Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bencede takimlardan cikmak kilo vermeyi zorlastiriyor.Ayrilma aramazdan.💕

Ayy yillar oldu yemeyeli🙈Nasil canim cekti..Keske Turkiye’de olsamda be. Sana ismarlasam canim…

Patoloji ve kan sonuclarin temiz cikmis canim cok sevindim.Enfeksiyonda ilacla kontrol altina alinir.Cok sukur..🥰

Canim benim arkadaslarim 1 haftaya donecekle Turkiye’den tatildeler suan,Onlar gelince sen bizim bulusmalari gor.Bende farkli degilim.🙈😂
Abooo vay halimize🤭

Son düzenleme:
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Masterfit 169.Etap

P Pembepilates ve Lotus1234 Lotus1234 canlar yarın sabah tartı bildirimlerinizi atarsınız takımlara dahil oldunuz unutmayın olur mu ??
Canım ben dün tartıldım ama resmini atmadım çünkü 2 gündür başka yerde kalıyorum evimde değilim dün sabah tartıldım da bilmiyordum evimden ayrı yerde yatacağımı :(
Pazartesi 81.4
Perşembe : 79.6

8 ağustos
Sabah 9.30 : 1 kaşık tahin pekmez 1 salatalık yarım domates 1 ince yufka ekmek 1 haşlanmoş yumırta 2 fincan çay 1 dilim peynir
Saat 15.00: 1 kase yoğurtlu çorba +3 kaşık bulgur pilavı
Saat 19.00: 1 fincan Türk kahvesi +1 kuru incir
Saat 21.00: 1 bardak acısız şalgam
2 litre su
Emzirmeye devam
Spor yok ama saat 10 dan gece saat 10 a kadar asla oturmadım 😥
Yawrukush Yawrukush Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Selamlar menüm biraz karışık bugün Özgür gün olsun dedim sanki çok kilo vermiş gibi 🫣

Kahvaltı
1 omlet 1 dilim peynir 5 zeytin yeşillik salatalık

Ara
Chialı şeftalili puding üstüne bal ve dondurma

Akşam
3 dilim pizza
2 parça tavuk
1 dilim tatlı

Yarın akşam protein gibi düşünüyorum Böyle şeyler yemicem

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Back
X