- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Amin canım. Benimkinin de ara da bir tutuyo işteBenim ki rahmetli oldu. Olsa daha iyiydi , Allah rahmet eylesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. Benimkinin de ara da bir tutuyo işteBenim ki rahmetli oldu. Olsa daha iyiydi , Allah rahmet eylesin![]()
Hoşbuldum pastelfitimmmHoşgeldin hayatım nasılsın![]()
Sayende çok güzel spor yapıyorduk, hadi yine yapalımHoşbulduk. Ben cordelia 30 kilodan fazla verdim. 1 yıl SONRA hızla geri aldim. Evli mutsuz çocuksuz bir kadınım.diyet döneminde bol spor yaptığım ve spor listelerini tuttuğum için spor kraliçesi derlerdi. Şimdi külkedisiyim ama boşver sen kraliçe bil.
Seni tanıyabilir miyim?
Hepsi öyle canım, normali yokAmin canım. Benimkinin de ara da bir tutuyo işte![]()
İyiyiz çok şükür, aynen devamHoşbuldum pastelfitimmmiyiyim çok şükür canım sen nasılsın çocuklar nasıl
![]()
Bende cemileyi izleyip içimi döküyomHepsi öyle canım, normali yok![]()
Bir konuş bakalım belki istediğin saat aralığını kabul ederlerİnşallah çok teşekkür ederim. Ücretinde değilim asgari ucrete göre hesaplarsalar sorun yok. Ama saatleri çok önemli benim için. Annem sabah istemiyor![]()
İyi bir doktor bulman lazım fezacım,çok geçmşler olsun.Yok geçmedi hala, Türkiye de göstereceğim
Kardeşim yarın randevu alacak benim için, burda başka doktora gidiyim desem 2, 3 aya randevu verirler. 2 aya nasipse Türkiye de olacağım
Çok sağol fezacım sıkıntılı durumalrda atlatacam kısmetse.Geçmiş olsun, çok zor süreç, eşim yaptırdı ordan biliyorum. Sonuç güzel olur inşallah![]()
Niye yaaa maksat eğlenmek kuzumKuzum biz artık rakip değiliz![]()
Lahana gibi dedigim dogruymusResmen beynim yandı
Önce mor sebze ne ola ki, radika mı acaba derken…
Maş çorbası nasıl oluyo acaba diye düşünmeye başlayıp…
Türkiye’nin doğusu ve batısı arasındaki saat farkını hesaplamaya başlamak
Afiyet olsun canım![]()
Aynı gemideyiz artık hahaahhaahNiye yaaa maksat eğlenmek kuzum
Bilmiyorum olabilirHayırdır? Ufukta düğün mü var![]()
Bende reklam yok ayarlarına bakmak lazımBen operadan giriyorum, yine reklam var, oysa eski telefonda gelmiyor du
Üçüncü kediyi almissin hayirli olsun3 erkek, 3 kediyle yaşıyorum, oğlanlar sağolsun yardımcı olur, eşim dağıtmasın kafi
Tmm kuzum başlayım inşallah![]()
Güzelim yaa.. olur mu öyle? Ben de bir sene önce aynen kurulu düzen üstüne gelmiştim ve kendimi çok yabancı hissetmiştim ama bak şimdi her lafa atlayan gevezenin teki oldum çıktımÇok teşekkür ederim
Sağol canım.
Teşekkür ederim
Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım
Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur![]()
Heee evet aynı gruptayız doğruAynı gemideyiz artık hahaahhaah
Küçük kız hasta olmuş yaa gece hiç uyumadık kustu ishal olmuş![]()
Günaydın ablacımGünaydınlarr fit hatunlarım![]()
Günaydınlar canısı,oğlun nasıl oldu daha iyidir umarım.Günaydın ablacım
Hoşgeldinnnn çok özledik seniGeldimmm bebişimmmm çokkk özledimmmm sizi çoookkkkk![]()
Daha iyi ablacım çok şükür, okula gitti bugün inşallah hasta olmaz yineGünaydınlar canısı,oğlun nasıl oldu daha iyidir umarım.