Bu su ve yediklerime dikkat ederek ve tabii birde + bol hareket ile 5 kilo vermiştim..Verdiğim 5 kiloyu çok kısa bir sürede verdim .Yemek yemeyi çok seviyorum.
Karanfilli su iştahımı kapadı diyebilirim sizee
bana söyleyen arkadaşım estetik uzmanı hep söylüyordu yap şu suyu diye ama ben hiç üstüne düşmemiştim...
şuan ramazan diye gelen giden misafirlerim çok diyete dikkat edemiyorum ramazan ertesi kesinlikle allah bir mani vermesse elma diyetine başlıycam.Sexy bebek ve kilo veren arkadaşlar şuan idolümsünüz....
Yesıl elmamı ben kırmızı ıstıyorummmmmmm ve onu yıyorum
günaydın hatunlar
ben gidip elmamı yiyim bide azcık koşayım gelirim sonra
hadi herkes sabah sporuna
walla 3 hafta önce bu diyeti yapmıştım.ama sağlık sorunlarından dolayı bıraktım.sonrada eşim tekrar diyet yapmama izin vermedi.ama bugün sahalara geri döndüm.hemde çok ciddiyim kafaya koydum.kaçamak falan yok.ayın 30 da izne çıkacaz.inş ozamana kadar zayıflarım.pelince arda alya sılaa ve diğer kızlar beni yanlız bırakmayın.neyse sabah kahvaltımı yaptım.bu sene oruç tutamadım.3gün tutmuştum.oda miğdemin ağrısından öldüm.neyse sabah sadece tost yedim.2 saatte birde elma yiyecem.hadi herkese kolay gele...
arda alyaaaaaaa bebişimmmm günaydın
diyete başladım bugün kuşum.bırakmak yokkk cumaya bakalım kaç kilo verecemm
bu arada 59.4 oldum arda alya eklersın canım
Merhaba kızlar bugün bende başladım diyete. Tam olarak yapabilirmiyim bilmiyorum. Elmayı çok severim eskiden(kilo problemim yokken ) çok elma yerdim. Ama elma yiyince midem bir tuhaf oluyor. Sürekli sadece elma yiyebilirmiyim bilmiyorum. Bu günde tuhaf olunca şimdi lahana ve rokadan bir salata yaptım kendime. Artık elmanın yanında bu tarz şeylerle yapmaya çalışıcam bu diyeti. şu anda 69 kiloyum ve hedefim 53 kilo. ne kadar zamanda verdiğim çok önemli değil ama 8 kasımda arkadaşımın düğünü var o zmana kadar bir 5 kilo versem hiç fena olmaz.
hoşbulduk canım sizlerin motivasyonuyla bu işi başarabileceğimi düşünüyorum. Burda çok güzel bir birlik oluşmuş. Umarım hepimiz ideal kilolarımıza bir an evvel ulaşırız
ARDAALYACIM ben dün bildirimde bulunamadım pazartesi başlamıştım 81.100 akşam 7 de tartılmıştım oruçken aç olduğumuz ve vücutta suyunda kalmadığı saatler olduğu için dünde akşam 7 de tartıldım
79 .300 yani 1.800 verdim canım benide eklermisin eski listede 80.500 yazıyo sanırım ama o başlamadan önceydi ve kilo almıştım pazartesi dolcak 1 haftam benim canım eklersen sevinirim dün giremedim canım
Kızlaaarr büyük yarışa az kaldı Çok üzgünüm çoook hadi bakalım, hazırmısınızzz??? :jeyyar::jeyyar:
SENDE ZAYIFLA---- KADINLAR KULÜBÜNE KARŞIIII !!!! :sm_cool::teytey:
İYİ OLAN KAZANSIN..
Kızlaaarr büyük yarışa az kaldı Çok üzgünüm çoook hadi bakalım, hazırmısınızzz??? :jeyyar::jeyyar:
SENDE ZAYIFLA---- KADINLAR KULÜBÜNE KARŞIIII !!!! :sm_cool::teytey:
İYİ OLAN KAZANSIN..
elit kiz kacdin kac verdin bulamdm snein ismini bu lisdede sölede ona göre eklicem canoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?