Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oo sevindim. Amine Busra Amine Busra sevmiyordu bu ifademi 😂 yazmisti hatta. O ifade insani motive ediyor bence. Kolay mi zayiflamak :KK14::oha:
Ben kullansam bana yakışmaz mesela :oha: 😂😂😂ama sende tatlı duruyor yada alıştık ondan öyle geliyor sen yazdığında bu ifade olmazsa bana garip geliyor artık😂😂😂

Sen daha güzelsin 🌸 cumadan sonra sarı takım olurum ben artık canımm 😂😂😂sen kaptan olursun inşallah ben senin takımına sarı sarı gelirim olmaz mı şekerim ❤️❤️
valla çok güzel zayıfladın maşallah :nazar::nazar::nazar: böyle güzel kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum
m1271.gif

Vermem gereken kiloyu artık fazlası ile verdim zaten canım bu haftadan sonra biraz kendimi dengeye sokmam lazım çünkü halsizlik vs başladı gibi bende kendimi çok zorlamak istemiyorum artık 🤗
He aynen, bir ara bu kadar yeterli tarzi bir seyler demistin zipzipa sanki. Yetiyorsa iyi o zaman. Halsizlikten ben de masterfite girememistim, anlatmistim ya. Belli kgden sonra da az yemek kurtarmayabiliyor . Bir ara buraya döndugunde de nerdeyse kg almamistin. Tebrik ederim. O kadar emek veriyoruz. İki aldım vah vah, bir verdim hah hah yapmiyosun:oha:
Espirim cok iyi oturdu, eskiden beri bu espiri aklima gelmisti ama yanlis anlayan arkadaslar olur, motive duser vb diye yapamamistim. Kilo alinca tabiki yas ilan etmeyecegiz, her sey kilo mu, saglik, sevdiklerimiz yanimizda, sonsuz şükür ama aldigin kiloyu geri vererek sevinmek ya da kilo veremeyince cok gamsiz olmak bana normal gelmiyor.

succulentaski succulentaski sen nasilsin görünmemissin canim hersey yolundami ☺️

Selam canım hafta sonu koşuşturması. Cumartesi pazarım koştur koştur geçiyor. Bütün haftanın yemeğini ayarla temizlik ütüler. Şimdi beybiyi uyuttum ben de bir kestireceğim 😂
Menümü de paylaşıyorum hemen dünkü.

Salı çarşamba perşembe yapacağım detoks menüm de bu şekilde

Sabah temizliği: 09:00
2 adet kereviz sapı Yarım limon suyu
1 su br su - posası tülbentten geçirilecek
Kahvaltı 10:00 1 şişe maden suyu sade - 1 yk elma sirkesi- yarım elma küp küp- yarım limon suyu (blend)
Ara : 11.30
1 fincan kiraz sapı mısır püskülü çayı
Ara : 13.00
Pancar çorbası- 2 kepçe
Ara : 15.00
Yarım Elma, yarım Limon suyu- Zencefil, 1 Havuç, 1 ufak Pancar ve su - blend - 500 ml gibi çıkacak - püre olmasın
Akşam : 19.00
Pancarlı Detox Salatası
( küp küp pancar – bir tutam maydanoz ve nane – 2 dilim portakal küp küp zeytinyağı 1 ceviz kırıkları )
Ara : 21.00 Metabolizma çayı -

Kizlar oglani hastaneye götürdm kulagi kizarik dedi bogazi da baslangictaymis antibiyotik verdi geldik kahvalti yaptik smdi oglani uyuttm sabahtan alintilaem duruyor sayfalar da biirikmis bi gecmis yapip cevap yapaym 🥰
Pazar diye yemiyorsunuz dimi kizlar yarn kontrol tartimiz var ona göre yesilcay sular icilsin spor olark ben bugn oglan uyaninca yürüyüse cikicam onunla hava güzel 😍☺️

Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @belmayne @minerva1988 @kayipdunya @Mavikus_ @aypare ackerman @Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

@D U T sarı çiçeğim 😘😘
Eksideyim kaptanım 😍 devammmkee

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @belmayne @minerva1988 @kayipdunya @aypare ackerman @Mavikus_ @Goklerce @D U T

Kızlar adımlamaya başladık mı 😂 6000 adım zor değil 😉 6000 adımı tamamlayalım çiçeklerim birde adımlara menülere kaptanlarımızı etiketlemeyi unutmayalım ki sonra 0 yemeyelim 😂😂
2500 oldu bile 😍

Back
X