Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar lütfen banada destek olun ailem dahil kimse yanımda değil.cesarete ihtiyacım var ve vermem gereken 25 kilo bu diyetle ne kadar sürede bu kadar kiloyu verebilirim.yavaş çalışan bi metabolizmam var yanında karışık bitki çayı içebilir miyim acaba içinde sinameki kişniş meyan kökü rezene olan bir çay bağırsakları süper çalıştırıyor.

ARDAALYA canım teşekkürler canım hedef kilom 57 ama 60 da kalabilirim belki çünkü kemik ağırlıgım fazla yani gören 75 falansındır diyo birde üst taraf yok göbekte dahil ama basen kalça fena yüzümde zayıftır kiloma göre yani demeyin 60 düşüpte bırakırsam hani 57 benim isteğim 57 eşim hayır diyo diyetisyende geçen sene gitmiştim 60 dedi :uhm:anlamadım benden uzun boylular 55 falan oluyoda ben niye 60 boyumda 1 .63 yaş 33 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:roflol:

merhaba kızlar nasılsınız ..

bende dışrdaydım öyle bir yağmura tutuldum ki sormayın sırılsıklam oldum şimdi girdim eve..

neyapıyosunuz bakalım kızlar..

yarışmamız hayırlı olsun..

sılacım h.b bebeğim
nasılsın kuzum
bu arada bugün diyete tam anlamıyla başladım kuşum bana yardımcı ok
kendimi tutmam lazım
başarmam lazım

lookforr tatlım öncelikle kendine inan
herşeyi beyinde bitir
neden veremeyesin ki
herkes nasıl kilo veriyo
hadi bak bende bugün sil baştan başladım bu diyete
gel beraber verelim kiloları
ben sana inanıyorum.azimin elinden hiç birşey kurtulamaz
bu arada bağırsaklı çok fazla çalıştıran bitkilerden çok fazlada tüketme sonra vucüt bağışıklık kazanıyo ve bağırsak tembelliği yapıyo...yeşil çay tüket.günde 3 fincan içilen yeşil çay 70 kalori yaktırıyormuş.biyerde okumuştumda

ayrıca bi diyeti tam uygularsan 1 haftada 5 ila 8 kilo verebilirsin.eğer geçmiş sayfaları okuduysan zaten kilo veren arkadaşların bu diyetle haftda kaç kilo verdiğini görebilirsin dadlum

çok tşkler çok sağol moral oldu gerçekten yeşil çay içeyim o zmn bundan sora peki poşet çaymı olsun yoksa aktardan mı alayım bu konunun ilk 100 sayfasından fazlasını okudum aslında benm korkum metabolizmam çok yavaş olduğundan hayal kırıklığına uğramak bu diyet kabızlık veya ishal yapıyor mu acaba tekrar çok tşkler

slm kızlar dün pc bozuk olduğu için yazamadım bende 1 kilo daha vermişim benide ekleyin listeye 17 günde 3,5 kilo hiçte fena değl bence emzirdiğim için herşeyden yiyorum azar azar biliyosunuz heheh.........................

ben pek uymuyrm diyete amaa tam olarak kacmakasızz uygularsan egerr 1 en fazla 1 bucuk aydaa dusersın 25 kilozemuszemus

inşaallah canım inşaallah keşke yani ben birde hayatım boyunca hiç zayıf olmadım yani annem sağolsun çok yedirince çok sağlıklı olacak diye düşünür hep şimdi bile bn yemek yemezsem o da yemez peki kaç kilo verdin ve ne kadar zamanda

Kızlar merhaba, siteyi çoktandır takip ediyorum ama mesaj yazmamıştım. Elma diyeti çok ilgimi çekti. bende bir an önce zayıflamak istiyorum. Dünden itibaren başladım bende :dance: inş sonucunu alırız hepimiz...

kadınlar kulubünde olanlar burda grup oluyor canım..sende zayıfladakiler sanırım orda olacaklar..valla en iyisini yazer ve sayesu biliyor..
sılam ikisinde birden yapanlar .....:roflol::roflol:Şeniz
beni es geçin ...kaydirigubbakcemile3her iki tarafdada :1ninca:Şeniz

ben kendı cabamla 1 bucuk ayda 7 kılo verdım saglıklı ac kalmyarak bu sdiyetleedee yıyerek ama 61.2 dewn 59.4 e dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…