- 30 Eylül 2025
- 118
- 459
- 18
- 31
Bazen beni de turşu aşermesi tutuyorKızlar 4 gündür nerdeyse hergun turşu yiyorum of![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen beni de turşu aşermesi tutuyorKızlar 4 gündür nerdeyse hergun turşu yiyorum of![]()
Afiyet olsun canım26 ekim pazar menüm
B sucuklu yumurta bol peynir,bir dilim ekmek,yarim simit, yesillik, biraz tursu
Öğlen sonrası
Meyve, 10 fıstık,bir avuç fındık,iki kaşık yoğurt ,cevizli sucuk
Aksma 6 buçuk
Sucuk ekmek yarim,turşu
Yatmadan bir bardak kefir
Ellssa
Boncuk2307 I Incekaktus
Spor yok yürüyüş yoktu malesef![]()
Evetcnm bende de oyle tatli, ekmek yedigim zaman doymak bilmiyorum.Bugün o kabak tatlısını yedim ya iştahım açıldı, böyle şeyler oluyor bende sizlerde de var mı
Olabilir canm 35 den sonra ek takviye almamız lazım sanırım, bende ihmal ediyorum , vitamin eksikliğin de kilo vermek çok zorlasiyorEskiden biraz dikkat etsem bi ogun atlasam kilom gidiyordu. Simdi gitmiyor cok dikkat etsem bile.
Neden olabilir yas faktoru dicem. 34 yasindayim o kadar da metabolizma cokmemistir heralde.
D vitaminim ve demirim dusuk neden olabilir mi sizce?
Bir kaçamak yaparsan devamı gelıyor gibiBugün o kabak tatlısını yedim ya iştahım açıldı, böyle şeyler oluyor bende sizlerde de var mı
Aynen canm, karbonhidratlar aciktiriyor sürekli malesefBir kaçamak yaparsan devamı gelıyor gibi
Bende yarın protein diyeti hazırlattım yapay zekaya onu deniycem çünkü acıkıyorumAynen canm, karbonhidratlar aciktiriyor sürekli malesef![]()
Pazartesi menüsü
Sabah 8.30
Biberli omlet
Yeşillik
3 zeytin
1.dilim t.bugday ekmeği
Öğle
1 elma
1 avuç kabak çekirdeği (magnezyum eksiligi için yiyorum )
2 kuru kayısı
Akşam 18.30
4 kaşık tavuk sote
2 kaşık pırasa
5 kasik Yogurt lu lahana havuç salatası
Su 2.5 lt
Spor 13.bin adım
Boncuk2307
Ellssa
Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canım adımlar ve menü süper
Afiyet olsun canım27.10.2025
12:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Yeşillik
Akşam 19;00
1 tabak et sote
1 tabak yeşil salata
2 litre su
Adım 3122
28.10.2025
12:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Yeşillik
Akşam 19:00
6 tavuk kanat fırında
1 kase salata
3 litre su
Adım 6776
Boncuk2307
Ellssa I Incekaktus
Evet herkez kaçamaklar mı yoksaHerkes nerede çok sessiz buralar![]()
Bu sıra ben de öyleyim. Daha haftasonu kendime bir sürü telkinler yapmıştım halbuki. Motiveyim sanıyordumben de öyleyimsabah 67'yi gördüm ve giyecek kıyafetim kalmadı neredeyse
ve hala daha gözüm yemeklerde, iştahımı kesemiyorum, yeme düzeni oturtamıyorum ne olacak bu böyle bilmiyorum
Adaşını dogurmayasin canim bu işin sonundaKızlar 4 gündür nerdeyse hergun turşu yiyorum of![]()