- 25 Ağustos 2019
- 62.201
- 119.111
- 698
- 31
Olabilirrr işinde rast gitisn inşallah canimBüyük bir ihtimal. Onca takviyeye rağmen. İnşallah kolay atlatirim. Birde ikjgundur üst üste nöbet tuttum o da yordu beni herhalde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirrr işinde rast gitisn inşallah canimBüyük bir ihtimal. Onca takviyeye rağmen. İnşallah kolay atlatirim. Birde ikjgundur üst üste nöbet tuttum o da yordu beni herhalde.
Benimde en sevdiğim öğün kahvaltı ya bayılırım kahvaltı yapmayaAdamlar boyna yer hele ki bolbol ekmek kocam hersabah taze ekmek alıyo fırında yeni çıkmış ekmekten 1 taneyi bitiriyokiz ama taze ekmek iyi gidiyoyaa içim içimi yiyo yaa dedim hedefe ulaşayim 1 ekmeği bitireyimm yemek yemegi çok severim
heleki kahvaltıoffff
İnşallahTeşekkür ederiminşallah bu sefer mezun olup gideceğim :))
Ne iş yapıyorsun SibelAmin canım. Yarını da atlatirsak haftasonu dinleniriz insallah
ÖğretmenimNe iş yapıyorsun Sibel
Hedefe ulaşalim bizde yerukkBenimde en sevdiğim öğün kahvaltı ya bayılırım kahvaltı yapmayabenim kocamda tek başına bi ekmek yiyecek potansiyele sahip
![]()
Güzel meslek bi o kadarda zor Allah kolaylık versinÖğretmenim
İnşallaaahhh o günleri görürüm yaHedefe ulaşalim bizde yerukk![]()
Kilo vermek demek emektir
Öyle canım. Güzel ama zor.Güzel meslek bi o kadarda zor Allah kolaylık versin
2.5 u geçtim :)Tamamlamissindir
Afiyet olsun cnm çok guzel
Mis gibi Afiyet olsun canım
Bak ben nasil indim yüruyüşle ve sporla cabuk indim şu sıra hicbir spor yapasım yokİnşallaaahhh o günleri görürüm ya
Benimde spor yapasım yok yürüyüş yapmak istiyorum ama köpeklerden korkuyorum bizim burda çok kopek var ve saldırganlar tek başıma yürüyemiyorumBak ben nasil indim yüruyüşle ve sporla cabuk indim şu sıra hicbir spor yapasım yok![]()
Tatlım yarın bildirimini bekliyorum.Selamlar herkeseee bas bas nikahları açık büfeye dedim ve geldiiim![]()
tatlı tatlı aldım acı acı gider artık
Artık Tek içeceğim bira dükan birası
Tek yiyeceğim pizza kabak pizzasıdır arkadaşlar
Pztsi tartılıp 1 hafta bir alışıyım hazırlık grubunda haftaya katıyım aranıza bakalım kaç cıkcam
Elhan
Burdada vardı bazen bi çıkıyo ödüm kopuyokızzBenimde spor yapasım yok yürüyüş yapmak istiyorum ama köpeklerden korkuyorum bizim burda çok kopek var ve saldırganlar tek başıma yürüyemiyorum![]()
Kayıpdünya 16 dk önce girmiş ablamTatlım yarın bildirimini bekliyorum.
Tempus tatlım taşınma nasıl geçti? Yarın gelebilecek misin?
ZincirKirma yine kayıp cumadan beri gelmemiş
Ellssa yarın bildirimi unutma canım.
blonde ambition
yazarhanim35 takımlara girersiniz değil mi
Başka yeni gelen kim vardı![]()