Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı 12 30
2 yumurtadan bol yeşillikli salata
Yarımdan fazla avakado
1 tk tahin pekmez
1 dilim ekmek

Ara 17.00
1 acur 1 salatalık
6 çilek 6 kayısı
1 tk kakaolu fıstık ezmesi
Az sütlü soğuk kahve

19.00
Tadımlık kuru peynir, 1 zeytin
Az sütlü Türk kahvesi

21.00
Yarım kase tarhana çorbası
Baharatlı yoğurt 1 kase
2 kepekli galeta

Su
2 litre

8 bin adım
15 dk Leslie

Jou Jou
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

sabah 11.00
1 yumurta
tereyağda kuşkonmazlı füme etli keçi peyniri
7 zeytin çeşitleri
domates, salatalık, kapya biber
1 karabuğday patlağı

öğlen 14.30
2/3 muz+ 2 tk şekersiz fıstık ezmesi+ tarçın
1 kupa sütlü filtre kahve

ara 17.00
2 ceviz

akşam 19.00
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
keçi peynirli avokadolu salata
birkaç çatal patates yemeğinden

ara 21.30
12 yeşil erik

yeşil çay

1,5 lt su

İyi akşamlar menülerimi yazayım biriktiler
Cumartesi
Sabah
Mıhlama-iki dilim tam buğday ekmeği
Salatalık domates biber

Akşam18 civarı
Bir porsiyon ızgara çupra
Bolca yeşillik

Su 2 litre
Adım10.914-doğa yürüyüşü

Pazar
Sabah
İki dilim kızarmış ekmek ince dilim
Domates salatalık
İki yumurtadan beyaz peynirli omlet

Akşam 17 civarı
Bir porsiyon ızgara köfte

19 civarı
Midem kazındı bir minik tortilla ekmeğine kaşar
Su:2 lt
Adım: 7525-doğa yürüyüşü
Jou Jou kaptanım tekrar merhaba🌺 Boncuk2307 Boncuk2307 🌺
IMG_6957.webp🌺
IMG_6959.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarım ben geldim🥰nasılsınız kızlar♥️
Sabah tartı fotoğrafı atayım beni hazırlığa alın ne olur🤕benim gidişat hiç iyi değil 75 ile burdan ayrıldım
Şimdi 82 olmuşum😨😱
Temmuzda tatil planımız var. O tarihlere kadar bari 76 kg görsem öpüp başıma koyarım.
Ayrıca kuralları okudum benim önümde çok çok önemli 2 sınavım var. 1/2 yıl sürer bu süreç onun için kitap okumazsam olur mu🫣bulduğum her fırsatta sınavlara çalışıyorum

Kızlar kabak detoksu yapan var mı? Arkadaştan duydum da eğer deneyen varsa nasil yaptiniz? Kaç öğün, sırf kabak mi yeniyor
Bn denemiştim bı ara canım üç gün yapılıyor genelde . Sabah kahvaltısı normal öğlen ve akşam yemeğinde kabak yiyosun faydası olmuştu baya ama tabi sporda yapıyordum i zamanlar

Bugünkü menüm Sabah
Birbucuk dilim TB ekmeği iki yumurta 3 zeytin
Ara .
Kahve bir dilim baklava
Akşam
Saç kavurmasi
Çeyrek ekmek
Salata
Ara maden suyu bı avuç fındık
Su 2-2.5 olmuştur
Jou Jou merhaba yeni kaptanım inşallah bol bol kilo veririz bu hafta . göbeğimden aşırı şikayetçiyim nasıl gidecek bu sezeryan göbeği 😔😭😭@Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

• Muhteşem
Reactions: Jou
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Masterfit 160.Etap

belmayne belmayne ablacım sen hazırlıkta olayım demiştin değil mi kaptanlar ilk attığım listeden seçmişler galiba da takımlara alınmışsın istersen çıkarabilirim. Ya da devam da edebilirsin sen bilirsin bir sorayım dedim ona göre değişiklik yapmamız gerekecek
Aha dedim yine takımlara girmişim. 😂 Sana zahmet olmayacaksa beni hazırlığa alırsan çok sevinirim canım. Bu hafta böyle olsun 😘
Kolaygelsin canım hayırdır niye bu yoğunluk? Ben de öyleyim okulun sınav haftası filan var. Sınavlar dağ gibi ve okuyasim yok 😭
Bu hafta değil de iki hafta sonra gelicem takımlara, kapişalim ben de gelince 😂
Canım aynen bizim de yıl sonu yoğunlukları var. Bir de ben doktora yapıyorum. Bu hafta onun da tez kurul toplantısı var. Bir yandan rapor yazıyorum, bir yandan organizasyon yapmaya çalışıyorum. Yetişecek bir sürü iş. Bir yandan da oğlumun yıl sonu etkinlik telaşı. Azıcık sıyırdım. 😂😂 Bugün bile kafamı kaldırmadan çalıştım 🥹 Aslında birkaç hafta böyle devam edecek ama en yoğunu bu hafta. 🫠

Bugünkü menüm Sabah
Birbucuk dilim TB ekmeği iki yumurta 3 zeytin
Ara .
Kahve bir dilim baklava
Akşam
Saç kavurmasi
Çeyrek ekmek
Salata
Ara maden suyu bı avuç fındık
Su 2-2.5 olmuştur
Jou Jou merhaba yeni kaptanım inşallah bol bol kilo veririz bu hafta . göbeğimden aşırı şikayetçiyim nasıl gidecek bu sezeryan göbeği 😔😭😭@Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Ne yazıkki 2 bebe doğurdum gitmiyo lavaş gibi oldu spor yaptıkça 😒😒 egzersiz yapsakta gene aynı busefer karın germe yaptıran var bu durumda ben yaptıramam o ayrı korseyle özel günlerde giycez maalesef bende şikayetçiyim ama olsun oda bebelerimden olan bi hatıra olsun diyorum napalımm sağlık olsun

Back
X