Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

94bassuk 94bassuk cumartesi ben şehir dışına çikacagim ama tarti isini nasil yapmam lazim bilemedim bi yerde tartilsam kiyafetlerle illaki fazla gelecek
Ben buna cevap yazdım mı ya da yazıldı mı hiç farkında değilim 😂 ama alıntı kalmış yazayım. Geçen biri daha sormuştu bunu. Cumadan tartılıp cumartesi paylaşsam diye. Ellssa Ellssa kaptan olur demişti canım. Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
ay geçmişler olsunnn 🤣🤣🤣🤣

deniyim bunu bende evde stok vardı boykot marka maalesef bayağı uzun zaman önceden. son 1 kutum kaldı bitince bunu deneyeceğim.

hah tamam şimdi anladım, elimizde kalan kısıtlı marka ile çabalıyoruz :D

biri diyim mi eritiyo ya cidden :D

benim zamanında iyi ödem atmışlığım var. bence deneyelim bu hafta shfkds sen deneme gerçi sen rakip takımdasın fdsfsdf
Deneyeceeeemm 😂😂😂 ama başka bir tarif verdi ChatGPT. Onu deneyeyim diyorum.
Fotosunu ekliyorum.
Bugun tek öğün yapma karari aldim zor geciyordu kahve ictim az once suan tokum yasasin kahve icmek :skandal::sampiyon:
Ay kahve candır. Kahvesiz diyet yapabilir miydim bilmiyorum 😂😂

Eklentiler

• IMG_2713.webp
    IMG_2713.webp
    34 KB · Görüntüleme: 7
Ben buna cevap yazdım mı ya da yazıldı mı hiç farkında değilim 😂 ama alıntı kalmış yazayım. Geçen biri daha sormuştu bunu. Cumadan tartılıp cumartesi paylaşsam diye. Ellssa Ellssa kaptan olur demişti canım. Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

Fotosunu ekliyorum.

Cevap verilmedi gozden kacirmadiysam.Malesef yarinda evde degilim ama cumartesiye eve donme ihtimalim var bakalim ama yolculuklardan dolayı ödemle gelebilirim buyuk ihtimalle.

Menum
Sabah 12.00
6 badem

Ara 14.30
Sade turk kahvesi

Aksam 16.30
1 tabak etli kuru fasulye
2 yk sebzeli bulgur pilavi
Salata
Kucuk kase kuru cacik

Pilava dayanamiyorum tek öğun diye yedim

Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

Sebebi ne ki merak ettim
hükümet destekçisi sermayedenn alışveriş yapmamayı tercih ediyorummm ☺️

Fotosunu ekliyorum.

maydanoz zaten direkt ödem kovucuuuuu tabiki süper bi tarif deneee
Cevap verilmedi gozden kacirmadiysam.Malesef yarinda evde degilim ama cumartesiye eve donme ihtimalim var bakalim ama yolculuklardan dolayı ödemle gelebilirim buyuk ihtimalle.
çok ama çok özür dilerim. gözümden kaçmış şimdi belmayne belmayne yazınca gördüm. buna değerlendirmeyi Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımın yapması en doğru olur sanırım :KK200:

Menum
Sabah 12.00
6 badem

Ara 14.30
Sade turk kahvesi

Aksam 16.30
1 tabak etli kuru fasulye
2 yk sebzeli bulgur pilavi
Salata
Kucuk kase kuru cacik

Pilava dayanamiyorum tek öğun diye yedim

Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
kız kıyamam sana 2yk pilav yemek için tek öğün mü yaptınnnnnnnnn böyle olmaz karbonhidrat düşmanımız değil vücudumuzun enerji kaynağı :( afiyet olsun ama nolur azıcık menülerini artır, başta artı gelirsin ama sonra yiyerek de ne güzel zayıflanabildiğini görürsün :(

kız kıyamam sana 2yk pilav yemek için tek öğün mü yaptınnnnnnnnn böyle olmaz karbonhidrat düşmanımız değil vücudumuzun enerji kaynağı :( afiyet olsun ama nolur azıcık menülerini artır, başta artı gelirsin ama sonra yiyerek de ne güzel zayıflanabildiğini görürsün :(
Canim ben 15 temmuza kadar Ahmet Apanin grubu ile seviyeleri yapiyoruz 3 aylik zayiflama grubu.
15 temmuzdan sonra daha dolu bir beslenme seklim olur sanirim 😊
Pazar gununden itibaren 12 gun kahvaltida hurma kuruyemis yiycem mesela.Sonra 3.seviye sonra 4.seviye sonra bitecek .

aslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo

tam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIM

fdsjfhskdjflds

tam da ikna olmuştuk oysakii

erime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeee

ay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDS
Dukani hergun yapan ben ve erimeyen ben :mad::mad::mad::mad:

Beraber aglayakkk😅 1 yıldır abla lafını takarken şimdi kaşlarimin de beyazladigini görüp ablayı kabullendim. Diyorum kıymetini bil , gün gelecek teyze diyecekler 😅
geçen gün küçük kızımın arkadaşlarının doğum günündeydik, bir parkta yaptılar, başka çocuklardan birinin topu bana geldi, geldi abla özür dilerim dedi. ben de önemli değil dedim ben böyle deyince yanımdaki veli arkadaş, abla dedi yaa hiç hiç önemli değil di mi bu kadar teyzelere alışmışken :D

gerçekten öyle artık biri abla deyince hoşuma gidiyor :D

Bugub ilk defa bide yaptım 😄 çocukları indirdim büyük oğlum ogle arasına gelince arkadaşa gittim kendim kendime bi yere gitmeyi çok özlemişim ama hesapta olmayan kalorileri de aldım malesef .

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir zeytin
Domates salatalık

Arkadaşım da
1 kase mantı ve salata
Tam buğdaylı sütlü tatlı
Tartıya 2 gün kala olmadı ama bu bana iyi geldi gitmek yaa akşam bise yemiycem daha inşallah cok artı çıkmam

Su 3 lt

Bugün ara öğünde biraz fazla atıştırdım. O yüzden kalori hesaplatıp akşam yemeğimi ona göre ayarladım.
Toplam kalori: 1100-1170 civarı

22 Mayıs Perşembe

12.00:

2 haşlanmış yumurta
20 gr keçi peyniri
1 dilim organik ekmek
7 zeytin
Mor lahana, maydanoz, marul

15.30:
1 avuç fındık
3 ceviz
Çeyrek armut
1 avuç kuru meyve
1 bardak ayran
Bir parça kaşar (20 gr)

17.30
Bir büyük kase yeşil mercimek (çorba yemek arası bir kıvamda)
1 kase ev yoğurdu

Su: 2 lt'yi geçti. Biraz daha içerim.
Spor: 75 dk dışarıda yürüyüş (toplamda 10.167 adım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Kahvaltı
9.30
2 dilin köy ekmeğinden sucuklu kaşarlı tost
4 - 5 tane küçük erik

13.00
Az sütlü Türk kahvesi
3 4 çilek
4 kayısı
1tk kakaolu fıstık ezmesi (şekersiz)

16.30
1 dilim fit kek (yulaf muz kakao hurma özü yumurta)
diyet cips yaklaşık 10 - 15 tane (markasını bilmiyorum kardeşim almiş)

18 30
Patlıcan yemeği 1/2 tabak
sebzeli b. pilav 1/2 tabak
1 kase cacık

Su 1.5 litre

Spor
(yatmadan eklerim )

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Jou Jou

geçen gün küçük kızımın arkadaşlarının doğum günündeydik, bir parkta yaptılar, başka çocuklardan birinin topu bana geldi, geldi abla özür dilerim dedi. ben de önemli değil dedim ben böyle deyince yanımdaki veli arkadaş, abla dedi yaa hiç hiç önemli değil di mi bu kadar teyzelere alışmışken :D

gerçekten öyle artık biri abla deyince hoşuma gidiyor :D
Evet bak küçük çocuklar abla diyince genç gibi oluyon ama büyükler diyince tuhaf oluyor. Aslında haklı 35 yaşında biri abla dese ona bile fazlasıyla ablayım da işte . Benim kız kardeşim benden 16 yaş küçük. Oğlum 13 yaşındayken 25 yaşındaydı. Tabi oğlum ona teyze diyor diye tüm sitedeki çocuklar kardeşime teyze diyordu 🤣 çocuk dediklerimde ortaokul son sınıf lise 1 çocuklari😁

A Sende mi abla grubundasın🥰 yaş kaç ki sorması ayıp 🤔
Evet bak küçük çocuklar abla diyince genç gibi oluyon ama büyükler diyince tuhaf oluyor. Aslında haklı 35 yaşında biri abla dese ona bile fazlasıyla ablayım da işte . Benim kız kardeşim benden 16 yaş küçük. Oğlum 13 yaşındayken 25 yaşındaydı. Tabi oğlum ona teyze diyor diye tüm sitedeki çocuklar kardeşime teyze diyordu 🤣 çocuk dediklerimde ortaokul son sınıf lise 1 çocuklari😁

Back
X