- 21 Şubat 2013
- 9.973
- 23.095
- 548
Harika canm bende bol protein tuketmeye çalışıyorum, protein candir kurtariciBende yarın protein diyeti hazırlattım yapay zekaya onu deniycem çünkü acıkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika canm bende bol protein tuketmeye çalışıyorum, protein candir kurtariciBende yarın protein diyeti hazırlattım yapay zekaya onu deniycem çünkü acıkıyorum
aksine hoşuma gitti çok güldümAdaşını dogurmayasin canim bu işin sonunda
(Ay ne münasebetsiz espri oldu bu di mi, ama sen bakmazsın benim kusuruma)
İyiyiz canımın içi fazla korktuk tv izliyorduk hepimiz yere oturduk. Ama çok şükür sındırgı dışında hasar yok. Teşekkür ederim aklına gelmem ne güzelBoncuk2307 canım boncukcum nasılsın? Dün aklıma geldin depremi duyunca. İyisiniz di mi? Korkmuşsunuzdur.
Allah sakinlik versin toprağa![]()
Çok geçmiş olsun canımİyiyiz canımın içi fazla korktuk tv izliyorduk hepimiz yere oturduk. Ama çok şükür sındırgı dışında hasar yok. Teşekkür ederim aklına gelmem ne güzel![]()
Afiyet olsun canımİyiaksamlar
Sabah 10
1 haşlanmış yumurta
1 kalem börek
Ogle
1.elma1 avuç
1.mandalin
kabak çekirdeği
Akşam 18.30
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav üzerine et döner
Salata
Su 2.5 litre
Spor 6.bin adım
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
Kaptanım uğraşmıyorum kusura bakmaAfiyet olsun canım![]()
Tabiki. Düşük olması kilo vermenin durması demek. Kullanıyımusun pekiEskiden biraz dikkat etsem bi ogun atlasam kilom gidiyordu. Simdi gitmiyor cok dikkat etsem bile.
Neden olabilir yas faktoru dicem. 34 yasindayim o kadar da metabolizma cokmemistir heralde.
D vitaminim ve demirim dusuk neden olabilir mi sizce?
Geçmiş olsun benim de ilk aklımaBoncuk2307 canım boncukcum nasılsın? Dün aklıma geldin depremi duyunca. İyisiniz di mi? Korkmuşsunuzdur.
Allah sakinlik versin toprağa![]()
2 yıldır, 3 ay 3 ay arayla kan ilacını kullanıyorum. İlaclarımın bitiminde degerler anca toparlanıyor. İyi oldu derken tekrardan değerler iniyor. Ferittin demirim yükselmiyor. D vitaminim de cok düşük. Ömür boyu kullanmam gerekiyor heralde. Mide sorunum olduğundan beridir kan değerlerim yerde.Tabiki. Düşük olması kilo vermenin durması demek. Kullanıyımusun peki
Afiyet olsun canm menü guzel❤Hayırlı akşamlar
12.00
Yarım yumurta salçalı
Koz biber
1 catal peynir
Domates
1 zeytin
2 dilim ekmek
15.00
1 avuç k çekirdek
17.00
1kase haslanmış tavuk