Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman aman o saatlerde yemek direk + olarak dönüyor kafani yemekten uzaklastiracak birseylermi yapsan spor gibi mesela valla ben 10 bucuk 11 de yatiyorum erken uyumak iyi geliyor
Keşke ben de yiyecek bır şeyler atıştırmadan yatabilsem yok illa o bogaza bır şey sokacam. Geçen haftalarda iyiydim ama son 2 haftadır zor gecıyor
:KK36: her yaşın güzelliği ayrı abla olmak da güzel bi duygu bence 3 küçük kız kardeşim var 🥰
Evet abla olmak çok güzel canım ama senın gıbı genc abla olmak :)

Keşke ben de yiyecek bır şeyler atıştırmadan yatabilsem yok illa o bogaza bır şey sokacam. Geçen haftalarda iyiydim ama son 2 haftadır zor gecıyor

Evet abla olmak çok güzel canım ama senın gıbı genc abla olmak :)
Ya evet sen ilk başlarda çok daha iyiydin açlık felan yapıyordun eski düzeni yakalamalısın🌿

😊😊🥰

Kızlar günaydın. Verilen güzel kilocukların tartıya yansıdığı bir gün olsun :)) :KK36:

Ben sabah adet oldum çok şükür ama tartıya yansıyacak maalesef. Dün de diyetisyene gittim. İlk seferim olduğu için aradaki farkı bilmiyorum. Bir dahakine daha net görürüm.
Kas oranın çok güzel, hatta üst seviyeye yakın dedi. Bununla birlikte ödemim çok yüksekmiş, adet öncesi olduğu için normal dedi :( Dukan birası yazdı listeme :KK70:

Yok be canım düzen müzenin ise yaradığı yok eminim yarın artı cikcam canım çok sıkkın burda olacağım yine ama takımı olumsuz etkilemek istemiyorum o yüzden hazırlığa geçim.dedim yoksa buradayım
yahu artı çıksan ne olacam çabanı biz biliyoruz 🩷 burdaysan bence de hazırlığa geçme, takımlarda olmanın sorumluluğu insana ayrı bi motivasyon veriyor. boncuk haklı
Iyi akşamlar kızlar bugünkü menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal

Ogle
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt ve salata

Aksam
Zeytinyağlı yesil fasulye
Salata ve yoğurt

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
menünün güzelliğine bak şiir gibi şiiiir bi de artı çıkıcam diyip moral bozuyosun (proteinin az😡)
Aç Karna ; 1 litre saf su - sirkeli su - yeşil smoothie(maydanoz ıspanak salatalık semizotu limon madensuyu)

Kahvaltı 11.00
1 tabak kıvırcık 2 yumurta tereyağında kırılmiş
2 siyez
13.30
Dukan birası
15.30
yulaf sütü ile türk kahve kakao
18.00
4 izgara köfte karişık salata
Yoğurtlu semizotu
Az kefir

2.5 litre su
LEslie 15 dk

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
afiyet olsun cnm bu hafta kaç gelcen aşırı merak ediyorum 😂😂
Merhaba kizlar
Menum
Sabah 11.00
Kiymali yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
10 badem

Aksam 16.30
Etli kurufasulye (bugun sondu bitti cok sukur)
Salata
2 yk bulgur pilavi

Bugun spor yapmaya vakit bulamadim yarina tartiya yansimaz insallah suan gec olmasa suan cikarim ama tekim gec oldu spor yapmaya alisinca insan yapamayinca rahatsiz oluyor
oh protein karb dengeli çok güzel bir menü 😍😍
Afiyet olsun canım. Aslında tartıdan önceki gece spor yapmamak daha mantıklı. Spor işini cuma sabahı bitirmek lazım. Herkeste farklı olabilir gerçi ama kasların şişme ihtimali var. Yarın acısını çıkartırsın :))
di mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorum
Teşekkür ederim kaptanım ❣️ regl şişkinliği var üzerimde umarım sabaha rahatlarım 🌼
hadi inşallahh ❤️
23 Mayıs menü
11.00 bir dilim tost
15.00 1 top dondurma
17.30 1,5 kase mercimek çorbası 1 dilim tb ekmek 3 erik
2.5 litre su
6 bin adım
afiyet olsunn birazcık yüksek karn düşün proteinli bi menü olmuşşşş arada normal ama çok sıklaşırsa kilo vermek zorlaşır :(
İyi akşamlar 🌆

23 Mayıs
12:00 1 tabak etli barbunya, yarım dilim köy ekmeği, domatesli semizotu salatası, 1 bardak kefir

17:30 5 kaşık et kavurma, yarım dilim köy ekmeği, domatesli semizotu salatası

Su:2 litre

Adım:15000 adım

menünün güzelliği karşısında düğme ilikledim afiyet olsun 🩷
Bugünkü menüm Sabah 11.00
Yulaf iki kayısı tarçın süt chia tohumu karışımı biraz yumurta
Öğlen 16.00
Patlıcan yemeği
4-5 YK bulgur pilavı
Biraz yoğurt
18.40 gibi bir dilim kek
Su 3 lt
1 lt detox suyu aşırı midem bulandı bı daha içmem
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk Boncuk2307 Boncuk2307
kek yedin diye akşam yemeği yememişsin amaaaa bütün gün nerdeyse hiç protein girmemiş vücuda :( az yemişsin kalorisi düşük kalmış güzel ama cuma için. detox suyu masıl yaptın?
Kızlar günaydın. Verilen güzel kilocukların tartıya yansıdığı bir gün olsun :)) :KK36:

Ben sabah adet oldum çok şükür ama tartıya yansıyacak maalesef. Dün de diyetisyene gittim. İlk seferim olduğu için aradaki farkı bilmiyorum. Bir dahakine daha net görürüm.
Kas oranın çok güzel, hatta üst seviyeye yakın dedi. Bununla birlikte ödemim çok yüksekmiş, adet öncesi olduğu için normal dedi :( Dukan birası yazdı listeme :KK70:
hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecek😂 acaba ben de bu hafta diyeti kaçamaklı haftamda dukan mı eklesem listeme napsam ki ya

sabah erkenden evden çıktığımız için direkt tartıldım valla uyanınca. wc falan yok 😂 yine de eksi geldim 😍😍

ctesi: 67.75
bugün: 67.40

fark: -0.350

hiç yoktan iyidir diyorummm ve hayatıma devam ediyorumm köşeme çekiliyor herkesin kiloları takip ediyorum
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• IMG_0731.webp
    IMG_0731.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 12
yahu artı çıksan ne olacam çabanı biz biliyoruz 🩷 burdaysan bence de hazırlığa geçme, takımlarda olmanın sorumluluğu insana ayrı bi motivasyon veriyor. boncuk haklı

menünün güzelliğine bak şiir gibi şiiiir bi de artı çıkıcam diyip moral bozuyosun (proteinin az😡)

afiyet olsun cnm bu hafta kaç gelcen aşırı merak ediyorum 😂😂

oh protein karb dengeli çok güzel bir menü 😍😍

di mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorum

hadi inşallahh ❤️

afiyet olsunn birazcık yüksek karn düşün proteinli bi menü olmuşşşş arada normal ama çok sıklaşırsa kilo vermek zorlaşır :(

menünün güzelliği karşısında düğme ilikledim afiyet olsun 🩷

kek yedin diye akşam yemeği yememişsin amaaaa bütün gün nerdeyse hiç protein girmemiş vücuda :( az yemişsin kalorisi düşük kalmış güzel ama cuma için. detox suyu masıl yaptın?

hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecek😂 acaba ben de bu hafta diyeti kaçamaklı haftamda dukan mı eklesem listeme napsam ki ya
Ins yanıltmam🤣🤣

Tekrar Günaydın 🌸

Bildirimimi yapayım.

Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.

Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Eklentiler

• IMG_2721.webp
    IMG_2721.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 11
Tekrar Günaydın 🌸

Bildirimimi yapayım.

Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.

Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
YOokk bee neolcakk sen elinden geldiğince yaptın vermen için konustuk gaza gelmen için tabiiki regl engelliyorsa sorun değill💜

Back
X