Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasılsın tatlışımmm :KK200:

Kolay gelsinnn

Aynen evde ne varsa katıyorsun içine bol ekşili filan
İyiyim ablacım biraz yoğun dönemden geçtim hastalıklar vardı misafir geldi sonra ben ara tatilde annemlerin yanına gittim o yüzden gelemedim pek sen iyisindir inşallah🤗

Çok teşekkür ederim 😘

Sağol canım. 🥰

🥰 Teşekkür ederim

Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım ❤️

🥰🥰🥰

Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur 🥰😘
Sakın dışlanma diye düşünmeyin sakin bir döneme denk gelmişinizdir onan yani,yoksa sayfaya bile yetişemiyorduk genelde.
Bizler hep buradayız zaten dertler sevinçler paylaşınca güxeldir.

İyiyim ablacım biraz yoğun dönemden geçtim hastalıklar vardı misafir geldi sonra ben ara tatilde annemlerin yanına gittim o yüzden gelemedim pek sen iyisindir inşallah🤗
Hep telaş içindeyiz aslında,koştur dur gene aynı başa sarıyoruz hep.
Bende griptim hala geçmedi,dişe gidecem gene sıkıntılı durumlar var. :KK200:

Back
X