• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok teşekkürler tatlım hiç denememiştim aklimda🥰 inşallah başaracağız, diyette yalnız olmadığımızı bilmek daha da kolaylaştırıyor ❤
Rica ederim canim ben önceleri kefirle cok tuketirdim. Aksam ogununde sadece kefir yulaf meyve yada icine biraz ceviz atardim iyi kilo verdiriyor. Şimdi yapmiyorum ama dusunuyorum persembe gunu yapabilirim. Kefirlede deneyebilirsin.🤗❤️

Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı yaptım. Birazdan öğle yemeği yicem. Zayıflamayı o kadar istiyorum ki. İnşallah hep birlikte başaralım kızlar. Sağlıklı şekilde.

Rica ederim canim ben önceleri kefirle cok tuketirdim. Aksam ogununde sadece kefir yulaf meyve yada icine biraz ceviz atardim iyi kilo verdiriyor. Şimdi yapmiyorum ama dusunuyorum persembe gunu yapabilirim. Kefirlede deneyebilirsin.🤗❤️
Çok iyi kefirin de var içmeyi düşünüyordum bugün bende yapayım teşekkürler canm🥰

Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı yaptım. Birazdan öğle yemeği yicem. Zayıflamayı o kadar istiyorum ki. İnşallah hep birlikte başaralım kızlar. Sağlıklı şekilde.
Iyi gidiyor gibi kahvaltımı 10 bucuk gibi yaptım şimdi çay kahve madensuyu surdurecegim 🥰

Iyi gidiyor gibi kahvaltımı 10 bucuk gibi yaptım şimdi çay kahve madensuyu surdurecegim 🥰
Afiyet olsun. Öğlen de yedim. Kahve içtim şimdi. Belki aralıklı yaparım. Kestiremiyorum şuan. Akşam geç saate kalmadan ve açlık kriZsizsem aralıklı oruç ama kötüysem anca sabahı ederim 🙄😌

Back
X