Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm benim teşekkür ederim pazartesiye kadar şehir dışındayım o yüzden bu hafta hazırlığa geçtim
günayddınnnnHerkese günaydın ...
Bende sabah spor yapmayı seviyorumsabah sporu yapn var mı ?
ben yapacaktım ama kücük danam musade etmedi şimdi kahvaltı hazırlayıp sonra yapıcam insa
bacı tartı günü cumaya alındı
Ben yeni başlıyorum diye paylaştım canım.. cuma inşallah eksilerle tekrar paylaşalımbacı tartı günü cumaya alındı
Sabah yürüyüşe çıkacaktım. Tam kapidayken benim bebeler hortladı. Öyle olunca öğleden sonraya kaldı. Ufaklığı uyutur çıkarım yürüyüşe. Dip köşe temizliğe de giriştim ki sormayın. Ev el ele tutuştu gidiyor . Ama yine de yürüyüşe çıkmam lazım. Pazartesi güzel bir eksi görmem gerekli.sabah sporu yapn var mı ?
ben yapacaktım ama kücük danam musade etmedi şimdi kahvaltı hazırlayıp sonra yapıcam insa
pazartesi ara tartı var canımBen yeni başlıyorum diye paylaştım canım.. cuma inşallah eksilerle tekrar paylaşalım![]()
Teşekkürler kaptanlarinn kaptanii, büyüksünYarın foto atarsan takıma da girersin canım
Teşekkür ederimmm canım. Hemen yuklicem şimdi fotoyuSen bilirsin şekerim, istersen yarın tartıyla takımlara da katılabilirsin.![]()
Tamam canım, sen malatyalımısın bende malatyalıyımpazartesi ara tartı var canım
AA Malatya'da çocukken 4 sene geçirdim. Çok güzel anılarım var orda. En mutlu zamanlarimda oradaydım hatta çocukluğumu dusunursem. Çok severim malatyalilari. İlk tasindigimizda komşumuz koca bir tepsi kayısı ve domates getirmişti hoşgeldiniz diye. Öyle de cömerttir Malatyalılar.Tamam canım, sen malatyalımısın bende malatyalıyım![]()