• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok teşekkürler tatlım hiç denememiştim aklimda🥰 inşallah başaracağız, diyette yalnız olmadığımızı bilmek daha da kolaylaştırıyor ❤
Rica ederim canim ben önceleri kefirle cok tuketirdim. Aksam ogununde sadece kefir yulaf meyve yada icine biraz ceviz atardim iyi kilo verdiriyor. Şimdi yapmiyorum ama dusunuyorum persembe gunu yapabilirim. Kefirlede deneyebilirsin.🤗❤️

Rica ederim canim ben önceleri kefirle cok tuketirdim. Aksam ogununde sadece kefir yulaf meyve yada icine biraz ceviz atardim iyi kilo verdiriyor. Şimdi yapmiyorum ama dusunuyorum persembe gunu yapabilirim. Kefirlede deneyebilirsin.🤗❤️
Çok iyi kefirin de var içmeyi düşünüyordum bugün bende yapayım teşekkürler canm🥰

Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı yaptım. Birazdan öğle yemeği yicem. Zayıflamayı o kadar istiyorum ki. İnşallah hep birlikte başaralım kızlar. Sağlıklı şekilde.
Iyi gidiyor gibi kahvaltımı 10 bucuk gibi yaptım şimdi çay kahve madensuyu surdurecegim 🥰

Iyi gidiyor gibi kahvaltımı 10 bucuk gibi yaptım şimdi çay kahve madensuyu surdurecegim 🥰
Afiyet olsun. Öğlen de yedim. Kahve içtim şimdi. Belki aralıklı yaparım. Kestiremiyorum şuan. Akşam geç saate kalmadan ve açlık kriZsizsem aralıklı oruç ama kötüysem anca sabahı ederim 🙄😌

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Mthn83 Mthn83

KAHVALTI
Peynir, haşlanmış yumurta,domates, salatalık, 3 dilim büyüklüğünde beyaz ekmek, ucundan kopardım da göz kararı öyle işte, sucuklu yumurta ve şekersiz çay

ÖĞLE
Izgara tavuk biftek, patates kızartması, ekşi mayalı ekmek, biber, domates, acılı sos

ARA
Az şekerli kahve
Lokum
Aromalı içecek
1000046725.webp

SU
750 ml içtim. Elimdeki 1 litreyi bitirebilirsem. 1.750 olacak. Bitiremezsem de bitirsem de yazıcam. 😆

SPOR
8.002 sayıldı

15:15 te kapattım aga 😂😂
Çok yemedim cidden, bence🥰

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Mthn83 Mthn83

KAHVALTI
Peynir, haşlanmış yumurta,domates, salatalık, 3 dilim büyüklüğünde beyaz ekmek, ucundan kopardım da göz kararı öyle işte, sucuklu yumurta ve şekersiz çay

ÖĞLE
Izgara tavuk biftek, patates kızartması, ekşi mayalı ekmek, biber, domates, acılı sos

ARA
Az şekerli kahve
Lokum
Aromalı içecek
Eki Görüntüle 3653940

SU
750 ml içtim. Elimdeki 1 litreyi bitirebilirsem. 1.750 olacak. Bitiremezsem de bitirsem de yazıcam. 😆

SPOR
8.002 sayıldı

15:15 te kapattım aga 😂😂
Çok yemedim cidden, bence🥰
Yemicem ama içicem ya😝 kahve yapıyorum kakaolu tarçınlı

5 Ekim Pazar menüsü

15.00 kahvaltı (diyetimde kurt gibi acıkana kadar başlamak yok, o yüzden bu saate kaldı)
3 haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme peynir, 3 dal maydanoz.

16.00 ara
Sade granül kahve

18.00 akşam
15 adet gümüş hamsi (az yağlı tavada), yarım limon.

Su 2,5 lt
Sporu sonra bildiririm.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Back
X