Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti herhalde canım6.takim arkadasimEllssa
Bitti herhalde canım
Iyi geceler canimBende yatıyorum sabah dinç kafa ile listeyi yaparım. Herkese iyi geceler.
Abooo vay halimizeBencede takimlardan cikmak kilo vermeyi zorlastiriyor.Ayrilma aramazdan.
Ayy yillar oldu yemeyeliNasil canim cekti..Keske Turkiye’de olsamda be. Sana ismarlasam canim…
Patoloji ve kan sonuclarin temiz cikmis canim cok sevindim.Enfeksiyonda ilacla kontrol altina alinir.Cok sukur..
Canim benim arkadaslarim 1 haftaya donecekle Turkiye’den tatildeler suan,Onlar gelince sen bizim bulusmalari gor.Bende farkli degilim.![]()
Masterfit 169.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
![]() |
![]() |
P Pembepilates |
P pocoyoo |
![]() |
![]() |
![]() |
MAVİ TAKIM |
![]() |
![]() |
![]() |
B Beklenen2 |
![]() |
D Deltavealfa |
![]() |
HAZIRLIK |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
L Lightning |
![]() |
Canım ben dün tartıldım ama resmini atmadım çünkü 2 gündür başka yerde kalıyorum evimde değilim dün sabah tartıldım da bilmiyordum evimden ayrı yerde yatacağımıP Pembepilates veLotus1234 canlar yarın sabah tartı bildirimlerinizi atarsınız takımlara dahil oldunuz unutmayın olur mu ??
Canım ne oluyor bu takım arkadaşı derken , ben senin takımında mıyım şimdi2.takim arkadasim P Pembepilates