- 5 Ekim 2020
- 2.747
- 10.804
- 158
Geçmiş olsun canım
Bu arada söylemeyi unutdum ben sizi tutuyorum![]()
Herkese mavi boncuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım
Herkese mavi boncuk
Sus kızzz beni tutucak tabiiiLeeeennnn![]()
ay bütün cahilliğimle sorucam üçüncü kesim vegan hayvan deneysiz ürünler mi yani yoksa fast fashion mu o kadar çok farklı boykot var ki ve çoğu haklı kiBen 3 kesimin boykotuna da kendimce destek veriyorum o daha da zor oluyor
Ama var yani secenek. En çok bulaşık deterjanı zorlamisti. Asperox bul.det. çıkartınca çözüldü. Şimdi plastik eşyaların çoğunun Çin'den gelmesi problem.yine de arayınca Türk malı alternatifler de bulunuyor
aslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo
tam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIM
fdsjfhskdjflds
tam da ikna olmuştuk oysakii
Eriidummmmerime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeee
Yalann söylüyoorrrsssuuunnnnnay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDS
foto atim mi sdgsdgdgYalann söylüyoorrrsssuuunnnnn
Niye leeeennnnfoto atim mi sdgsdgdg
Işte niye yiyorsunnnnnnn cumartesi ne kaldıinanmadın ya çikolata yediğime onu diom bee![]()
Terbiyesuzzz sen kimi tutuyonnnGeçmiş olsun canım
hahdhasdhash okumadın mı mesajlarımı yukarıda yazdımmIşte niye yiyorsunnnnnnn cumartesi ne kaldı
Aaa pardon yaa benim kafam gitti kıızzzhahdhasdhash okumadın mı mesajlarımı yukarıda yazdımmpişman diilim............
düşman kaptan b12 alAaa pardon yaa benim kafam gitti kıızzzdün ne yediğimi unutuyorum cidden
Hahahahha b12 igne cok vuruldum yeter totom delik deşik oldudüşman kaptan b12 al![]()
![]()
![]()
Uzun süre yapınca otomatiğe bağlıyosunay tebriklerrrrr
o kadar zor ki markette rafların arasında gezerken bu boykot mu diye gezerek alışveriş yapmak çok yoruluyorum
boykot dedektifi sadece israil boykotu ama
sanırım sadece cilt bakım ürünleri var canım bu kadında, daha genel şeyleri bi aramayla bulacak şeyler arıyorum aslında.
bu kızı takip ediyorum ben diş macunu ıslak mendil vs paylaşıyo, ama yine de eksik kalıyo reyon arasında instagramda marka adı aramak bi tık sinir bozucu jfsdkhfLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
okurken bu da karb bu da karb diye aşağı iniyodum sonra sen de fark etmişsin o yüzden bugün daha dikkatli olup protein artıracağına inanıyorummmmm
afiyetler olsun <3 suyunu biraz artırmak belki gerekiyo olabilirrr
israil boykotu için dediklerinin hepsine katılıyorum ama boykotun bi de ülke içi kısmı var ben kooperatif ve lcw'den de alışveriş yapmıyorumUzun süre yapınca otomatiğe bağlıyosunbenim bellidir genel markalarım
ekstra bişey alacağımda Google dan bakıyorum
Artık Çin markalarını da ekledi boykot dedektifi.
Mesela abur cuburda torku eti bazı bim markaları
Deterjan da genel olarak bingo ( her şeyi güzel bence)
Bakliyat kooperatif
Islak mendil tuvalet kağıdı gibi ürünleri kooperatif
Süt şarküteri ürünlerinde bazen torku bazen kooperatif bazen de açıkta satılan peynir zeytin vs
Çocuk kıyafet genel olarak LCW bazen pazar
Beyaz eşya da biraz karışık durumlar arçelik vestel Türk deniyordu ama koç ve zorlu holding den dolayı boykot
Zorlanılan durumlardan şampuan var çevremde gördüğüm ben restorex kullanıyorum her türlü dökülüyor çünkü benimki başka marka deneyecek olsam bitkisel organik şampuanlar dan denerim
İstersek her türlü ürünün alternatifi var
Bazı memnun kalmadığımız durumlar olabilir çamaşırın lekeli kaldı diyelim olsun yani lekesiz giyeceğiz diye çocuklar kadınlar ölse daha mı iyi
Ya da bardaklarım bir süre sonra sararıyor makinede
Ara sıra elde geçiriveriyorum sirke parlatıcı karbonat vs
baya uzattım lafı
hassas olduğum konuya değinince![]()
Canım şampuan olarak HC yi tavsiye ederim. Temiz içerik, vegan ve Türk malı. Ben çok memnunum.Uzun süre yapınca otomatiğe bağlıyosunbenim bellidir genel markalarım
ekstra bişey alacağımda Google dan bakıyorum
Artık Çin markalarını da ekledi boykot dedektifi.
Mesela abur cuburda torku eti bazı bim markaları
Deterjan da genel olarak bingo ( her şeyi güzel bence)
Bakliyat kooperatif
Islak mendil tuvalet kağıdı gibi ürünleri kooperatif
Süt şarküteri ürünlerinde bazen torku bazen kooperatif bazen de açıkta satılan peynir zeytin vs
Çocuk kıyafet genel olarak LCW bazen pazar
Beyaz eşya da biraz karışık durumlar arçelik vestel Türk deniyordu ama koç ve zorlu holding den dolayı boykot
Zorlanılan durumlardan şampuan var çevremde gördüğüm ben restorex kullanıyorum her türlü dökülüyor çünkü benimki başka marka deneyecek olsam bitkisel organik şampuanlar dan denerim
İstersek her türlü ürünün alternatifi var
Bazı memnun kalmadığımız durumlar olabilir çamaşırın lekeli kaldı diyelim olsun yani lekesiz giyeceğiz diye çocuklar kadınlar ölse daha mı iyi
Ya da bardaklarım bir süre sonra sararıyor makinede
Ara sıra elde geçiriveriyorum sirke parlatıcı karbonat vs
baya uzattım lafı
hassas olduğum konuya değinince![]()
Üçüncü grup buisrail boykotu için dediklerinin hepsine katılıyorum ama boykotun bi de ülke içi kısmı var ben kooperatif ve lcw'den de alışveriş yapmıyorum![]()
Leeeennnn![]()