Ben o tartıyı yerim korkma tatlım ... çık ve hemen inTartilmam lazım tartilmma lazım ama bir nevi öcü o ya beni yerse![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o tartıyı yerim korkma tatlım ... çık ve hemen inTartilmam lazım tartilmma lazım ama bir nevi öcü o ya beni yerse![]()
Bı de benim tatlım sesli hem gözüne hem kulağına hitap ediyor :))Ben o tartıyı yerim korkma tatlım ... çık ve hemen in![]()
Tartilmam lazım tartilmma lazım ama bir nevi öcü o ya beni yerse![]()
345Abart ya sabah sabah..
2000
Tamam kaptanımSakın ha pes etmek yok...plan yapmaya devam et.
Evet daha kontrollü bugünAfiyet olsun oo ara öğün de var
Canım öğlen iyi doy ama diğer öğünler senin kontrolünde![]()
Evett
Afiyet olsun,ayağına sağlık![]()
Küçüğün hamburgeriydi.
Yoook ben gelemem öle bı bakar giderimMisafirlige niyetlenirken, bi bakmissin kaptan olmussun.gecen hafta iyi kilo verdigini hatirliyorum. Hadi hadi durmak yok, devamke
![]()
Yaa kaptanım benim ne kadar şanslısınBak ben zamanında elhani düşünüp bir haftada 3.5 kilo vermiştim bunu her fırsatta yazıyorum çünkü 3.5 kilo![]()
Ben içten siliyorum küçük tükürükle resim yapıyor.Tebrik ediyorum canım ben Ekim itibariyle camlara bakmam baktırmam![]()
Sağlık olsunYapamadım kuzum, topuğuma sıktım
Bak canlı şahidim var.Bilmezmiyim![]()
Keşke göbeğimi ham yapsa :) ay iyi geldiniz kızlar buraya gelmedikçe uzaklasiyordum. Sizinle sohbeti eğlenmeyi özlemişim :)Dikkat et ayağını ham yapabilir![]()
O haftayi yine yaşayalim inşallah tatlım . Bulgurcu diyetisyenle birazcık zor gibi amaBak ben zamanında elhani düşünüp bir haftada 3.5 kilo vermiştim bunu her fırsatta yazıyorum çünkü 3.5 kilo![]()
Eğlenerek, gülerek kilo verilen tek mekân burasıdır aksini iddia eden de ne biliyimKeşke göbeğimi ham yapsa :) ay iyi geldiniz kızlar buraya gelmedikçe uzaklasiyordum. Sizinle sohbeti eğlenmeyi özlemişim :)
Ahahah tükürüklü resim favorimBı çin Seddi olmasada kaptanimdan örnek aldım
Tamam kaptanım
Evet daha kontrollü bugün
Küçüğün hamburgeriydi.
Yoook ben gelemem öle bı bakar giderim
Yaa kaptanım benim ne kadar şanslısın
Ben içten siliyorum küçük tükürükle resim yapıyor.
Sağlık olsun
Bak canlı şahidim var.![]()
Ayy ne güzel bir tartıymış oBı de benim tatlım sesli hem gözüne hem kulağına hitap ediyor :))
Ne yedinLahmacun yemedim ki![]()
Şifa olsunİçtim şimdi![]()
Başladın mı dicektim ama maviye demişsin sadece eferinYok yok, yarın şampiyon sizin takım![]()
VuuuuGelelim menüme
Kahvaltı
12:30
1 muz
1 portakal
Bikaç yaprak marul
Akşam
18:30
1 ince lavaş arasına
2 yumurta sarısı
Bikaç küp kaşar
Soğan, domates salatası
Kalan salata
1 lt su
2 kupa değişik çay
3 kupa siyah çay
2 kupa zencefil, limon çay
1 kupa kahve
2,5 kg hamurdan lahmacun yaptık
1 tane bile yemedim
Adım yok, ayak işi bendeydi. Cılkım çıktı
Cumartesi menüm
Kahvaltı:9.00
2yumurta
2kk süzme peynir
4 zeytin
2dilim ekmek
Bir bardak süt 2 ceviz
Akşam:16.00
Nohut yemeği
4 YK pilav
Turşu
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3171459
Zipzip-
pastelfit
@Cordelia
Hedef60kgolmak
Afiyet olsun ayağına sağlık canımPazar menüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmis yumurta
Kk süzme peynir
4 yeşil zeytin
2 ceviz
Akşam:17.00
4tavuk kanat
2 dilim ekmek
Salata
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3171462
Zipzip-
pastelfit
@Cordelia
Hedef60kgolmak
Gazan mübarek olsun canım.Günaydınlar ben bugün bismillah deyip basliyorum![]()
Olsun canım devam
Ölçtün mü canım, evet yağdan gitmiştir o zamanİnşallahbelim ince ama bu sabah sanki
Sağol kuzummaşallah canıma
![]()
Bakalım belki deMuhteşemmmmm
Kırmızı kaptan göz kırpıyor sanki![]()
Yok öyleTartı çekemedim. Mens öncesi sisim. Balon gibi havalanmama az kaldı.
Artidayim.84.9 Kimseyi etiketlemeyimde arada kaynasın gitsin
Günaydın bu ara tüm güzeller
Hoşgeldin bebekKeşke göbeğimi ham yapsa :) ay iyi geldiniz kızlar buraya gelmedikçe uzaklasiyordum. Sizinle sohbeti eğlenmeyi özlemişim :)
Hadi hayırlı uğurlu olsun tatlımGünaydınlar ben bugün bismillah deyip basliyorum![]()
Hatice yede bakabilirsin canım yaniiO haftayi yine yaşayalim inşallah tatlım . Bulgurcu diyetisyenle birazcık zor gibi amaNeyse Haticeye değil neticeye bakalım. Uzun vadede çok güzel kilo vereceksin bitanemmm
![]()