- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Dinlenirken sari takim iyi oluyor.Sen daha güzelsincumadan sonra sarı takım olurum ben artık canımm
sen kaptan olursun inşallah ben senin takımına sarı sarı gelirim olmaz mı şekerim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlenirken sari takim iyi oluyor.Sen daha güzelsincumadan sonra sarı takım olurum ben artık canımm
sen kaptan olursun inşallah ben senin takımına sarı sarı gelirim olmaz mı şekerim
![]()
Oo sevindim.Kolay gelsin canım
yaaa şaşırma ve bu emoji yapmazsan sen sen olmuyorsun ya
bayılıyorum emojiye
![]()
Vermem gereken kiloyu artık fazlası ile verdim zaten canım bu haftadan sonra biraz kendimi dengeye sokmam lazım çünkü halsizlik vs başladı gibi bende kendimi çok zorlamak istemiyorum artıkDinlenirken sari takim iyi oluyor.
Ben kullansam bana yakışmaz meselaOo sevindim.Amine Busra sevmiyordu bu ifademi
yazmisti hatta. O ifade insani motive ediyor bence. Kolay mi zayiflamak
![]()
Valla öluyom desen bı çorba yapta öl derlerBen de oglumu salliyorum.
Cogu zaman yemek yedirirken,mesaj atiyorum.
valla çok güzel zayıfladın maşallahSen daha güzelsincumadan sonra sarı takım olurum ben artık canımm
![]()
Güzel kalplim benim teşekkür ederimvalla çok güzel zayıfladın maşallahböyle güzel kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum
![]()
He aynen, bir ara bu kadar yeterli tarzi bir seyler demistin zipzipa sanki. Yetiyorsa iyi o zaman. Halsizlikten ben de masterfite girememistim, anlatmistim ya. Belli kgden sonra da az yemek kurtarmayabiliyor . Bir ara buraya döndugunde de nerdeyse kg almamistin. Tebrik ederim. O kadar emek veriyoruz. İki aldım vah vah, bir verdim hah hah yapmiyosunVermem gereken kiloyu artık fazlası ile verdim zaten canım bu haftadan sonra biraz kendimi dengeye sokmam lazım çünkü halsizlik vs başladı gibi bende kendimi çok zorlamak istemiyorum artık![]()
Sağ ol, sana olmaz cidden..Ciddi bir tipsin çünküBen kullansam bana yakışmaz mesela![]()
ama sende tatlı duruyor yada alıştık ondan öyle geliyor sen yazdığında bu ifade olmazsa bana garip geliyor artık
![]()
Kız bazen cümlelerini anlamiyorumValla öluyom desen bı çorba yapta öl derlerzaten bizde o çorba yapılmamış ölmeyiz
![]()
Sağol kaptanAfiyet olsun kizlar![]()
Eksideyim kaptanımÇiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağımsizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor
Yapamayız diye bir şey yok
Hadi çiçeklerim göreyim sizi
Hedef60kgolmak
Cordelia
Zipzip- @belmayne @minerva1988 @kayipdunya @Mavikus_ @aypare ackerman @Goklerce
@D U T sarı çiçeğim![]()
2500 oldu bileHedef60kgolmak
Cordelia
Zipzip- @belmayne @minerva1988 @kayipdunya @aypare ackerman @Mavikus_ @Goklerce @D U T
Kızlar adımlamaya başladık mı6000 adım zor değil
6000 adımı tamamlayalım çiçeklerim birde adımlara menülere kaptanlarımızı etiketlemeyi unutmayalım ki sonra 0 yemeyelim
![]()
Afiyet olsun canim cok güzel ve doyurucu görünüyor