen grubun durgun haline geldin biraz da ondan ilgilenemedik sanırım. Bundan sonra daha güzel olur kaptanlarimiz geri döndü 🤩

Back
X