Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

demoralize olmakta hem kilo vermenin duraksamaya girmesi hem de yorgunluk etkili olmuştur bence, belki de kısa bir mola iyi gelir. sen gayet kararlı, dikkatli birisin. biraz kaçırmak seni dönülmez bir yola sokmayacaktır, biraz yavaşlatacaktır sadece. ara vermek istiyorsan vücudun biraz kaçamak istiyordur 🥰
:KK60: :KK60:

Günaydın Kızlar 🌿🌸

Günaydın Kırmızı Güzeller ♥️♥️♥️

Bugün Perşembe, tartının bizi mutlu etmesine iki günümüz kaldı 😍 Aman diyim, eller cıslardan uzak. Sular içiliyor. Karnımızı bize ihanet etmeyecek gıdalarla doyuruyoruz. O tatlının, o ekmeğin, o böreğin verdiği geçici mutluluktan daha büyüğü bizi tartıda karşılayacak ♥️♥️ ♥️♥️
:21::rolleyes::sampiyon:

94bassuk 94bassuk ♥️
Azmet5255 Azmet5255 ♥️
bluegreeneyes bluegreeneyes ♥️
Candysisters Candysisters ♥️
Dil-i bitab Dil-i bitab ♥️
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ♥️
zeyneppk zeyneppk ♥️
I Ilyusa ♥️
Jasminium84 Jasminium84 ♥️
sibel_84 sibel_84 ♥️
Tutku44 Tutku44 ♥️
bnnu bnnu ♥️
Kaptanından motivasyonu alan kırmızı takım :KK15:
Cumartesi eksileri bizim💪

14 mayıs menü
09.30 2 yumurta ile salata, 2 dilim peynir, 10 zeytin, domates salatalık 2 wasa
13.30 1 kase lahana çorbası, 1 kase salata
16.00 2 kuru incir, 10 badem
18.30 8-9 kaşık lahana kavurması, 4-5 tane acı biber turşusu
2.5 litre su 12.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 belmayne belmayne 1000034428.webp

Kızlaarrrr hurma diyetimi yapsam acaba nasıl yapiliyorr aramızda yapan varmı acaba dayanırmıyımm yarın yapcam sadece

ay öğlen diyetisyene ölçüme gittim, yağ oranımı düşürmüş kas kütlemi artırmışım aşırı keyiflendimmm
En güzel haber bu aslında tartı değill tartı herzaman güldürmez ama ölçümler daha önemli

En güzel haber bu aslında tartı değill tartı herzaman güldürmez ama ölçümler daha önemli
ya kaç gündür tartıda hep artı gördüm, çok moralim bozuluyordu açıkçası. reglime az kaldı onun etkisi büyük ihtimalle ama yine de insanın tadı kaçıyor. ölçüm moral oldu 🌸

Back
X