- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Küsmüştüm hayata diyelimEvet uzun zamandir yoktun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küsmüştüm hayata diyelimEvet uzun zamandir yoktun
Allah kolaylik versin çocuklar ve is yogun tempo icindesin sendeZipzip- iyiyim ile başladım çalışıyorum iyi geliyo çalışmak çok şükür çocuklar büyüdü sorunlarıyls özellikle büyük kız canımı okuyo ama bende bu skşam gidince canını okucam çok sinirliyim ona
Donem donem hepimize oluyor tekrar donmene sevindimKüsmüştüm hayata diyelim
Ama çok sakin burası kimse yok kimse yazmıyo menü yok bildiri yokDonem donem hepimize oluyor tekrar donmene sevindim![]()
Evet bende gelmeyince biraz sakinlesmis buralarAma çok sakin burası kimse yok kimse yazmıyo menü yok bildiri yok
Birazdan fazla sakin başka grupla anlaştım bende chocholita tanıyosun belki orası baya hareketliEvet bende gelmeyince biraz sakinlesmis buralar![]()
Kaptanimmm.. şimdi iyi oldu akşamımIyi akşamlar![]()
![]()
gel gelBen de geleyim mi. Ben pazartesi başladım bir şeyler yapmaya. Aç bir şekilde uyuyorum şu an![]()
Iyi yapmissin hareketli ve aktif gruplar motivasyon için önemliBirazdan fazla sakin başka grupla anlaştım bende chocholita tanıyosun belki orası baya hareketli
canım ramazan, bayram seyran girdi araya. toparlanırız biz.Buralar çok ıssız kızlar kusura bakmayın ben aranızdan ayrılıyorum elifide çok severim selam söyleyin pembe aslan geldi gitti sana selamı var diyinZipzip-
Nasılsın canimKaptanimmm.. şimdi iyi oldu akşamım![]()
seni gördüğüme sevindimCok şükür iyiyim sen nasilsin canim ilk defa bu kadar uzak kaldım kk dan![]()
İyiyim.. Sen nasılsın kafanı dinleyebildin mi ? bugün yeni yeniden toparlanmaya karar verdimNasılsın canim![]()
Teşekkür ederim canim iyiyim ama yorgunum biraz bugunseni gördüğüme sevindimnasılsın canım?
kızlar herkes toplansın cumaya başlayalımZipzip-
Teşekkür ederim canim iyiyim bendeİyiyim.. Sen nasılsın kafanı dinleyebildin mi ? bugün yeni yeniden toparlanmaya karar verdimcuma başlıyor muyuz masterfite
nasıl yapalım sadece menüleri tutsan yine. bir de tabi herkes günün de yazsın. yeniden hareketlendirelim buraları.Teşekkür ederim canim iyiyim ama yorgunum biraz bugun
Teşekkür ederim canim iyiyim bende
Sayfaya gelirim ama hesap kitap işlerine cok vakit ayiramayabilirim
Soz vermiyim canim siz başlayin cuma gununasıl yapalım sadece menüleri tutsan yine. bir de tabi herkes günün de yazsın. yeniden hareketlendirelim buraları.
MerhabaMerhabalar arkadaşlar ben de artık zayıflamak istiyorum. Ama motive olabileceğim bir guruba ihtiyacım var. Nasıl yapıyoruz. Ben de size katılmak isterim