fitne_fesatHahahahahahahahahahaahhaahhaahahahahahahahahahhaha nickimi değiştirmeye karar verirsem fesat yapicam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fitne_fesatHahahahahahahahahahaahhaahhaahahahahahahahahahhaha nickimi değiştirmeye karar verirsem fesat yapicam![]()
Afiyet olsun canimİyi aksamlar kizlar;
4 ARALIK PAZAR
Adımın 600 küsürü dünden kalma, o yuzden 8.000 sayilabilir.
@pastelfitElhan @SebastianCheesecake
Cordelia
SU:2.400
ADIM:8.OOO
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmeği
Yumurta
5 zeytin
1 muz
2 haslanmis patates
Peynir
Salatalık
İKİNCİ ÖĞÜN
2 büyük tost
kasap sucuklu (kepek ekmeğinden)
ÜÇÜNCÜ ÖĞÜN
Yulafli öğün, 1 bucuk kase kadar
ARALARDA
Muz, blendarda muzlu içecek, Türk kahvesi, f.ezmesiEki Görüntüle 3171317
Aj Jan ama ayrık olacakBenimki belli zatenajan
Canım kaptanim zıpzıpım kalp benTamam olur etiketleyebilirsin![]()
Yeminim yemin olsun yediğim somun olsun kurumuş göller de bogulayim
Oldu mu
Tekrar bakayım iki tost yazıyordu sankiBen onu iki büyük dilim kepek ekmeğinden tost olarak düşündüm
Yaaaa hahahashshah kıyamam sana koptumKesin bugün besmelesiz başladım güne![]()
Aj Jan ama ayrık olacak
Yok iki tost yazıyor da ben gönül gözümle öyle gördümTekrar bakayım iki tost yazıyordu sanki![]()
Tatlım ben niye gulemiyorum bu mavişler var ya bu mavişler.Çok güldüm aksam akşam mesajlarınıza![]()
Menünün sağlıksız menüye bir örnek olabilir. Yine de kalori değeri olarak baktığım zaman gayet iyisin yarınki kontrol tartısında göreceğiz bakalım sonuç olarak mavi takım olduğun için Afiyet olsun diyorumElhan @SebastianCheesecake
Sabah 9 da 4 sigara böreği 1 YK tahin pekmez
14 de 1 ısırık hamburger 3 patates kızartması
16 da 1 çatal yaş pasta 1 yaprak sarma 1 biber dolma
19 da 2 poğaça biraz çemen
2 lt kesin fazlasını bilmiyorum su için
Spor 10 bin adım
Sen niye enişteyle çene yarışına giriyorsun adım bekliyor devlet sendentamam . İki yüzlü şeysini nasıl yapcaz
ben yarın eritcem hepsini
2_100ajjantamam . İki yüzlü şeysini nasıl yapcaz
ben yarın eritcem hepsini
Yarindan itibaren dikkat edip cumaya guzel eksilerle gelirlerTatlım ben niye gulemiyorum bu mavişler var ya bu mavişler.![]()
![]()
Höökelendirdi beniSen niye enişteyle çene yarışına giriyorsun adım bekliyor devlet senden![]()