O zaman dansAyin 30 unda gel dediler geldim dikis yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman dansAyin 30 unda gel dediler geldim dikis yok![]()
Şenlendik vallaHoşgeldin çok sevindim.o zaman show başlasın
![]()
Aynen herkeste aynuymış nasıl bir virüs böyle geçmiyor,öksürük azaldı gene en azından.Bayağı uzun sürmüş ya sadece öksürük mü kaldı
Sen de diyet kraliçemizsin ablacım![]()
Gözün aydın kuzucuk buda bitti sonunda,dikiş yok derken içten mi atıldı dikiş yoksa,yada kend, kendine atan dikişmiydi.Dikişlerimi aldirmak icin hastaneye geldim dikişim yokmuş![]()
Oh afiyet olsun :)
İyi bari azalmış ablacımAynen herkeste aynuymış nasıl bir virüs böyle geçmiyor,öksürük azaldı gene en azından.
Egzosu patlak araba gibiydimOh afiyet olsun :)
İyi bari azalmış ablacım![]()
Torun bakmam benSonra da torunlar başlar![]()
Çok zor kabul ediyorum bunuda,o sevgilrri varya adamı parmağında oynatıyor resmen,ben bakardım herhalde yanımda olsaydı.Torun bakmam bensadece severim hediye alırım. Bana güvenip dogurmasinlar
Evrene gönderiyorum bu mesacimi
![]()
4008
Tam zamanlı işe girsem hakli derin. 5 gün 6 gün bakamaz derim ama part time ya hafta da 3 gün bakacak .. hemde öğlen gidersem 5-6 saat. Onda da çocukları uyutcak zaten 2 saat uyuyorlar. Çizgi film izlesin yemek yesin derken anlamazki. İş yapmasini da beklemiyorum birşey yapmasinAmine Busra benim annem o konuda masaallah cok iyi. Geceleri bile bakti ki, ben gece bakan anne duymadim.
Cogu anne bakmiyor, ustlenmemek konusunda haklilar ama hic yardimci olmamak da hos degil. Bu arada annemin isi cikti, gecici yardimci olamayacakti ama biz dedik daha fazla yormayalim. İlerde kizimin evladina kesinlikle bakarim, saglikli oldugum surece. Oglumun da.Annemin annesi bir gece bakmamis cocuklarina.
Vatana iki yaramaz erkek çocuğu büyütmüşüm yetti kuzum.Çok zor kabul ediyorum bunuda,o sevgilrri varya adamı parmağında oynatıyor resmen,ben bakardım herhalde yanımda olsaydı.
Bir süre sonra yetemiyorsun her anlamda.
Ooooo harika ...indirimler ilk elden elimizdeİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()
Ayyy çok sevindimİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()
Cidden zor hocam kabul ediyorum peşlerinde koşmak bile yoruyor zaten,bazende mecbur olunca yapacak bişi olmuyor çıtırım.Vatana iki yaramaz erkek çocuğu büyütmüşüm yetti kuzum.sevgileri amenna ama evde etkinlik yapacak vaktim yok. Zaten ömürlük bir çocuk var gözü tabakta olan o yeter.
saglikli olsunlar uzak olsunlar. Bu dünyaya çocuk büyütmeye mi geldik ekürim
![]()
Gözün aydın olsun çok sevindim part time iş demi.İşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()
Evet abla 32 diş gezmek gerekOoooo harika ...indirimler ilk elden elimizde
Hayırlı olsun tatlım. Sağlıkla huzurla çalış. Yüzünden tebessümü bırakma. Gülmeyen çalışanlardan kaçıyorum ben.![]()
Ayyy çok sevindim![]()
Çok teşekkür ederim hepinizeGözün aydın olsun çok sevindim part time iş demi.![]()
Daim olsun canım7071 adım![]()
Ooo gelsin kampanya gelsin indirimİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()