Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pörpilim boğazımı tutamıyorum diyet olmuyor diye defalarca bırakmış biri olarak söylüyorum gidersen 120 kilo olarak gelirsin😔. Belli ki bir problem var. Diyetini bırakma yap , yaparken de sorunu çözmeye yönelik adım at. Gitmedinse dahiliyeye git tahlillerine baktır. Gittinse bir de endokrinoloji bölümüne git
Bana yazmişsin gibi okudum yine. 🥰 Senin yazdıkların hep çok iyi geliyor çiçekcim. Boğazımı tutamama bende de başladı malesef. Nasıl halledicem acaba.

Gurbettt42 Gurbettt42 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Cts 76.2
Bugun 76.5
+300😔

Alın benden de o kadar bir bıkkınlık...
Cts kilo aldım çünkü hafta 2 gün yiyip diyete başladım , tekrar 2 gün yiyip diyete başladım geldi +1.4
Güya diyet yapıyorum 😔 kafam da diyette ta kendimi diyet yapıyor sanıyorum, yani rahat bir hafta da geçirmedim,diyetin ayni stresini çektim.
Cunartesi eşim geldi , kafamda cts kilo verip dışarıda yemeğe gitmek , evde de lahmacun yapmak
İkisini de yaptım, hatta pazar sabah kahvaltuda da açma yedim. O 2 gün +1.3 daha getirdi :KK57:pazartrsi 77.5 oldum mü
Dün güya dikkat edicem . Akşama kadar iyi akşam bisküvi vs yedim. Allah'tan hamur işi yemedim dite 1 kilo ödem gitti de +300 ile kurtardım 😔
Sabah 6.15teki kilom bu . Belki daha azdir ..
Kendimi motive etmeye çalışıyorum.

Pörpilim boğazımı tutamıyorum diyet olmuyor diye defalarca bırakmış biri olarak söylüyorum gidersen 120 kilo olarak gelirsin😔. Belli ki bir problem var. Diyetini bırakma yap , yaparken de sorunu çözmeye yönelik adım at. Gitmedinse dahiliyeye git tahlillerine baktır. Gittinse bir de endokrinoloji bölümüne git
Ya sorun bogazi tutmamak da degil aslinda gercekten o konuda iyiyim ama nedense olmuyor .Cocuklardan aslinda gidemiyorum hastaneye tahlil ver sonucu al filan . Sağlık ocağında halledebilir miyim acaba tahlil işini yarın gidim diyorum .
Ödem atıcı birseyler kullansan. Pes etme cok yol katettin canım
Ödem atıcı yeni kullanmaya başladım bromelain aldım bilmiyorum ki faydası olur mu .

Ya sorun bogazi tutmamak da degil aslinda gercekten o konuda iyiyim ama nedense olmuyor .Cocuklardan aslinda gidemiyorum hastaneye tahlil ver sonucu al filan . Sağlık ocağında halledebilir miyim acaba tahlil işini yarın gidim diyorum .

Ödem atıcı yeni kullanmaya başladım bromelain aldım bilmiyorum ki faydası olur mu .
Aile hekimliği de d vit hariç gerekli tahlilleri yapıyor diye biliyorum ama kilo vermek için d vitamini de önemli o yüzden dahiliye dedim.

Gurbettt42 Gurbettt42 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Cts 76.2
Bugun 76.5
+300😔

Alın benden de o kadar bir bıkkınlık...
Cts kilo aldım çünkü hafta 2 gün yiyip diyete başladım , tekrar 2 gün yiyip diyete başladım geldi +1.4
Güya diyet yapıyorum 😔 kafam da diyette ta kendimi diyet yapıyor sanıyorum, yani rahat bir hafta da geçirmedim,diyetin ayni stresini çektim.
Cunartesi eşim geldi , kafamda cts kilo verip dışarıda yemeğe gitmek , evde de lahmacun yapmak
İkisini de yaptım, hatta pazar sabah kahvaltuda da açma yedim. O 2 gün +1.3 daha getirdi :KK57:pazartrsi 77.5 oldum mü
Dün güya dikkat edicem . Akşama kadar iyi akşam bisküvi vs yedim. Allah'tan hamur işi yemedim dite 1 kilo ödem gitti de +300 ile kurtardım 😔
Sabah 6.15teki kilom bu . Belki daha azdir ..
Kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Üzme kendini canım abartılacak bir artı değil bence cumartesiye halledersin sen inanıyorum ♥️😘

Pes etmek yok vucüd dirense de sen daha çok direneceksin ve sen kazanacaksıkazanacaksın 🤗
Yok kaptanım haftalardır direniyorum o direndikce bende direniyorum ama yoruldum artık tartıda aynı rakamı görmekten diyetine dikkat ediyorum sporumu yapıyorum ama benimde biraz güzel sonuç görmeye ihtiyacım var olmuyor

Back
X