Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Salı ve çarşamba tarhana çerez k3c3meklari oldu dün dikkat ettim bugün de inşallah dikkat edeceğim

Çarşamba menüm

Sabah 9 lar menüm 3 ceviz bir avuç fıstık
11
Bir buçuk dilim ekmek, yeşil soğan üç, 3yk ciğer kavurma, kk peynir, Bir nektarı,3 erik,
Çok güzel doymuştum

Öğleden sonra akşam yemeği 6 da 3catal makarna

Akşamına kızlarla toplandık 9 gibi tarhana firik bir porsiyon yemiş oldum🤦‍♀️
6 bin adım attım sonrasında

Perşembe menüm

Sabah kahvaltım

10 da 3yk ciğer,1yk et kavurma,yeşillik,7 zeytin tuzsuz siyah, bir buçuk dilim ekmek , bir,nektari,13fistik,

Öğleden sonra 2gibi sade kahve

Ikındı yesilcay

Akşam yem3gi yok

9 buçuk gibi komsum zorla 3 erik yedili kalorisiz kilo aldırmaz diyerekten😂 bana kalsa aldırır geç vakit meyvede olsa uzak durmak lazım yada size soruyorum 3 erik gecvakit kilo aldirir mi?

13 bin adım attım
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307

Son düzenleme:
Ben de yeni gördüm Ellssa kaptan geziye gitti 1 hafta yokum dedi diye hatırlıyorum. @Candysisters eğer yetişirsen cumartesi saat 13.30 a kadar atarsın. Yarın at derdim ama evde olmayacağım demişsin. Yetişemezsen atma listelere alırım seni ama takıma faydan olmaz, umarım yetişirsin zaten yetişsen de ödemli olurum dedin sıkıntı olmaz yani bildirim yapmasan da. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :confused:

15 gün yapıp 5 gün mola verin diyorlar, ara vermeden her gün mü yapıyorsun abla.
Evet yaa ara vermem lazım aslında bugün de yapim de biraz ara vereyim

Bugünkü menüm Sabah
İki yumurta iki dilim TB ekmeği domates salatalık iki zeytin
Öğlen
1.5 kase buğday çorbası
Akşam
Tavuk 2-3 parça
Bulgur pilavı 4 YK
Domates salatalık
Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk Boncuk2307 Boncuk2307
örnek menü resmen örneeek, biraz da sporla çok güzel kilo verdirir bu beslenme
20 mayıs menü
09.30 yulaf sütü ile yulaf lapası
12.30 1 kıymalı pide
15.30 1 porsiyon kavun, 7-8 badem 1 bardak ayran
21.00 4 tane ızgara incik salata, 1 bardak kefir
3 litre su 13.100 Adım

21 mayıs menü
09.30 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10 zeytin, domates salatalık 1 dilim ekmek
16.30 1 top dondurma
19.30 3 parça tavuk göğüs, 3 kaşık pilav salata yarım kase çorba
3 litre su 11.600 Adım

22 mayıs menü
09.30 mantarlı sebzeli omlet, 10 zeytin 1 dilim peynir 2 wasa
14.00 1 kase çorba, 1 bardak kefir
16.30 1 elma 6 badem
18.30 3 kaşıl bulgur pilavı, 6-7 kaşık fıronda etli sebze yemeği 1 kase cacık
3 litre su 11.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
Eki Görüntüle 3595248
gözlerim ışıldadı resmen başından sonuna çok iyi menüler, sporlar (menünün güzelliğinden bir top dondurma gözüme batmadı öyle güzel)
9 buçuk gibi komsum zorla 3 erik yedili kalorisiz kilo aldırmaz diyerekten😂 bana kalsa aldırır geç vakit meyvede olsa uzak durmak lazım yada size soruyorum 3 erik gecvakit kilo aldirir mi?
gün içerisinde aldığın kalori çok değilse 3 erik çok etkilemez ama aralıklı oruç yapıyosan tabii yenmez. insanların aman kalorisiz dediği şeyler ohooooo :D:D ısrarlar bazen bıktırıyor anlıyorumm ama ben hep bahane olarak sağlık vs katıyorum mesela o zaman ısrarlar azalıyor öyle şeylerle geçiştirebilrisin yemek istemediğin şeyleri :KK200:

Aç Karna ; yarım litre limonlu su-ceviz suyu 1 bardak

Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı menemen
Yeşilçay
15.00
Türk kahve
18.00
TAvuk izgara 1 piliç küçük
3 Kaşık sade bulgur
Kefir

3 litre su
Maden suyu zencefil zerdeçal pulbiber sumak az yoğurt

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

20.dk sabah akşam jo
Ceviz suyu ne için acaba?

Salı ve çarşamba tarhana çerez k3c3meklari oldu dün dikkat ettim bugün de inşallah dikkat edeceğim

Çarşamba menüm

Sabah 9 lar menüm 3 ceviz bir avuç fıstık
11
Bir buçuk dilim ekmek, yeşil soğan üç, 3yk ciğer kavurma, kk peynir, Bir nektarı,3 erik,
Çok güzel doymuştum

Öğleden sonra akşam yemeği 6 da 3catal makarna

Akşamına kızlarla toplandık 9 gibi tarhana firik bir porsiyon yemiş oldum🤦‍♀️
6 bin adım attım sonrasında

Perşembe menüm

Sabah kahvaltım

10 da 3yk ciğer,1yk et kavurma,yeşillik,7 zeytin tuzsuz siyah, bir buçuk dilim ekmek , bir,nektari,13fistik,

Öğleden sonra 2gibi sade kahve

Ikındı yesilcay

Akşam yem3gi yok

13 bin adım attım
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
Yani 3 erikten bişi olmaz tabi ama yine de o saatte yenen meyve şekeri direk yağ olarak depolanıyor. O yüzden akşam meyve yemeyin diyorlar. Bir de belli bir saatten sonra açlık moduna geçmek lazım. Hem sağlık için hem de gece yağ yakımını desteklemek için.

Senin şu tarhana firik çok dikkatimi çekti. Baktım netten neymiş diye. İlk defa gördüm hayatımda :KK70:Denemek istiyorum :))

benim de benim de :D

geçen doğum günümde genel sekreter yardımcımız kaç oldun diye sordu, 41 deyince, aaa hiç göstermiyorsun max 35 derdim ben sana dedi, o an adam üstümmüş bilmem neymiş unutup ayyyy ne ısmarlayayım size deyiverdim :D
Ooohhh :21:

Back
X