Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah 9 30
2 yemek kaşığı lor peynir
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 közlenmiş biber

Ogle 13 30
3 kaşık haşlanmış maş fasulyeli salata
2 kepçe yarmali yoğurt çorbası
1 kayısı

Akşam 17 30
Firinda tavuk kanat 5 parça
Salata ve yoğurtlu semizotu salatası

Su 3 lt
40 dk tempolu yürüyüş
Saatin şarjı bitmiş dolsun da adı sayısını öyle atim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Afiyet olsun canımm💙
Kızlar bugünkü menümü atayım
Sabah resmini gönderdiğim tabak

Aralarda
1 kedidili bisküvi
1 küçük hurma
1 paket altınbaşak tahıl cipsi
2 karabugday patlağı
Yarım elma

3 kare sütlü çikolata
Türk kahvesi

1 çaybardağı maş fasulyesi ile yapılan yağsız salata(sadece limon var sos olarak)

Bitti 18.00de bitirdim yemeyi
_Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım 🤩
Maş fasulyesi günümüydü söyleseydiniz bende yerdim🤣🤣🤣

tebrik ederim canım :KK68:

ay harikasın yine, tebrik ederimm

çok güzel bir eksi gelmiş, tebrik ediyorummm

neyse ki güçlüyüm gecenin 12.30 una kadar yaptığım enfes tatlıların tadına bile bakmicam...... (chatgpt diyetisyenim izin vermedi..........)

sağlık olsun ablacım arada ödemlenmek normalllldiiirrr

valla çok güzel bir eksi de senden gelmiş heee dün hastane ayağına kendini tartı gününe mi hazırladın ha doğruyu söyle sdfjkhsdf

gayeeet güzel bi eksi gelmiş tebriklerrr

100 gr 100 grdır eksidesin sonuçtaaa

aşkitom benim artım senden fazla sıfır kaçamağa rağmen arada olabiliyorrrrr canımızı sıkmıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz belki vücudumuz su tuttu alalaaaa

kaptanlık seni yormuş geçen hafta onun stresi vücudunda ödem yapmış belkiiii, ctesiye gider buuu

ay çok iyi bir eksi valla, tebrik ederimmm

artıda olmamak da çok iyi bişey, tebrik ediyoreemm

sabit güzel güzel, tebriklerr

benim de haftaiçi tartılarım hep artı oluyor ya. ctesiye şampiyon bayrakları bizdeeee

azıcık bi artı, ctesiye kadar hallolmicak bişi diiil :KK60:

zorlu günlerden geçiyorsun düzensizlik çok bence +200 baya iyi buna rağmen, tebrik ederim <3<3

ay okadarcık da olsun ya kaptanımmm, ctesi ye gider

ay nolur atladığım kimse olmamış olsun tek tek kontrol ettim ama sanırım atlamadım kimseyi. varsa da kusura bakmayın <3 ctesi herkese bol eksi ama en çok bizeeee
Çok teşekkür ederim canm

Afiyet olsun canımm💙

Afiyet olsun canım 🤩
Maş fasulyesi günümüydü söyleseydiniz bende yerdim🤣🤣🤣
🤣🤣 keşke deseymisiz herkes aynı şeyi yerdi .

Kaptanım menume ek olarak
Koz biber
Ve biraz daha tavuk olarak tavuk göğsü yedim ❤️

Salı menüm

saat 12:30
2 haşlanmış yumurta
peynir zeytin 3 ceviz
domates salatalk bber

16.:30
5-6 tane kayısı

18:30
Dolma sarma
yoğurt

30 dk esneme hareketleri

_Zeze _Zeze Boncuk2307 Boncuk2307

Merhaba herkese,bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 1.72 kilom 63.5 hedefim 58 inmek ama bı turlu 61 bile göremiyorum.emzirdigim için fazlasıyla tatlı istiyor canım.yarin itibariyle bende diyete başlıyorum.
Hoşgeldin canım
İlk sayfamızda kurallarımız var. okur musun

tebrik ederim canım :KK68:

ay harikasın yine, tebrik ederimm

çok güzel bir eksi gelmiş, tebrik ediyorummm

neyse ki güçlüyüm gecenin 12.30 una kadar yaptığım enfes tatlıların tadına bile bakmicam...... (chatgpt diyetisyenim izin vermedi..........)

sağlık olsun ablacım arada ödemlenmek normalllldiiirrr

valla çok güzel bir eksi de senden gelmiş heee dün hastane ayağına kendini tartı gününe mi hazırladın ha doğruyu söyle sdfjkhsdf

gayeeet güzel bi eksi gelmiş tebriklerrr

100 gr 100 grdır eksidesin sonuçtaaa

aşkitom benim artım senden fazla sıfır kaçamağa rağmen arada olabiliyorrrrr canımızı sıkmıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz belki vücudumuz su tuttu alalaaaa

kaptanlık seni yormuş geçen hafta onun stresi vücudunda ödem yapmış belkiiii, ctesiye gider buuu

ay çok iyi bir eksi valla, tebrik ederimmm

artıda olmamak da çok iyi bişey, tebrik ediyoreemm

sabit güzel güzel, tebriklerr

benim de haftaiçi tartılarım hep artı oluyor ya. ctesiye şampiyon bayrakları bizdeeee

azıcık bi artı, ctesiye kadar hallolmicak bişi diiil :KK60:

zorlu günlerden geçiyorsun düzensizlik çok bence +200 baya iyi buna rağmen, tebrik ederim <3<3

ay okadarcık da olsun ya kaptanımmm, ctesi ye gider

ay nolur atladığım kimse olmamış olsun tek tek kontrol ettim ama sanırım atlamadım kimseyi. varsa da kusura bakmayın <3 ctesi herkese bol eksi ama en çok bizeeee
Teşekkür ederim canm 🥰 ben mesajları tam takip edemedim ama senin artı da pek fazla bişey değil cumartesi harika sonuç gelecektir 🌼

Canım pazar günü karbonhidrat şenliği gibi olmuş :) Pazartesi güzel ama akşam yemeğindeki piriç pilavı biraz fazla gibi geldi.

İnşallah canım. Sebebini biliyorsun zaten, hiç sıkma canını.

Sebebi belli canım :)) Canımızı sıkmıyoruz, biraz daha dikkatle eksiyi görüyoruz, altmışları geri alıyoruz :) :KK200:

Menü çok güzel ama 21'de yenen kremalı bisküvinin sebebi neydi ki :KK48: Adımlar şahane :KK36:
Teşekkür ederim kaptanım çay içerken çocuklar yerken farkında olmadan atmışım ağzıma valla bi suçum yok 🤣 tamamen istemsiz bir hareket oldu yani o büsküvinin mideme yolculuk yapması 😔🤗

@Beklenen2
Mor Vampirella Mor Vampirella
Tartı bildirimleri gelmedi :duduk::duduk::duduk::duduk:
Cumaresi ikinizdende -2 kilo bekliyorum :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahh keşke kaptanım nerdeee.. ben takıla bile gelemedim. Ne yedin desen onu bile hatırlamıyorum hiç diyete uygun şeyler yemedim ama hazırlayamadım 😭
İş yeri çok yoğundu elime iki gündür telefon alamadım.. yarın da yoğun geçebilir inşallah hafiflerse buralara dönerim. Uzaklaşmak iyi gelmedi eksi değil artı gelecek sanki 😭😭😭

Merhaba herkese,bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 1.72 kilom 63.5 hedefim 58 inmek ama bı turlu 61 bile göremiyorum.emzirdigim için fazlasıyla tatlı istiyor canım.yarin itibariyle bende diyete başlıyorum.
Âşkooomm. Hoşgelddiiinnn

Aç Karna ; kiraz sapı cayı
Kahvaltı 11.00
1000027628.webp

15.30
Tarçınlı türk kahve

18.00
1 Antrikot izgara et
Kefir
Gavurdağı salata
2 dilim siyez

1 litre su
Yatmadan sumaklı yoğurt
Soda falan
45 dk leslie

Çok mutluyum kocamıda gaza getirdimm🫠🫠 baya bi desteği oldu bana

Aç Karna ; kiraz sapı cayı
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3591056

15.30
Tarçınlı türk kahve

18.00
1 Antrikot izgara et
Kefir
Gavurdağı salata
2 dilim siyez

1 litre su
Yatmadan sumaklı yoğurt
Soda falan
45 dk leslie

Çok mutluyum kocamıda gaza getirdimm🫠🫠 baya bi desteği oldu bana
Maasallah canim iyi gidiyorsun supersin menunde guzel Afiyet şifa olsun 🥰

13 Mayıs menü
12.00 1 dilim kızarmış ekmek 2 parça peynir
14.00 1 top kakaolu dondurma
17.00 bir küçük kase boncuk makarna salatası 2 tatlı kaşığı supangle 7 etli yaprak sarması çay bir avuç çekirdek
2.5 litre su
7 bin adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 belmayne belmayne

11.00:
Sade Kahve, yarım avuç Antep karası, 1 avuç çiğ badem

12.00:
2 yumurtadan patlıcanlı omlet, 30 gr lor, 6 zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, 1 yk ev yapımı domates sos, domates, salatalık

17.00-18.00: Tavuklu Sandal sefası (3 çeyrek), 1 kase yoğurtlu salata(içinde salatalık, yeşil mercimek, buğday, nohut), 2 kepçe kremalı köz domates çorbası, 1 avuç fındık.

19.00:
2 avuç çiğ kabak çekirdeği, 4 badem, 5-6 Antep karası, 3 yeni dünya, 4 yeşil erik, bir parça kaşar, 2 top dondurma

(çok uzun zamandır ilk defa kocayla yemek sonrası atıştırma yaptık, kırk yılın bir başı diye diye kanıma girdi. 😬 Artık yarın telafi yapacağım)

Su: 1,5 lt
Spor: 10.119 adım.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze

Back
X