Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar haklısın kiHedef kilonuda yazman gerekiyor galiba canim
Rica ederim canim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun tatlim❤
Tamam canim sagol benide eklermisiniz o zaman benim guncel kilo 81.8 hedef 78.0Ekimin son gününe kadar. Bu aylık hedef
Gunaydin tatlimGünaydın can kuşlar![]()
Sagol tatlimAfiyet olsun tatlim❤
Rica ederim canim ben önceleri kefirle cok tuketirdim. Aksam ogununde sadece kefir yulaf meyve yada icine biraz ceviz atardim iyi kilo verdiriyor. Şimdi yapmiyorum ama dusunuyorum persembe gunu yapabilirim. Kefirlede deneyebilirsin.Çok teşekkürler tatlım hiç denememiştim aklimdainşallah başaracağız, diyette yalnız olmadığımızı bilmek daha da kolaylaştırıyor ❤
Dünden sonra kesinlikle sıkı durucam kaptanımMavi Takım
B bilge86
@Boncuk2307
Ellssa
Jou
sibel_84
@ummhnisa
@Yawrukush
sevgili mavi takım üyeleri yarın pazartesi
Birbirimizi kaybetmemek için bugün sıkı durun![]()
Ben de çıktım ama fırsat olduğu için. Eşim çocuklara bakıcak. Yine de diken üstüyümHava güzel iken yürüyüşe çıkıyorum . Bu havaları artık bulmak epey zorlaşacak çünkü..
Çok iyi kefirin de var içmeyi düşünüyordum bugün bende yapayım teşekkürler canmRica ederim canim ben önceleri kefirle cok tuketirdim. Aksam ogununde sadece kefir yulaf meyve yada icine biraz ceviz atardim iyi kilo verdiriyor. Şimdi yapmiyorum ama dusunuyorum persembe gunu yapabilirim. Kefirlede deneyebilirsin.![]()
Öyle yapacağımm aksam kocam.beni mahvettii yaaaMavi Takım
B bilge86
@Boncuk2307
Ellssa
Jou
sibel_84
@ummhnisa
@Yawrukush
sevgili mavi takım üyeleri yarın pazartesi
Birbirimizi kaybetmemek için bugün sıkı durun![]()
Iyi gidiyor gibi kahvaltımı 10 bucuk gibi yaptım şimdi çay kahve madensuyu surdurecegimNasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı yaptım. Birazdan öğle yemeği yicem. Zayıflamayı o kadar istiyorum ki. İnşallah hep birlikte başaralım kızlar. Sağlıklı şekilde.
Afiyet olsun. Öğlen de yedim. Kahve içtim şimdi. Belki aralıklı yaparım. Kestiremiyorum şuan. Akşam geç saate kalmadan ve açlık kriZsizsem aralıklı oruç ama kötüysem anca sabahı ederimIyi gidiyor gibi kahvaltımı 10 bucuk gibi yaptım şimdi çay kahve madensuyu surdurecegim![]()