- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.936
- 598
- 35
Sağol kuzumProtein lif çok iyi canımafiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumProtein lif çok iyi canımafiyet olsun
Kaptanım canım kaptanım yorma kendini sen bize lazımsınBen yürüyemiyorum bacaklarım aşırı squattan pert, el değdiremiyorum5.500’de kaldım şu an.
Of* 2 gündür kahve içemiyorum bulantıdanHerkes iyidir inşallah ben su içeyim sonra sütlü türk kahvesi yapicam yoksa saldırıcam bir şeylere![]()
Kıyamam canım inşallah sabaha kadar daha iyi olursunOf* 2 gündür kahve içemiyorum bulantıdan![]()
Teşekkür ederim mommyciğim sen nasılsın bakiyim günün nasıl geçtiAfiyet olsun canım keyif kahvesi yakışır tatlıma![]()
İnşallah canımKıyamam canım inşallah sabaha kadar daha iyi olursun![]()
Akşam açlığı zormuş gerçektenHerkes iyidir inşallah ben su içeyim sonra sütlü türk kahvesi yapicam yoksa saldırıcam bir şeylere![]()
Bugün de aynı mı bulantı canımOf* 2 gündür kahve içemiyorum bulantıdan![]()
Vardır canım mutlakaİlk sayfada squat var mı kızlar puanı nedir acaba var da ben mi göremedim![]()
Ya ben eskiden akşam dayaniyordum bana bişeyler oldu yaşlandım benAkşam açlığı zormuş gerçekten
Sabah daha kolay di mi
Ama şimdi kaç saat var ilk öğüne pehh
Evet ya su bile içemiyorum ishal yok kusma yok ama o bulantı zorluyorBugün de aynı mı bulantı canım
Kusma olsa belki miden rahatlardi amaaaan ne zor yaEvet ya su bile içemiyorum ishal yok kusma yok ama o bulantı zorluyor
Evet tanıyalımNikinik kuzum katılmaya karar verince ilk sayfamızda form var doldurursan arkadaşlar da tanımış olur seni
![]()
Oyyyyyy kusmaktan çok korkarım yaaaaaKusma olsa belki miden rahatlardi amaaaan ne zor ya
Yoruldum bugün baya yoğun geçti temizlik spor vs derken şimdi bıcı bıcı yaptım oturdum kaldım kahve yapıcam inşallah kalkabilirsem canımTeşekkür ederim mommyciğim sen nasılsın bakiyim günün nasıl geçti
Haklısın ya o da sıkıntıOyyyyyy kusmaktan çok korkarım yaaaaa![]()
Benim için farklı oluyor cnm düşün 2de son öğünüm oluyodu nerdeyseYa ben eskiden akşam dayaniyordum bana bişeyler oldu yaşlandım ben![]()
Bu da geçecek tatlımEvet ya su bile içemiyorum ishal yok kusma yok ama o bulantı zorluyor
Listeye alışma aşamasındayım tatlım yaYoruldum bugün baya yoğun geçti temizlik spor vs derken şimdi bıcı bıcı yaptım oturdum kaldım kahve yapıcam inşallah kalkabilirsem canımmenün çok güzeldi bu arada bu listeye alıştın mı tatlım