Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Hepimize hafif bir gün olsun. Ayrıca Mavi takım gününüz mavi olsun 🤭
Plaja gidiyorum ben 3 e kadar falan orda olurum. 1 yumurta haşladım yolda tırtıklarım diye. Öğlen de orada balık yiyip günü kapatmayı düşünüyorum. Ben günü kapatsam da bir sürü kahve, soda, çay, vitamin suları falan midem hep bi dolu oluyor🤭
Bu arada gün içinde ne yiyeceğinizin şablonu varsa kafanızda kilo vermek daha kolay oluyor.

Merhaba herkese, dün evde temizlik vardı, buraya yazamadım. Sadece temizlik yaparak 10bine yakın adım atmışım, bayağı yoruldum. Akşama kadar güzeldi yediklerim ama akşam çok az yiyince, gece eşim geç gelince lahmacun söyledi. Bütün olay bozuldu. Bugün kurtarırım durumu inşaallah.

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
1 dilim Beyaz peynir
1 dilim Çeçil peyniri
Domates, salatalık

Ara
3 dilim karpuz

Öğlen 13:30
2 kase et sulu yoğurt çorbası
2 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 dilim Karpuz
Salata

Akşam 19:00
1 kaşık kavurma
1 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Ara
1 maden suyu

Gece 22:30
2 lahmacun
Salata
1 mini browni intense

Kitap: Mahkûm- Freida McFadden (sayfa 265-275)

Eklentiler

• IMG_2671.webp
    IMG_2671.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 2
4 ağuatos
Sabah hindiba kahve
Kahvaltı
1dlm k. Ekmeği
1kk peynir
Biraz sucuklu yumurta
Çay

Ara
2 tane incir

Akşam
Ekmek arası köfte
Ayran

Aralarda
1avuç kadar cips
3çay kaşığı çokokrem
Pek hakim olamadım kendime yine

Su 1.5 lt
5475 adım
Yawrukush Yawrukush Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Yawrukush Yawrukush aa sen texas
Kizlar hadi biraz birbirimizi taniyalim😙Dileyen herkes kendinden bahsedebilir,takim farki olmaksizin.Ama kirmizi takim arkadaslarim sizin katiliminizi mutlaka bekliyorum.🤭Yalniz birakmayin beni😄

O zaman ben baslayayim.
Ismim Ozge, 2gun once 37 yasina girdim.2 tane oglum var biri 8yasinda, digeri 12.Acayip hareketli, hic yerinde durmayan afacanlar.😄
16yil bitti evleneli, 17.yilimiza girdik 2ay once cok sukur.🙏Evlendigimizden beri Amerika’da yasiyoruz.Once 9sene Texas’ta yasadik, sonra islerden dolayi 6yil California’ya tasindik ve gectigimiz yaz yine evimiz gibi hissettigimiz Texas’a donduk.Ben aslen Erzincan, Kemaliye’liyim ama dogma buyume, evlenene kadar hep Ankara’da yasadim.6 yasimdan -20 yasima kadar yuzucuydum, bir suru madalyalarim ve derecelerim var.Bu yuzdende Gazi Universitesi, beden egitimi ogretmenligini bitirdim.Ama burada meslegimi sadece 1yil yapabildim.Sonra postanede devlet memurlugu ve baska is girisimlerimde oldu.Fakat cogunlukla cocuklari buyutme suresince is hayatindan kendi istegimle uzak kaldim.Ve birgun bir kirilma noktasi oldu, saglik alanindaki islere olan ilgimden.2. Diploma hemsirelik bolumunu okudum.35yastan sonra okumak, okul hayatina donmek cok keyifli geldi.Bolumu bitirip, lisans sinavimi gectim.Sonra bir psikiyatri kliniginde staja basladim.Staj bitincede baska bir psikiyatri kliniginde calismaya basladim.Fakat yillardir okullarda calismak istememden dolayi kliinikte calisirken, bir yandanda basvurabildigim tum okul-hemsirelik pozisyonlarina basvurdum.En az 50tane.😄Sadece birkaci ile is gorusmesi yapabildim ve bir tanesi bana is teklif etti.Butun yazi okulda ise baslamayi hayal ederek gecirdim.Neden derseniz cocuklarimi okula birakmak, almak, onlarla zaman gecirebilmek klinik ya da hastane ortaminda calisirken inanilmaz zor oluyordu.Cocuklarin okulu tatil oluyor ben calisiyorum, esim calisiyor.Okullarda calisinca cocuklarla senkronize oluyorsunuz, onlar tatilse sizde tatilsiniz.Oglen onlar eve donunce sizde donuyorsunuz.Cok sukur Allah dualarimi kabul etti ve boyle bir kapi acti bize.Beden egitimi ogretmeni arkadaslarim espri yapiyorlar, Ozge sonunda okullarda calismaya baslayabildin, bizlerden yaklasik 10sene sonra diye.😂Ne diyelim gec olsun, guc olmasin.🤭Yarinda okulumdaki ilk is gunum olacak.Acayip heyecanliyim, bakalim neler bekliyor beni.Umarim is arkadaslarimda beraber calismasi keyifli , iyi insanlar olurlar..Sizlerde yazin, kendinizden bahsedin.Cok merak ediyorum sizleri🥰
Aa ben bunu kaçırmışım. Texas ta mı yaşıyordun. Amerika yı çok severim yani turist olarak. New york aşığıyım🤭 1 kere gittim. 1 kere de Florida ya. Ve dedim ki Miami de ben sonsuza kadar yaşayabilirim 😂 bu kış için de los angeles a bilet aldık . Ordan Las Vegas. Param olsa her sene giderdim🥲

Hu huuu kirmizi takim nerelerdesiniz? Gozlerim yollarda, yalniz biraktiniz beni.Dukkani kapatip gidecegim, haberiniz olsun.🤭😅
Haklısın şu 1-2 gündür simit börek karb bombası yaşadım 🥹 acil toparlıyorum
Emzirme filan yok bitirdim o işleri benimki pis boğazlık 😫

Herkesle dost olunmuyor zaten.Ama insanin birkac tane guvenebilecegi, kotu gunde yaninda olacak arkadaslarinin olmasi cok buyuk nimet.Masallah canim 3 cocuk ne guzel.Bende 3 cocuk annesi olabilseydim keske..☺️

Harika birgun olmus,daim olsun..🙏

Umarim guzel gecer ilk is gunum Filizcim.Kac yasindayim ama covuk gibi heyecanliyim bakalim.🤭Guzel dileklerin icin tesekkurler.💕

Yok be Filizim, basari ornegi olmaya cok uzagim, krndi capimda debeleniyorum diyelim.😅Ben senin Tekirdag’li oldugunu unutmusum canim, biliyor musun benim baba tarafim gocmen, onlar Turkiye’ye gelince bir kismi Tekirdag’a yerlesmis.Hala baba tarafindan akrabalarimizin bir kismi Tekirdag’da..Belkide kan cekti bizi.🤭
Is bulma surecin zor mu oldu canim? Neden bunaldin, yeni ise basladin sende degil mi? Cok tebrik ediyorum zeki, mucadeleci arkadasim.👏🎉
Teşekkür ederim
Ben o saçlarin tatliligindan dökülen smoothieye odaklanamadim. 🧿😍
bazen ben de tatlılığı için kızamıyorum:(🤣🤣🤣

Amin canm biraz Ev isi yoğunluğum var çoğu zamn komşular kahve içelim diyor ıslerim biraz aksıyor, genelde burdayım bazen sadece okuyup çıkıyorum 😊 bende bu dönemde kendime daha fazla vakit ayırmaya çalışıyorum, çocukları da ihmal etmek istemiyorum ama yaş ilerledikcefarlilasma oluyor ister istemez 41 deyim 5 yıl öncesi ben ben değilim 🤭
Farlılaşma ne demek o_O

Canım iyimisin iyimisiniz keşke okumasaydım Allah'ım yardım etsin kuzuma ve anne baba olarak size çok zor insan konduramıyor benim kızımın gidişinin 3.ayı bitti o acının tarifi yok en son gün olduğu gibi battaniyesi ve yastığı hep yastığımın yanında ve oradan hiç kalkmıcak her an meleğim benimle güçlü ol ve oğluna üzgün olduğunu hissettirme bunu zaten biliyorsun canım size kocaman sarılıyorum 🐾
Çok üzüldüm. Melek olmuş canım. Sana da güzel anıları kalmıştır.Ne mutlu sana. Bir cana yuva olmuşsun güvenli limanı olmuşsun :KK19:
Keşke öyle takıntılarım olsa hiç kilo almazdım😂 Aslında çok zayıf değil de ideal aralıktayım. Hamilelikte 20 kilo aldım. 73 ile doğuma girdim. Hemen düşemedim. 8 ay sonra vermeye başladım kiloları. Kendimi en beğenmediğim dönem o oldu. 8 ay sonra sporla kilo vermeye başlayınca kayınpeder bile Burçin zayıflamış dedi. 😂 Adam beni kilolu buluyormuş demekki

Boyum da kısa. 1.60. Kıyafetlerim hep s ya da xs
.Biraz kilo alırsam bedenim değişiyor, basenler genişliyor. Fermuar kapanmıyor.🤷‍♀️ hedef 52-53 aralığı. Kilo alma payı da bıraktım kendime yani.😂 bu gruba başlamadan önce asla kapanmayan bir şortum bırak kapanmayı dün çok rahat geldi popişime. Keto yapıyorum ya ben. Hemen sonuç alıyorum. Her haftaya 1 kilo kayıp yazdım takvime. Bakalım 🤷‍♀️
Şort deyince benim de kilo verince rahat giydiğim şortum vardı şimdi zorlanmaya başladım. Hofff :olamaz:
Yaz dolması ne şekercim?
Yaz sebzeleri ile olan dolma. Kabak patlican ve antep biberi ve etli idi
Hava guzel, yemekler guzel cok sevindim iyi olmaniza Filizcim.Pazartesiyi kirmizi takim kazandi.🤭Ama transfer yapamadim bir turlu..Yarin ise basliyorum, sans dile bana arkadasim.Opuyorum cok, keyifli tatillerr.🥰

Benimde bir tane candan bir komsum var dun 2ayin sonunda Turkiye tatilinden donduler.Alisveris yaptik buz dolaplarina yerlestirdik.Cicek aldik ve not yazdik.Yemeklerinide pisirdimyoldan geldiler diye cok sevindiler.Komsuculuk candir🥰Kac cocugun var Aysecim, masallah her seye yetisiyorsun.😙

Kaptanim 20kg mu verdiniz, hay masallah size👏

Afiyet olsun kaptanim, bugun benim menumde de dolma var.😋
Evet 20 kilo gitti. Benden birtane daha vardı sanki. Bir 20 daha giderse ancak kendim gibi olucam İnşallah Allahım çok amin
Ya evet çok çabuk sıkılıyorum:/
Sıkılma yok bu işlerde sıkılarsan vücut da sıkılmış gibi çalışır. Giysi dolabını aç sana olmayan giysinin içinde olduğunu hayal et ve asıl kendine hayata :KK37:
4 Ağustos menü
Saat 12.00: 1 fincan (60 ml) şekersiz Türk kahvesi:2 kalori+4 tane kuru dut

Saat 14.20: 2 dilim chialı ekmek 2 dilim peynir 7 adet siyah zeytin çeyrek domates çeyrek salatalık + 1 bardak siyah çay+ 2 yumurta

Öğle: 1 bardak kefir + 2 tane çiğ badem
Akşam : 1 tabak tavuk salatası+ 1 bardak şalgam
2 litre su
Emzirmeye devam 5.749 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3626290
Canım menün kafamı karıştırdı. Öğlen başlamışsın 14:20 den sonra tekrar öğle akşam olmuş. Akşam saati kaçtı

Çok üzüldüm. Melek olmuş canım. Sana da güzel anıları kalmıştır.Ne mutlu sana. Bir cana yuva olmuşsun güvenli limanı olmuşsun :KK19:

Şort deyince benim de kilo verince rahat giydiğim şortum vardı şimdi zorlanmaya başladım. Hofff :olamaz:

Evet 20 kilo gitti. Benden birtane daha vardı sanki. Bir 20 daha giderse ancak kendim gibi olucam İnşallah Allahım çok amin

Sıkılma yok bu işlerde sıkılarsan vücut da sıkılmış gibi çalışır. Giysi dolabını aç sana olmayan giysinin içinde olduğunu hayal et ve asıl kendine hayata :KK37:

Canım menün kafamı karıştırdı. Öğlen başlamışsın 14:20 den sonra tekrar öğle akşam olmuş. Akşam saati kaçtı
Akşam saatini yazmayı unutmuşum canım 18.20 de yedim. Ben bebeği doyur yedir yıka uyut derken kahvaltı yapmam çok geç saati buluyor🤣 siz öğle yerken ben kahvaltıda oluyorum henüz 😢😢😢😢

Merhaba herkese, dün evde temizlik vardı, buraya yazamadım. Sadece temizlik yaparak 10bine yakın adım atmışım, bayağı yoruldum. Akşama kadar güzeldi yediklerim ama akşam çok az yiyince, gece eşim geç gelince lahmacun söyledi. Bütün olay bozuldu. Bugün kurtarırım durumu inşaallah.

1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
1 dilim Beyaz peynir
1 dilim Çeçil peyniri
Domates, salatalık

Ara
3 dilim karpuz

2 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 dilim Karpuz
Salata

1 kaşık kavurma
1 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Ara
1 maden suyu

2 lahmacun
Salata
1 mini browni intense

bugün menümde kitap olucak söz veriyorum kendime
Öğretmenler odasına yeni bir öğretmen gelmiş 😍
Eveett :KK45:
Günaydın ♥️
Uyanır uyanmaz buraya baktım ama yazamadım
Bu iyiye işaret ♥️
Çok iyi :KK37:
Seni görünce aylık hedefimi belirlemek istiyrum hatta belirleyeyim 72 olsun :rapci:
4 ağuatos
Sabah hindiba kahve
Kahvaltı
1dlm k. Ekmeği
1kk peynir
Biraz sucuklu yumurta
Çay

Ara
2 tane incir

Akşam
Ekmek arası köfte
Ayran

Aralarda
1avuç kadar cips
3çay kaşığı çokokrem

Su 1.5 lt
5475 adım
Saatlerini de yaz canım

Akşam saatini yazmayı unutmuşum canım 18.20 de yedim. Ben bebeği doyur yedir yıka uyut derken kahvaltı yapmam çok geç saati buluyor🤣 siz öğle yerken ben kahvaltıda oluyorum henüz 😢😢😢😢
Senden kalır yanım yok canım. Şu saat oldu tarçınlı kahvemle duruyorum. Henüz kahvaltı yapmadım

Senin kilo kaç olmuş :KK19:
79.55 kg dı cuma günü dün 79.85 kg ben de buradan giderken 73-74 civarıydım 87 kiloya çıktım çıktım canımcım. ❤️🥰 Sonra tekrar diyete başladım ama çok yavaş veriyorum malum yaz geziyoruz vs derken hep kaçamak . 😊 Neyse buna da şükür 🙏

4 Ağustos menüm
Sabah 8 gibi sade madensuyu
Buçuk 4 badem,bir dilim karpuz

Öğleden sonra komşularla
Kuru tarhana bir porsiyon, 3 ceviz,iki kuru meyve,karpuz bir dilim, sade kahve,

Akşam 7 de yarım ton balığı, ceyrekten azsucuk ekmek, bir çay bardağı şalgam
Akşam 8bin 400 adım @ Boncuk2307 Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush
Eki Görüntüle 3626338
Afiyet olsun canim☺️

1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
1 dilim Beyaz peynir
1 dilim Çeçil peyniri
Domates, salatalık

Ara
3 dilim karpuz

2 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 dilim Karpuz
Salata

1 kaşık kavurma
1 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Ara
1 maden suyu

2 lahmacun
Salata
1 mini browni intense

Gece ogunun olmasa harika bir gun olacakmis canim..

4 ağuatos
Sabah hindiba kahve
Kahvaltı
1dlm k. Ekmeği
1kk peynir
Biraz sucuklu yumurta
Çay

Ara
2 tane incir

Akşam
Ekmek arası köfte
Ayran

Aralarda
1avuç kadar cips
3çay kaşığı çokokrem

Su 1.5 lt
5475 adım
Canim aralarda yediklerin yerine, 1tane meyve ye mesela.Saglikli bir atistirmalik ye, oyle olsa harika birgun olacakmis.

Yawrukush Yawrukush aa sen texas

Aa ben bunu kaçırmışım. Texas ta mı yaşıyordun. Amerika yı çok severim yani turist olarak. New york aşığıyım🤭 1 kere gittim. 1 kere de Florida ya. Ve dedim ki Miami de ben sonsuza kadar yaşayabilirim 😂 bu kış için de los angeles a bilet aldık . Ordan Las Vegas. Param olsa her sene giderdim🥲
Canim o kadar guzel gezilecek yerler var ki burada..6yil California’da yasadim LA’de gezilecek birkac yer tavsiye edebilirim.New york taraflari cok guzel,esim cok sever orayi.Florida’da harika..Texas’ada bekleric🤭🥰

Haklısın şu 1-2 gündür simit börek karb bombası yaşadım 🥹 acil toparlıyorum
Emzirme filan yok bitirdim o işleri benimki pis boğazlık 😫
Harikasin canim , toparliyoruz beraber🥰

Kaptanim bir kere vermisssin kilolari, yine verirsin.🥰

Kızlar bugün vakumlu koşu bandı olan bir diyetisyene gideceğim 20 seans kayıt yaptıracağım bakalım kaç kg gidecek 😍
Hadi hayirlisi canim, guzel aonuclar alirsin insallah.🙏

Afiyet olsun canim☺️

Gece ogunun olmasa harika bir gun olacakmis canim..

Canim aralarda yediklerin yerine, 1tane meyve ye mesela.Saglikli bir atistirmalik ye, oyle olsa harika birgun olacakmis.

Canim o kadar guzel gezilecek yerler var ki burada..6yil California’da yasadim LA’de gezilecek birkac yer tavsiye edebilirim.New york taraflari cok guzel,esim cok sever orayi.Florida’da harika..Texas’ada bekleric🤭🥰

Harikasin canim , toparliyoruz beraber🥰

Kaptanim bir kere vermisssin kilolari, yine verirsin.🥰

Hadi hayirlisi canim, guzel aonuclar alirsin insallah.🙏
Texas belki kızım biraz büyüyünce inşallah🌸 Bir de yeşili aldım ben son bir kaç senedir. Avrupa da yakın olunca Avrupa ya daha sık gidiyorum. 🫶

Back
X