Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Torun bakmam ben :63:sadece severim hediye alırım. Bana güvenip dogurmasinlar :bicak:Evrene gönderiyorum bu mesacimi:süslü:
Çok zor kabul ediyorum bunuda,o sevgilrri varya adamı parmağında oynatıyor resmen,ben bakardım herhalde yanımda olsaydı.
Bir süre sonra yetemiyorsun her anlamda.

Amine Busra Amine Busra benim annem o konuda masaallah cok iyi. Geceleri bile bakti ki, ben gece bakan anne duymadim.🤲🤲Cogu anne bakmiyor, ustlenmemek konusunda haklilar ama hic yardimci olmamak da hos degil. Bu arada annemin isi cikti, gecici yardimci olamayacakti ama biz dedik daha fazla yormayalim. İlerde kizimin evladina kesinlikle bakarim, saglikli oldugum surece. Oglumun da.Annemin annesi bir gece bakmamis cocuklarina.
Tam zamanlı işe girsem hakli derin. 5 gün 6 gün bakamaz derim ama part time ya hafta da 3 gün bakacak .. hemde öğlen gidersem 5-6 saat. Onda da çocukları uyutcak zaten 2 saat uyuyorlar. Çizgi film izlesin yemek yesin derken anlamazki. İş yapmasini da beklemiyorum birşey yapmasin

7071 adım 🙄

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-30-11-57-33-483_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2022-11-30-11-57-33-483_com.opera.browser.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 27
Çok zor kabul ediyorum bunuda,o sevgilrri varya adamı parmağında oynatıyor resmen,ben bakardım herhalde yanımda olsaydı.
Bir süre sonra yetemiyorsun her anlamda.
Vatana iki yaramaz erkek çocuğu büyütmüşüm yetti kuzum. :KK59:sevgileri amenna ama evde etkinlik yapacak vaktim yok. Zaten ömürlük bir çocuk var gözü tabakta olan o yeter. :KK69:saglikli olsunlar uzak olsunlar. Bu dünyaya çocuk büyütmeye mi geldik ekürim :KK20:

Vatana iki yaramaz erkek çocuğu büyütmüşüm yetti kuzum. :KK59:sevgileri amenna ama evde etkinlik yapacak vaktim yok. Zaten ömürlük bir çocuk var gözü tabakta olan o yeter. :KK69:saglikli olsunlar uzak olsunlar. Bu dünyaya çocuk büyütmeye mi geldik ekürim :KK20:
Cidden zor hocam kabul ediyorum peşlerinde koşmak bile yoruyor zaten,bazende mecbur olunca yapacak bişi olmuyor çıtırım. :KK74:

Back
X