- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.298
- 548
ay hadi bakalım kuşumAyy sanki ilkkez kilo veriyor gibi heyecanlıyım kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi bakalım kuşumAyy sanki ilkkez kilo veriyor gibi heyecanlıyım kızlar![]()
Evet canim tarcin sevmiyorum diğerlerinde bir sıkıntı yoktabi sen tarçın sevmiyordun cnm koymazsın
diğerlerini tüketiyor musun?
Kırmızı kaptan olacaksin galiba???Ayy sanki ilkkez kilo veriyor gibi heyecanlıyım kızlar![]()
Hoşbuldum![]()
Afiyet olsun fitkaptanım8 Aralık
Menüm
Sabah 10.00
2 yumurta 2 kaşık menemen 7 zeytin
1 kk peynir
Öğle 14.00
3 hurma 3 kayısı
Akşam 16.30
2 porsiyon brokoli buharda pişmiş
Ara 1 elma yiyeceğim1 sütlü kahve
2-3litre su
Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
![]()
Ben de bugün akşam yemeğini erken yediğim için sütlü çay planlıyorum acıkırsam içeceğim.Sırf yeşil çay tok tutmayacak biraz süt iyi olur
Yarın ola hayrolaVar artık bugün tartı bı sapıttı ne oldu bilmiyorum![]()
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun fitkaptanım![]()
Güzel sonuçlar olur inşallahYarın ola hayrola![]()
Ben de bugün akşam yemeğini erken yediğim için sütlü çay planlıyorum acıkırsam içeceğim.![]()
Seni ezeriz adımlarımızlaAdimlarimi görseniz almazsiniz![]()
I'm backBen de kedilerimi kısırlaştırdım uyuyorlar ne süpürge tutabiliyorum ne robot çalıştırabiliyorum ne ortada fazla dolanabiliyorum yazarım. Hazır fesang misafirliğe gitmişken beni de geçmiş...
Dur onu bir geçeyim![]()
YardırBende 162 mesaj daha yazarsam toplam mesaj sayım 100.000 olacak![]()
Benim kurutma makinem hiç olmadı nedense ortalama fiyatlı bir ürün olmasına rağmen bana zengin eşyası gibi geliyorKızlar kurutma makinesi almak istiyorum fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz???
10bin1507 adım atmisim bugun![]()