Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben 3 kesimin boykotuna da kendimce destek veriyorum o daha da zor oluyor😁
Ama var yani secenek. En çok bulaşık deterjanı zorlamisti. Asperox bul.det. çıkartınca çözüldü. Şimdi plastik eşyaların çoğunun Çin'den gelmesi problem.yine de arayınca Türk malı alternatifler de bulunuyor
ay bütün cahilliğimle sorucam üçüncü kesim vegan hayvan deneysiz ürünler mi yani yoksa fast fashion mu o kadar çok farklı boykot var ki ve çoğu haklı ki

aslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo

tam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIM
:dondurma::dondurma:
fdsjfhskdjflds

tam da ikna olmuştuk oysakii
🤣🤣🤣🤣
erime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeee
Eriidummmm🤣🤣
ay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDS
Yalann söylüyoorrrsssuuunnnnn

Son düzenleme:
ay tebriklerrrrr 🥳🥳

o kadar zor ki markette rafların arasında gezerken bu boykot mu diye gezerek alışveriş yapmak çok yoruluyorum 😅😅😅

boykot dedektifi sadece israil boykotu ama :(

sanırım sadece cilt bakım ürünleri var canım bu kadında, daha genel şeyleri bi aramayla bulacak şeyler arıyorum aslında.
bu kızı takip ediyorum ben diş macunu ıslak mendil vs paylaşıyo, ama yine de eksik kalıyo reyon arasında instagramda marka adı aramak bi tık sinir bozucu jfsdkhf

okurken bu da karb bu da karb diye aşağı iniyodum sonra sen de fark etmişsin o yüzden bugün daha dikkatli olup protein artıracağına inanıyorummmmm

afiyetler olsun <3 suyunu biraz artırmak belki gerekiyo olabilirrr
Uzun süre yapınca otomatiğe bağlıyosun 🤣 benim bellidir genel markalarım
ekstra bişey alacağımda Google dan bakıyorum

Artık Çin markalarını da ekledi boykot dedektifi.

Mesela abur cuburda torku eti bazı bim markaları
Deterjan da genel olarak bingo ( her şeyi güzel bence)
Bakliyat kooperatif
Islak mendil tuvalet kağıdı gibi ürünleri kooperatif

Süt şarküteri ürünlerinde bazen torku bazen kooperatif bazen de açıkta satılan peynir zeytin vs

Çocuk kıyafet genel olarak LCW bazen pazar😂

Beyaz eşya da biraz karışık durumlar arçelik vestel Türk deniyordu ama koç ve zorlu holding den dolayı boykot

Zorlanılan durumlardan şampuan var çevremde gördüğüm ben restorex kullanıyorum her türlü dökülüyor çünkü benimki başka marka deneyecek olsam bitkisel organik şampuanlar dan denerim

İstersek her türlü ürünün alternatifi var 🌿
Bazı memnun kalmadığımız durumlar olabilir çamaşırın lekeli kaldı diyelim olsun yani lekesiz giyeceğiz diye çocuklar kadınlar ölse daha mı iyi🥺
Ya da bardaklarım bir süre sonra sararıyor makinede
Ara sıra elde geçiriveriyorum sirke parlatıcı karbonat vs

baya uzattım lafı
hassas olduğum konuya değinince🤭

Bakliyat kooperatif

Süt şarküteri ürünlerinde bazen torku bazen kooperatif bazen de açıkta satılan peynir zeytin vs

Beyaz eşya da biraz karışık durumlar arçelik vestel Türk deniyordu ama koç ve zorlu holding den dolayı boykot

Zorlanılan durumlardan şampuan var çevremde gördüğüm ben restorex kullanıyorum her türlü dökülüyor çünkü benimki başka marka deneyecek olsam bitkisel organik şampuanlar dan denerim

Bazı memnun kalmadığımız durumlar olabilir çamaşırın lekeli kaldı diyelim olsun yani lekesiz giyeceğiz diye çocuklar kadınlar ölse daha mı iyi🥺

baya uzattım lafı
israil boykotu için dediklerinin hepsine katılıyorum ama boykotun bi de ülke içi kısmı var ben kooperatif ve lcw'den de alışveriş yapmıyorum 🥲🥲

Son düzenleme:

Bakliyat kooperatif

baya uzattım lafı
Canım şampuan olarak HC yi tavsiye ederim. Temiz içerik, vegan ve Türk malı. Ben çok memnunum.

Back
X