• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabii
doktora bugün mü gidiyorsun? güncelle bizi de.

afiyetler olsun canım ama mercimek çorba makarna karbonhidratın var proteinin az olmuş gün toplamında az öğün yaptığjn günlerde proteinini eksik tutma :KK200: :KK200:

jahahahhsadhs protein dostu yağ düşmanı kaptan kahvaltını beğendi :D:D afiyet olsun biraz akşam karbonhidratın fazla gelmiş ama sporun iyiii, ellerine sağlık

kız ben senin menülerini tam anlayamıyorum yaa kahvaltını anladım gerisini anlamadım :D kahvaltın gayet güzel
Teşekkür ederim tam kahvaltı yapmıyorum öğle sonrası yapiyom bazen biraz karışık menülü oluyor , bu hafta öyle oldu, çok yoğundum dün günüm vardı atlattım 😍 haftasonu da kayınvalide gelecek onu da atlatsaydim

Merhabalar 18 haziran menüm

Sabah yok
Öğle sonrası 2 buçuk gibi
7 sıkım kadar çiğ köfte, y3sillik,iki bardak ayran,
Çay yanına, bir dilim gelin pastası,
Kahve yanına iki lokma hurma kurusu,
Bir avuç çekirdek

Akşam 6 gibi
Bir kase pirpirim çorbası
2Sıkım ,çiğ köfte
3sıkım tarhana
8 bin adım yürüyüş
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk Boncuk2307 Boncuk2307

Zaten amaç sürdürülebilir olması elbet herşeyden yiyeceğiz ama dengelemek önemli benim için. Bu hafta inşallah iyi bir sonuç alabilirim önümüzdeki hafta ev tutmak için İzmir e gidicez.

Amaaan dikkat tartıya ne kaldı şurda
evet evet, ben hep hızlı değil kalıcı kilo verelim derken bunu demek istiyorum :KK200: ev tutma işleriçok yorucu ve düzensiz giden bir süreç, kolaylıklar diliyorum.
Evet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim oldu 🤣 doktor yürüyüş yapmalısın diyor yürüyünce ağrıyor dedim olsun devam et dedi işte bazı hareketler verdi onları yapacağım ilaç lar var onlarla şimdilik idare edeceğiz bakalım
oh nooo, çok geçmiş olsun ya. acaba pilates vs mi iyi gelir fıtığa ne iyi gelir ki hiç de bilmem.
Posta posta 100 er atlıyorum. Formumdan birşey kaybetmemiştir.
tek seferde 100den fazla atlayabilen mutanttır zaten şekerim, formundan yavaş yavaş kaybedeceksin sürekliliğini sağlarsannnnn önemli olan devamlı atlayabilmek :halay:
Merhabalar kızlar menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tb lavaş
Peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
1 bardak ayran
2 dilim karpuz

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 karnı yarik 1 kaşık kuskus
Salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
afiyet olsun canım menün çokkk başarılı, adımlarını yazmamışsın nerde hani sen adım kraliçesisin unutma yazmayı :D
Kahvaltı 9.30
1.5 dilim çavdardan kaşarlı tost
Domates çay

14.30 (misafirlikte)
4 mercimek köftesi
2 y.kaşığı muhallebi
1 dilim peynirli kek

19.00
1 kase yoğurda: armut, muz ,granola
Sade Türk kahvesi

Su
2 litre

Spor
11 bin adım
94bassuk 94bassuk
Ellssa Ellssa
bence yine de çok fail bir misafirlik olmamış. afiyet olsun, güzel toparlamışsın adım da şahane.
18 Haziran

12:00 haşlanmış fasulyeli salata, 2-3 dilim peynir, 1 dilim ekşi mayalı ekmek, zeytin

18:00 5 kasap köfte, salata, 1 dilim ekmek

40 dakika step

2.5 litre su

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
afiyet olsun menü de spor da çok iyi :KK200::KK200:
Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı lorlu
3zeytin
1kapya biber
1 salatalık
2 çeri

Ara öğün
TArçınlı türk kahve

19.00
1 Kase bol acılı mercimek çorba
2 pirzola izgara et
Bol kıvırcı salata
Kefir

Limonlu soda (ev yapımı)

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
ohhhh yine başından sonuna örnek menüüüüü harikasın canım
Kızlar merhaba
Ben verdiğim kiloları hızla geri alıyorum
Ne yapacağım?
Yatın tartılıp tekrar kilo vermeye başlayacagım
ilk adım gruba geri dönmekkkk, bekliyoruzzz
Teşekkür ederim tam kahvaltı yapmıyorum öğle sonrası yapiyom bazen biraz karışık menülü oluyor , bu hafta öyle oldu, çok yoğundum dün günüm vardı atlattım 😍 haftasonu da kayınvalide gelecek onu da atlatsaydim
oh geçmiş gitmiş olsun, bazı zamanlarda dikkat etmek çok zor oluyor.
Merhabalar 18 haziran menüm

Sabah yok
Öğle sonrası 2 buçuk gibi
7 sıkım kadar çiğ köfte, y3sillik,iki bardak ayran,
Çay yanına, bir dilim gelin pastası,
Kahve yanına iki lokma hurma kurusu,
Bir avuç çekirdek

Akşam 6 gibi
Bir kase pirpirim çorbası
2Sıkım ,çiğ köfte
3sıkım tarhana
8 bin adım yürüyüş
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk Boncuk2307 Boncuk2307
afiyetler olsun geçmiş gitmiş olsun bugün kaloriyi biraz kısıtlamanı tavsiye ediciiiiğim yarın tartı günüüüü

güno çiçeklerim.
bende ortalık biraz karıştı, doğum günü haftası olunca kutlamalı geçiyor. dün maalesef beni içmeye götürdüler öyle olunca kızartmalar biralar biraz havada uçuştu. telafisi olarak bugün aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. ofiste bir pastayla gelip doğum günümü kutlamazlar diye umuyorum ya bugün

18.06.2025 menü:

8.00: yufka ekmek arasında haşlanmış yumurta, sürülebilir lor ve 2 dilim pastırma ile kahvaltı.
12.00: zeytinyağlı kabak yemeği
14.00: wasa üzeri 1 tk zuber ve kuru vişne
18.00: 1 külah dondurma
20.00 itibariyle kızartma ve bira maalesf yazmayım bu kısmı

spor: 45 dk yüzme, 6000 adım
su:2.5 lt

etiket metiket yapmıyom rezilliğimi paylaştım kaçıyorum :110:

Dünkü menim
Öğle
1dlm ekmek ve yumurta salatası

Arada 3fincan Türk kahvesi yanında biraz leblebi ve 3 ceviz

Akşam beşamel soslu karnabahar 1 tabak

1lt dukan
1lt su
Spor 5036 adım
1 mil lesli
94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa

evet evet, ben hep hızlı değil kalıcı kilo verelim derken bunu demek istiyorum :KK200: ev tutma işleriçok yorucu ve düzensiz giden bir süreç, kolaylıklar diliyorum.

oh nooo, çok geçmiş olsun ya. acaba pilates vs mi iyi gelir fıtığa ne iyi gelir ki hiç de bilmem.

tek seferde 100den fazla atlayabilen mutanttır zaten şekerim, formundan yavaş yavaş kaybedeceksin sürekliliğini sağlarsannnnn önemli olan devamlı atlayabilmek :halay:

afiyet olsun canım menün çokkk başarılı, adımlarını yazmamışsın nerde hani sen adım kraliçesisin unutma yazmayı :D

bence yine de çok fail bir misafirlik olmamış. afiyet olsun, güzel toparlamışsın adım da şahane.

afiyetler olsun geçmiş gitmiş olsun bugün kaloriyi biraz kısıtlamanı tavsiye ediciiiiğim yarın tartı günüüüü
Sagol kuzum bilmiyorum ki bende bazi hareketler verdi de onlar rahatlatmak icin bi araştırayım chatgbt ye sorayım bakim 🤭
Ya sorma dün aslinda hep disardaydim doktor oğlanın toplantısı filan vardı ama ne yazık ki saatin şarjı bitmiş akşam anca geldim eve dünkü adımlar çöp 🤣
güno çiçeklerim.
bende ortalık biraz karıştı, doğum günü haftası olunca kutlamalı geçiyor. dün maalesef beni içmeye götürdüler öyle olunca kızartmalar biralar biraz havada uçuştu. telafisi olarak bugün aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. ofiste bir pastayla gelip doğum günümü kutlamazlar diye umuyorum ya bugün
Senin de ortada olmama nedenin çıktı ortayaaa🤭 artık bu hafta böyle olsun diyelim kuzum sonuçta doğum günü şeysi haftaya toparlarsjn eminim

EMziriyorum aynen canım kızımdada emzirirdim ip atlasamda gene kötü olmazdım

Ellssa Ellssa kaptanım cuma günü kapanış ya, cumadan cumaya mı sayacağız yoksa cumartesiden cumaya mı?
cumartesiden saymak daha mantıklı olur sanıyorum son tartıları cumartesi attı herkes diye ama yine de sormak istedim.
Tabiki cumartesiden cumaya canım

Evet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim oldu 🤣 doktor yürüyüş yapmalısın diyor yürüyünce ağrıyor dedim olsun devam et dedi işte bazı hareketler verdi onları yapacağım ilaç lar var onlarla şimdilik idare edeceğiz bakalım
Çok geçmiş olsun canım

Senin de ortada olmama nedenin çıktı ortayaaa🤭 artık bu hafta böyle olsun diyelim kuzum sonuçta doğum günü şeysi haftaya toparlarsjn eminim
hahaha yine de yarıştan kopmamaya çalışıyorummm elimden geldiği kadar son günü full açlık mı geçirsem diye düşünüyorum :halay:

Kızlar merhaba
Ben verdiğim kiloları hızla geri alıyorum
Ne yapacağım?
Yatın tartılıp tekrar kilo vermeye başlayacagım
eski düzene dönünce hemen geri alınıyor canım. vakit geçmeden dön buralara yeniden başla.

Teşekkür ederim tabiki bugün dikkat ediyorum,yuruyusumu yaptim bir bardak kefirimi içiyorum😊

Back
X